blindek Napisano 31. maj, 2006 Prijavi Napisano 31. maj, 2006 prinas doma uporabljamo X rain ?e par let(odkar je on stri?ek prodajal na moto boomu v celju ) vedno pomagalo, edino onokrat sem nekaj na silo in hitro namazal...seveda je bil tudi primeren rezultat...samo meglilo se je in kablice so se ?e bol lovile na steklo vendar sem hitro odpravil to Citiraj
tomlc Napisano 31. maj, 2006 Prijavi Napisano 31. maj, 2006 majo ga na duplici se prav ?e gre? iz kamni?kega konca prot ?marci mal od po?te naprej zavij? na levo, zravn je tud mega hit, pekarna duplica en bifej?k , gumiz... je nasprot mega hita ?ez cesto.. Citiraj
ReDevil Napisano 31. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2006 Sishi - 323F je rekel da ga tut zanima preparat, tko da upam da bo prebral zadnje poste! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 29. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Dans sem kupu ta preparat, priporo?am ga tut Uklop?i? zvitemu Uro?u potaplja?u, pa naj pozabi na vedno nove brisalce! DA vidmo v naslednih dneh kako zadeva ?tima, jaz namre? sovra?im brisalce, pa ?e racing trak mi skoz praskajo bolj in bolj! NO pa zadevo majo v "Baukavsu", cena pa je 1.990 SIT! Kdor bo v bli?ini, naj kup, se zihr spla?a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 po traku praska???? Skraj?i jih ej 1x bom probu!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 23. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2006 A ste u teh de?evnih dneh kej testiral X rejn? :ne vem: No jz sm ga ful, pa kok je to nor ob?utk, ko od Kamnka do Lublane pozabim, ?emu naj bi brisalci sploh slu?il in bi z njimi komot naredu weight reduction! ?e je kdo ?e vedno skepti?en (al pa mu gre te?ko iz to?la cca. 2 smuka) glede efekta preparat, mu ga rade volje posodm za kak?na 2 nanosa! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 A ste u teh de?evnih dneh kej testiral X rejn? :ne vem: No jz sm ga ful, pa kok je to nor ob?utk, ko od Kamnka do Lublane pozabim, ?emu naj bi brisalci sploh slu?il in bi z njimi komot naredu weight reduction! ?e je kdo ?e vedno skepti?en (al pa mu gre te?ko iz to?la cca. 2 smuka) glede efekta preparat, mu ga rade volje posodm za kak?na 2 nanosa! Devil, kaj ve? kje se to dobi na na?em koncu? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 no js ga tudi i??em a brez uspeha!!! Zato bo?tjan iz delnic...........nabavi ga zame v CE pa dobi? denar!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
rado Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 Sam sem ga preizkusil pred leti in je zadeva nekaj ?asa delovala fenomenalno, po dolo?enem ?asu se je na ?ipi pojavil sloj, ki ga ni blo mogo?e oprat in je bila ?ipa ko je ?el brisalec ?ez motna. Od takrat dalje ga ne uporabim ve? tudi po razno. Novi brisalci in to je to. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 Sam sem ga preizkusil pred leti in je zadeva nekaj ?asa delovala fenomenalno, po dolo?enem ?asu se je na ?ipi pojavil sloj, ki ga ni blo mogo?e oprat in je bila ?ipa ko je ?el brisalec ?ez motna. Od takrat dalje ga ne uporabim ve? tudi po razno. Novi brisalci in to je to. DA bi pa potem ?e 1X premezal steklo pa se ti ni posvetilo ?Jaz zadevo uporabljam ?e 8-9 let in nikoli mi ni pri?lo na misel da bi prenehal, ja zakon se pelje? 50+ km/h, pada de? brisalci pa ugasnjeni. Druga?e pa je ob nanosu na steklo priporo?livo parkrat potegnit po gumici od brisalcev u?inek je neverjeten. Uklopko, upam da dobim, druga? bom pa mogu eno diverzijo izvest. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 Samo sporo?am... JAZ BI TUDI TOOO..... dam 2100 sit.... Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 DA bi pa potem ?e 1X premezal steklo pa se ti ni posvetilo ?Jaz zadevo uporabljam ?e 8-9 let in nikoli mi ni pri?lo na misel da bi prenehal, ja zakon se pelje? 50+ km/h, pada de? brisalci pa ugasnjeni. Druga?e pa je ob nanosu na steklo priporo?livo parkrat potegnit po gumici od brisalcev u?inek je neverjeten. Uklopko, upam da dobim, druga? bom pa mogu eno diverzijo izvest. A lahko prosim ?e zame enega? Tudi jaz prinesem denar v CE. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Symon Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 Uf v tem primeru se pa ?e jaz priporo?am za tole zadevo! ?e jo le pprinese? v Celje. Citiraj
