Allyssa Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 antifog??? kje to dobi?? ne pa js,..k je zuni 30 stopinj brez klime,..k ??ije pa je 10 stopinj se pa s klimo vozm Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 kaj bo treba v malo ?olo uporabe klimatske naprave Citiraj
Allyssa Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 kaj bo treba v malo ?olo uporabe klimatske naprave zakaj? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 valda,..da ne bom rabla klime Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 zakaj jo pa pol ima?? ?e ne jo pa meni daj Citiraj
Allyssa Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 :ne vem: ker pride u paketu? pa ker mam te?ne sopotnike ma ne,..sj pride prou,..je ne dam! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 Hehe to je hecn videti, folk ko se trudi gledati skozi majhno odro?eno okence ker ne znajo na?timati prezra?evanja, da bi se stekla odrosila. Sicer pa lahko tudi jaz tokrat res potrdim, da je tale preparat majka. Prej?nje dni, ko je malo pr?ilo ni bilo tak?nega efekta do 70 km/h danes je pa scalo kot iz p***e so se pa kapljice razbijale ?isto brez te?av in sem ?el brez uporabe brisalcev domov 13 km. Vmes sem ?e sprobaval moje eno leto stare gume Turanza in me vsaki? znova presene?ajo. Pri 60km/h pohodi? bremzo in se na totalno mokri cesti ustavi? brez te?av. ?e v ovinkih, lahko pritiska? gas pa kr dr?ijo. Res so zakon za po de?ju. Citiraj
uklopko Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 Hehe to je hecn videti, folk ko se trudi gledati skozi majhno odro?eno okence ker ne znajo na?timati prezra?evanja, da bi se stekla odrosila. Sicer pa lahko tudi jaz tokrat res potrdim, da je tale preparat majka. Prej?nje dni, ko je malo pr?ilo ni bilo tak?nega efekta do 70 km/h danes je pa scalo kot iz p***e so se pa kapljice razbijale ?isto brez te?av in sem ?el brez uporabe brisalcev domov 13 km. Vmes sem ?e sprobaval moje eno leto stare gume Turanza in me vsaki? znova presene?ajo. Pri 60km/h pohodi? bremzo in se na totalno mokri cesti ustavi? brez te?av. ?e v ovinkih, lahko pritiska? gas pa kr dr?ijo. Res so zakon za po de?ju. Preparat je res zakon,kar se ti?e gum je pa tko primejo ampak ?e je temu primeren asfalt!!!!V kakem BTC-ju probaj to!!! Pa pol javi kako se obnesejo Tam tud F1 ne nucajo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 Preparat je res zakon,kar se ti?e gum je pa tko primejo ampak ?e je temu primeren asfalt!!!!V kakem BTC-ju probaj to!!! Pa pol javi kako se obnesejo Tam tud F1 ne nucajo v suhem ti F1 nucajo Citiraj
uklopko Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 sj tud v mokrem in to zelooooo Samo je odvisno od asvalta ki pa na ?alost va SLO ni povsod grob in tam kjer ni ne nuca dosti!!! je a li ni tako!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 30. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2007 Alisa preparat ANTIFOG majo u Lklerju na avto oddelku, tko da ti ga priporo?am, najprej ?ipo o?isti?, pol na?prica? preparat gor in nakonc obri?e? do ?istga! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 30. maj, 2007 Prijavi Napisano 30. maj, 2007 Alisa preparat ANTIFOG majo u Lklerju na avto oddelku, tko da ti ga priporo?am, najprej ?ipo o?isti?, pol na?prica? preparat gor in nakonc obri?e? do ?istga! hmmmmm,..tnx,..bom ?la drug tedn po?nofat tja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Mi kdo pove, ?e se ?e kje dobi X-rain ali Rain-x ali kakr?nokoli je ?e pa? pravo ime (?e ne pa kak?en e-buy preostane verjetno)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Mi kdo pove, ?e se ?e kje dobi X-rain ali Rain-x ali kakr?nokoli je ?e pa? pravo ime (?e ne pa kak?en e-buy preostane verjetno)! jaz sem ga kupil nekje na internetu, nevem to?ne strani, je pa taka situacija, da sem v gara?i na?el nek star x-rain ga uporabil in zadeva je dobro funkcionerala. ko pa sem uporabi tega, ki sem ga kupil, pa me ni ravno prepri?al. pa ?e to star x-rain je bil v majhni stekleni?ki, mogo?e 40 mililitrov in ga je bilo dovolj za tri nanose, nov pa je bil pakeran po 100 mililitrov in je zadostoval za enkratno uporabo... malo ironi?no, ne? Citiraj
Boss Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 What? Kaj si celga zlil na ?ipo? Men zado??a 100ml za 10 nanosov oziroma cca 2 leti, ke rpribli?no na dva meseca je treba obnavljat. Citiraj
Z M A J Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Tale moj (original) je tudi 100ml, ampak sem ga imel ohoho cajta, ker vsak nanos (dvojni) mi zdr?i po kaka 2 mesca, brisalce pozabi? da jih ima?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Evo ti ga Jo?a: http://www.marino.si/novo/rain_x.htm Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Boss Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Evo ti ga Jo?a: http://www.marino.si/novo/rain_x.htm ta je model... pred leti je jokal, da bo vrnil zastopstvo in da ma sam ?e ene 20 fla?k - pol sem mu pa vse odkupil in jih imel za raznorazna darila ipd. ?e prej jih je pa Ajvar tud neki odkupil tako, da je model o?itno ugotovil, da se pa le vseen spla?a to robo prodajat - ?e bi jo pa ?e mal zreklamiral bi ?la pa kot sve?e ?emljice. Citiraj
Z M A J Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Hvala za link. Ja vse je v tr?enju, pomoje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 js sm uporabljal kr enega iz spara..imena ne vem, ampak je bil glih tako dober pa se bolj poceni je..mislim da je okoli 5-6 ojrov... Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 js sm uporabljal kr enega iz spara..imena ne vem, ampak je bil glih tako dober pa se bolj poceni je..mislim da je okoli 5-6 ojrov... Ja, mislim da je od turtle wax. Citiraj
brpi Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 Rain-x lahko kupite v bolje zalo?enih trgovinah z avtodeli... V zadnjem ?asu sem ga kupoval v Ljubljani BTC-Hala A (ena od trgovin z avtodeli, katera to?no se ne spomnim), ter v Radljah ob Dravi (Vulkanizerstvo ?irnik). Sem ?e sprobal nekaj drugih podobnih zadev, pa niso niti pribli?ek Rain-x. Citiraj
citam Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 Jaz sem ga vzel kar tukajle http://www.ebay.co.uk/itm/RAIN-X-WATER-FOG...=item46026aa415 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.