vuk Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Veta kaj vi2....drugi? namesto da se v kavarni dobimo,se lahko zmenimo pa gremo na kebab! Matej nam bo pa pokazal kam! Mo?e jo?e... ...torej naslednji meeting MB sekcije bo nekje kjer se da malo bolj papat....kebap?i ali pa kot je Brainy predlagal Ranca.Torej,kdaj gremo?? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Torej,kdaj gremo?? Drugi teden v drugi polovici ni blema spljoh! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Ravno danes bil na Kebapu, bil je naravnost slasten @Vuk, brez problema, ti samo reci kdaj! Samo zdravo se prehranjujemo Citiraj
komar Napisano 3. junij, 2006 Prijavi Napisano 3. junij, 2006 No, ko boste uskladili ?elje in urnik pa javite - meni ustreza kadarkoli - mislim vsaj... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 3. junij, 2006 Prijavi Napisano 3. junij, 2006 meni ustreza kadarkoli - mislim vsaj... Privatnik! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 3. junij, 2006 Prijavi Napisano 3. junij, 2006 Privatnik! Nima privatnik ni? pri tem ... ?isti prora?unski porabnik pa ja ... Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.