KAALman Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 js mam enga, k sem ga ?e uporabljal, pa ga bom zraven prneso Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 23. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2006 Jaz sem ga npr. u Bauhausu kupu in je genau 2 smuka SIT! Pa zadeva res funkcionira, ni da NI! Pa ni samo fora, da se mora? 50 al 60 pelat, ker pri manj?ih brzincah, se pa kapljice tok porazgubijo, da vidi? skoraj perfektno! Boste vidl pol, loh samo ?e brisalce odmontirate in enmu (nejevernemu Toma?u) prodate! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 Jaz sem ga npr. u Bauhausu kupu in je genau 2 smuka SIT! Pa zadeva res funkcionira, ni da NI! Pa ni samo fora, da se mora? 50 al 60 pelat, ker pri manj?ih brzincah, se pa kapljice tok porazgubijo, da vidi? skoraj perfektno! Boste vidl pol, loh samo ?e brisalce odmontirate in enmu (nejevernemu Toma?u) prodate! Brzina je odvisna od oblike avta, tako da pri meni tam 50-60 naprej je ql, razen ?e pada(??ije) orng de?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 23. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2006 Jz morm pa vsaj 60 letet, da je zadeva ?e bl izrazita, drga? pa je jasno tut velik odvisn, ?e ti ?e kak?en vetr pomaga pri odna?anju vode dale? stran s ?ipe! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 Na motorju imam premazan vizir na ?eladi, in se v de?ju brezskrbi pelem, ?e pa ne je pa cela ?tala in sem slep ko kura, potem vozim z odprtim in sem moker po obrazu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 23. november, 2006 Prijavi Napisano 23. november, 2006 Jz morm pa vsaj 60 letet, da je zadeva ?e bl izrazita, drga? pa je jasno tut velik odvisn, ?e ti ?e kak?en vetr pomaga pri odna?anju vode dale? stran s ?ipe! Pozabil si mi jo dat ko sem bil pri tebi Pa drugi? da sprobam ?e je za kj Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 23. november, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2006 Ja ?koda da si me pozabu spomnt, pol bi loh zdle tut ?e ti pohvalu ?ude?ni preparat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 18. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2006 Zdej vas je ?e par mazda?ev dobil ta preparat, pa me zanimajo va?a mnenja! Jz sm medtem uporabu ?e antifog od Pauline, za spredno ?ipo (od znotri jasno) in sem med vo?no precej mn ?iv?n, ker se n? ne rosi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 18. december, 2006 Prijavi Napisano 18. december, 2006 jaz stestiral na de?ju............DELUJE Sploh stranske so ostale skoraj suhe------ni? ve? kaplic na njih!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 18. december, 2006 Prijavi Napisano 18. december, 2006 No jaz pa ?e bom, v?eraj je bil de? pa se mi ni iz?lo, da bi avto oziroma ?ipo opral, posu?il pa namazal s tem preparatom. Bom pa. Citiraj
RoKo Napisano 18. december, 2006 Prijavi Napisano 18. december, 2006 Zdej vas je ?e par mazda?ev dobil ta preparat, pa me zanimajo va?a mnenja! Jaz sem ?e pred leti sprobal to zadevo, mislim da sem jo kupil na nekem sejmu, pa sem ga uporabu samo enkrat, so me namre? blazno motile kapljice, ki so se vozile po vetrobranskem steklu navzgor proti strehi! Posebno na AC pri vi?jih hitrostih!Tko da sem takoj vklopu brisalce, sicer pa stvar deluje tko kot obljubljajo! Citiraj
Symon Napisano 18. december, 2006 Prijavi Napisano 18. december, 2006 ... so me namre? blazno motile kapljice, ki so se vozile po vetrobranskem steklu navzgor proti strehi! Men je to tolk hudo! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.