KAALman Napisano 16. december, 2008 Prijavi Napisano 16. december, 2008 CR 2025 se dobijo tudi v SPAR-u, lklerku, ipd... stanejo pa od 1 - 5 EUR pri urarju se baterij NE kupuje, ker imajo stare zaloge, in baterije so dra?je za vsaj 2x na servisu pa, ?e so po?teni, ti jo bodo ob letnem servisu brezpla?no zamenjali, ?e je slaba Citiraj LP KAALman
Mraušk Mčk Napisano 16. december, 2008 Prijavi Napisano 16. december, 2008 Nevem zakaj bi po po?ti naro?al stvar, ki jo kupi? spotoma, ko gre? po mleko in kruh. Pred leti za moj SLR fotoaparat litijeva duracelka kupljena v tahoh foto?tacuni v Angliji je bila ?e nova napol prazna - zdr?ala je 3 filme, enako je bilo z duracelko kupljeno v veliki foto?tacuni v Nem?iji. Potem pa je povsem enaka, za polovico manj denarja kupljena pri Turku v ?tacuni NUR F?R EXPORT, zdr?ala normalnih 30+ filmov. Sranje je, da te stvar zaj... ko si prepri?an, da se lahko zanese? nanjo, saj si dal v aparat fri?no baterijo. na servisu pa, ?e so po?teni, ti jo bodo ob letnem servisu brezpla?no zamenjali, ?e je slaba Po?teni servis? Mogo?e obstojajo. Meni so na enem od servisov hoteli zara?unat ?arnico za kratko lu?, ki so jo sesuli, ko so v garanciji menjavali ?aromet. Seveda sem se uprl . Lp M Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 16. december, 2008 Prijavi Napisano 16. december, 2008 pri ?iptarjih brez zaljivk prosimali pa si zamenjaj lastno baterijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ducky Napisano 16. december, 2008 Prijavi Napisano 16. december, 2008 brez zaljivk prosimali pa si zamenjaj lastno baterijo se opro??am - no?em nobenga u?alit, sam ?al ne vem kako jim naj druga?e re?em, ker jih vsi tak kli?ejo, njihovega pravega imena pa ?al ne vem - TOREJ SE OPRO??AM, ?E SEM KERGA U?ALIL!! NI BILO SLABO MI?LJENO!! Druga? pa sem se mimogrede ustavil v comshopu in kupil za 1,55 ?, tak da hvala!! Citiraj
LabiGT Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 "pri albancih" - ce ze moras po narodnosti opredelit prodajalca baterij drugace za info: siptar je izraz katerega so izmislili srbi, da bi "locili" kosovske albance od tistih iz albanije in je to misljeno ponizevalno in na kosovu je to najhusja mozna zaljivka... nocem tezit s tem, sam tko sem napisal kot tista rubrika "a ste vedeli..?" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 "pri albancih" - ce ze moras po narodnosti opredelit prodajalca baterij drugace za info: siptar je izraz katerega so izmislili srbi, da bi "locili" kosovske albance od tistih iz albanije in je to misljeno ponizevalno in na kosovu je to najhusja mozna zaljivka... nocem tezit s tem, sam tko sem napisal kot tista rubrika "a ste vedeli..?" Saj je prav, da si napisal, ker tudi jaz nisem tega vedel. In ?e bom ?el kdaj tja ne bi rad takoj prvi dan osebno menjal... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 huh, jaz sem pa mislil da je ?iptaria (siiptar) albanska beseda. :ne vem: Citiraj
ducky Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 Saj pravim, nisem hotel nobenga negativno opredelit...!! In ?e bom ?el kdaj tja ne bi rad takoj prvi dan osebno menjal... he he Citiraj
Alex Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 huh, jaz sem pa mislil da je ?iptaria (siiptar) albanska beseda. :ne vem: Jaz sem bil dol v vojski,pa tega nisem vedel. Le kaj sem delal 15 mesecev? Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 Ne bi vedel... sam ?e si delal to kar ka?e smejko pol glih ni blo najbolj pestro Citiraj
