David Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 noro... ampak zelooooo lepo.... Citiraj Feel free....
uklopko Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 kr sprejemlivo!! Ka so ti bazeni za ?e?pljev kompot delat? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 niti niso ne vem kako velike bajte. so pa zato popedenane v nulo. najs, veri najs. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
YavarYe X6V6 Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Js kupim eno pol pa party all the time. :mi pijemoo: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 ?pijun Kje pa je tole sploh Citiraj
Mazda323 Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 ?e me spomin ne vara sta zgornji dve sliki, pravzaprav hi?a tale je v Celju, David popravi me ?e se motim? Citiraj
komar Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 ?e me spomin ne vara sta zgornji dve sliki, pravzaprav hi?a tale je v Celju, David popravi me ?e se motim? Jap, te hi?ke bi naj bile v Celju... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Jap, te hi?ke bi naj bile v Celju... Tak je tudi pri meni pisalo,ko sn dobo te slike pred ?asom na majl! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Lahko vas peljem do tja.... Saj niso samo te hi?e lepe, v tem predelu so vse hi?e, da stoj pa glej... Citiraj
komar Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Lahko vas peljem do tja.... Saj niso samo te hi?e lepe, v tem predelu so vse hi?e, da stoj pa glej... In potem bomo skupaj stali in gledali ????? :ne vem: Grem raj?i v Pohorsko na tortico ... Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainY Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Grem raj?i v Pohorsko na tortico ... tomi, ve? kake lu?te si mi pa zdaj naredo ho?em tortiiiicooo Citiraj
poky Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 ho?em tortiiiicooo ?e spet?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 tomi, ve? kake lu?te si mi pa zdaj naredo ho?em tortiiiicooo Saj jih imajo toliko, da jih prodajajo! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 2. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Ja in pol pridem jest gor... in jih skorej morem pretepst da pija?ko spijejo... jaoooo de?kii... Citiraj Feel free....
komar Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Ja in pol pridem jest gor... in jih skorej morem pretepst da pija?ko spijejo... jaoooo de?kii... To pa zato, ker sem jaz ravno od?el in sem jih ?e nahranil in napojil .... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Ja in pol pridem jest gor... in jih skorej morem pretepst da pija?ko spijejo... jaoooo de?kii... Pozabo pa si povedat,da smo te ?e lep ?as ?akali,pa zato ?e tudi kako pija?ko prej spili!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 In potem bomo skupaj stali in gledali ????? :ne vem: Grem raj?i v Pohorsko na tortico ... Noop, bomo ?li potem na Kebap, imajo zeelo dobrega... Pa malo po trgovinah City Centra.... Citiraj
komar Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Noop, bomo ?li potem na Kebap, imajo zeelo dobrega... Pa malo po trgovinah City Centra.... Shopping .....jeah.... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Noop, bomo ?li potem na Kebap, imajo zeelo dobrega... Pa malo po trgovinah City Centra.... kaksen kebap? a je to misljen kot cevap ali kot d?ner? (una stvar k se vrti)? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 kaksen kebap? a je to misljen kot cevap ali kot d?ner? (una stvar k se vrti)? Ona stvar,ko se vrti,je pa res dober tisti v Celju;sem jedel vegi kebap...sicer te bajtice poznam,moj direktor je Celjan & ima tudi nekaj podobnega.lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 pol to ni kebap, ampak d?ner d?ner pomeni vrteci se v turscini, je pa tud vrsta kebapa... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mazda323 Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Te pa D?ner Kebap http://www.agakebapci.com/index_si.htm Vuk si ze ?el probat tega v Mb-ju, saj ves kje...?? Citiraj
vuk Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Te pa D?ner Kebap http://www.agakebapci.com/index_si.htm Vuk si ze ?el probat tega v Mb-ju, saj ves kje...?? Nope ?e nisem...na ?alost/sre?o je Hambi takoj zraven in grem ponavadi tja. ?akam tebe,da me povabi?.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Veta kaj vi2....drugi? namesto da se v kavarni dobimo,se lahko zmenimo pa gremo na kebab! Matej nam bo pa pokazal kam! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Ja in pol pridem jest gor... in jih skorej morem pretepst da pija?ko spijejo... jaoooo de?kii... To pa zato, ker sem jaz ravno od?el in sem jih ?e nahranil in napojil .... samo z vama se spla?a kam it.. kam gremo naslednji??na lentu so fuulll dobre lepinje Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.