David Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Torej.... sestri je nekje po?il lonec al ne vem kaj na avspuhu... pa me zanima kje v ljubljani je kaki majster ki to popravlja.... rabi pa nujno danes!"!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Sirius Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Torej.... sestri je nekje po?il lonec al ne vem kaj na avspuhu... pa me zanima kje v ljubljani je kaki majster ki to popravlja.... rabi pa nujno danes!"!!! LP daVid Verjetno bo potrebna zamenjava, ker se krpanje ne izpla?a. Probaj TU Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
uklopko Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 se pridru?ujem predhodniku izpu?ni sistemi NOVAK dolenjska cesta 138 Ta je za mene ta nartabuli!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Torej.... sestri je nekje po?il lonec al ne vem kaj na avspuhu... pa me zanima kje v ljubljani je kaki majster ki to popravlja.... rabi pa nujno danes!"!!! LP daVid Tvoja sestra ima auspuh z lonci , to bi pa rad videl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 1. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Thx..... sem posredoval info naprej.... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.