LabiGT Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 kar me pa spominja na ta vic: Tarzan je celog ?ivota ?iveo u d?ungli i nije imao pojma o seksu. D?ejn je odlu?ila da mu da par sati seksualnog vaspitanja i sve simboli?ki objasni kao malom detetu: - Tarzane, ovo ?to ti ima? obe?eno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo ?to se nalazi meni između nogu je ma?ina za pranje ve?a... Dakle, ti mora? tu svoju krpicu prati u mojoj ma?ini. Sledećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka. Kada je iscrpljena D?ejn uspela da dođe do daha re?e mu: - Tarzane, slu?aj me... Pranje te tvoje krpice ne sme biti tako ?esto jer će se ona isprati. Treba? je prati svakih tri do ?etiri dana. Tarzan je poslu?a i idućih mesec dana nije je pipnuo. D?ejn uhvati nervoza i jednog dana ga upita: - Tarzane, ?ta ti je? Za?to već mesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj ma?ini? Tarzan joj sav ozaren i veseo odgovori: - Tarzan nau?io prati na ruke!!!! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 17. december, 2008 Prijavi Napisano 17. december, 2008 kar me pa spominja na ta vic: Tarzan je celog ?ivota ?iveo u d?ungli i nije imao pojma o seksu. D?ejn je odlu?ila da mu da par sati seksualnog vaspitanja i sve simboli?ki objasni kao malom detetu: - Tarzane, ovo ?to ti ima? obe?eno tu između nogu je tvoja krpica, aovo ?to se nalazi meni između nogu je ma?ina za pranje ve?a... Dakle, ti mora? tu svoju krpicu prati u mojoj ma?ini. Sledećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka. Kada je iscrpljena D?ejn uspela da dođe do daha re?e mu: - Tarzane, slu?aj me... Pranje te tvoje krpice ne sme biti tako ?esto jer će se ona isprati. Treba? je prati svakih tri do ?etiri dana. Tarzan je poslu?a i idućih mesec dana nije je pipnuo. D?ejn uhvati nervoza i jednog dana ga upita: - Tarzane, ?ta ti je? Za?to već mesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj ma?ini? Tarzan joj sav ozaren i veseo odgovori: - Tarzan nau?io prati na ruke!!!! Citiraj
Robert Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Pri M6 GT (letnik nov.2008), ki ima zlo?ljiv klju? se mi nekaj dni pojavlja, da ne morem zakleniti (daljinsko) vozila s prvim pritiskom na daljinca, ampak moram najprej pritisniti tipko za odklenitev vozila in nato tipko za zaklenitev. Zanime me tudi ali je normalno, da naj bi se baterija v daljincu menjala ?e po slabih 2 in pol letih uporabe in kako se menja baterija v daljincu - zlo?ljivem klju?u. Citiraj
jures Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Pri M6 GT (letnik nov.2008), ki ima zlo?ljiv klju? se mi nekaj dni pojavlja, da ne morem zakleniti (daljinsko) vozila s prvim pritiskom na daljinca, ampak moram najprej pritisniti tipko za odklenitev vozila in nato tipko za zaklenitev. Zanime me tudi ali je normalno, da naj bi se baterija v daljincu menjala ?e po slabih 2 in pol letih uporabe in kako se menja baterija v daljincu - zlo?ljivem klju?u. Ne vem ?e je pri mazdi to, ampak jamranje centralnega je v?asih tudi jamranje akomulatorja.Baterija je baterija, lahko da ji ne pa?e okolje, je iztro?ena...itd. Samo to kar si opisal ni ravno videti baterija, ker ?e bi ?tekala bi ti tudi kasneje, lahko da ima? v klju?iu kak stik - svinjarijo in ga na ta na?in zdrma?. A je bil kdaj moker? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Robert Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Ne vem ?e je pri mazdi to, ampak jamranje centralnega je v?asih tudi jamranje akomulatorja.Baterija je baterija, lahko da ji ne pa?e okolje, je iztro?ena...itd. Samo to kar si opisal ni ravno videti baterija, ker ?e bi ?tekala bi ti tudi kasneje, lahko da ima? v klju?iu kak stik - svinjarijo in ga na ta na?in zdrma?. A je bil kdaj moker? Ne moker ni bil nikoli, kar se akumulatorja ti?e zadeva deluje brez problema -v?ig, vo?nja,..... Citiraj
Jest Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Verjetno baterija v daljincu... ali pa svinjarija ... Kako zamenjati baterijo >> http://www.mazda3forums.com/index.php?topic=152075.0 In ali je baterija sla je predvsem odvisno od tega, koliko je stara (lahko je starejsa od avta) ... od tega, kolikokrat zaklepas/odklepas... od tega, koliko se igras s tipkami ... Baterija stane nekaj ? ... in je vsekakor najbolje najprej zamenjat baterijo... ce potem se ne bo bolje, pa iskati problem naprej ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Stroker Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Jaz imam v svojem klju?u ?e originalno baterijo (od oktobra 2005), pa mi ?e lepo dela. Meni se ne zdi, da bi bila baterija fu? - ?e ti odklene. Prav tako se mi ne zdi, da bi se v ra?unalniku ali klju?u kak signal zmedel, ?e ti po odklepanju zaklene. Mo?no pa je, da je tipka zapacana. Za raztavit klju? ima? napotke v navodilih za avto, druga?e ga pa razpre? in v re?i kamor se pospravi klju? je en hakel?ek, ki ga pritisne? in potegne? klju? narazen. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
jures Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Ali ima? rezervni klju? tudi na daljinca?? ?e ja bo to najhitrej?i test napake Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Robert Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Z rezervnim klju?em - daljincem se avto odpira in zapira brez problema, opazil pa sem, da mi na uporabni?kem klju?u ne gori rde?a lu?ka na sredini klju?a, medtem ko se na rezervnem klju?u pri?iga in uga?a brez problema. Citiraj
Robert Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Z rezervnim klju?em - daljincem se avto odpira in zapira brez problema, opazil pa sem, da mi na uporabni?kem klju?u ne gori rde?a lu?ka na sredini klju?a, medtem ko se na rezervnem klju?u pri?iga in uga?a brez problema. Odprl sem klju? vendar vse lepo in prav a baterije se ne da dobiti ven, tudi ne tako kot pi?e v navodilih par postov zgoraj (pritisne? kjer je ozna?eno in baterija sko?i ven). Pri meni se ne premakne ni?. Citiraj
jures Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Zna bit da je pol mehanska poskodba. Velikokrat se vsedemo nanj. Drugac pa sedaj ves da je napaka na kljucu, ali baterija ali drugo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Robert Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 Kot vse ka?e je bila zani? baterija, saj sedaj po zamenjavi dela brez problema. Citiraj
snjaper Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Jst pa zadnje ?ase ugotavljam, da se na moji, m6 ko zaklepam avto na daljinsko dvakrat zaklene (enkrat ja, drugi? ne), ko se dvakrat zaklene preverim ?e so vsa vrata zaklenjena in so. Kaj bi lahko bilo to? Citiraj
Boss Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Po moje se ne zaklene dvakrat ampak ti samo sli?i? 2x, ker al ti kak?en motor zaostaja ali pa ima? kak?na vrata odprta pa se avto zato ne zaklene ampak takoj odklene nazaj. Lahko pa je tudi stikalo slabo, ki ti kontrolira ali so vrata zaprta ali niso. Citiraj
snjaper Napisano 12. avgust, 2011 Prijavi Napisano 12. avgust, 2011 Po moje se ne zaklene dvakrat ampak ti samo sli?i? 2x, ker al ti kak?en motor zaostaja ali pa ima? kak?na vrata odprta pa se avto zato ne zaklene ampak takoj odklene nazaj. Lahko pa je tudi stikalo slabo, ki ti kontrolira ali so vrata zaprta ali niso. sm mal poslu?al in se m zdi da zadnja vrata zaklene kasneje kot sprednja. a to vodi k kak?ni okvari ali je to nekaj obi?ajnega? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.