poky Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 Lep,samo se ?e lep?i vozijo po na?ih cestah! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 V Mb-ju pa se vozi F 430 Spider rde? Citiraj
uklopko Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 js ga nebi mel!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Rocky Napisano 7. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2006 sej sem mislu, da ce ma kdo digitalca lih pr rok, pa poslika, pa sem nalima... vem, da se marsikateri strupeni avti po nasih cestah furajo. (eni celo dobesedno) Citiraj
Grega_ Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 nebi se ga branil ampak ?koda k je cabrio.....?e bi si lahko privo??il ferrarija 1000% ne bi bil cabrio ampak nekaj tak?nega http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=843535# ...ga pokli?em pa vpra?am ?e zamenja za f-ko pa? jest mam 1.5 F on pa 430 F Citiraj
poky Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 V Mb-ju pa se vozi F 430 Spider rde? Vem,sn ?e moji 2 babnici slikal poleg njega! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 ?e bi ?e kupoval ?portni avto, bi potem porcheja, ker je to ?portni avto za vsak dan pri ferrariju pa na 5000km mora? menjavat sklopko ki se bi to meni dalo Citiraj
Rocky Napisano 7. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2006 tud jst bi porsa, sploh po tem, kar je pokazal v SGju... pustmo to, da je na koncu izpadel, ker je bla organizacija na nivoju Citiraj
KAALman Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 hehe... a ve kdo, koliko mazd dobim za takega ferarija tsh... gajba ... Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 hehe... a ve kdo, koliko Mazd dobim za takega ferarija tsh... gajba ... ?isti Mazda?! Samo res. RX-8ko, pa ?e MPSko, pa ?e bi mi ostalo mogo?e za 350Z. Predvidevam.... Citiraj
poky Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 ?isti Mazda?! Samo res. RX-8ko, pa ?e MPSko, pa ?e bi mi ostalo mogo?e za 350Z. Predvidevam.... ?e ?e,samo vsi skupaj ne ?i?ajo enga Ferrarija ali Porscheja! BTW:Porsche je zakon za mene,dosti raj?i bi ga mel ko Ferrarija! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 ?e ?e,samo vsi skupaj ne ?i?ajo enga Ferrarija ali Porscheja! ?e ?e ampak, ?e kupi? 350Z, ti ?e vedno ostane dovolj ke?a, da naro?i? iz Avstralije Twin turbo kit in dobi? 400 konjev pri 0.6 bar. Sem v neki reviji bral, ko je nek Angle? nameraval kupiti 911 vendar je ravno takrat ven pri?el 350Z in je raje kupil Nissana. Pa ?e pri?paral je. Aja pa ?e celo na minimumu ima boost tako, da je ?e nekaj rezerve. No ampak meni so tut Por?i zakon! Da me ne bi slu?ajo kdo narobe razumel. Samo je pa hec, ko tisti 350Z pade mimo 911. Mah saj nima veze, ?e je Por?, Feffafi, Lamborđini traktori, Mazda, Nissan... da le ima ?im ve? konjev pa se ga ne bi branil. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Mah saj nima veze, ?e je Por?, Feffafi, Lamborđini traktori, Mazda, Nissan... da le ima ?im ve? konjev pa se ga ne bi branil. Model ?e nisi po?tudiral niso vse konji, jaz imam raje ve? navora in to pri ?immanj rpm-ih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Model ?e nisi po?tudiral niso vse konji, jaz imam raje ve? navora in to pri ?immanj rpm-ih. Pol pa rabi? "american muscle" avtek! Se po svoje zanimiva zadeva ja! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Model ?e nisi po?tudiral niso vse konji, jaz imam raje ve? navora in to pri ?immanj rpm-ih. Preostane ti edino ..... Diesel Power ..... Citiraj Papa, Tomi
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Preostane ti edino ..... Diesel Power ..... Al pa V8 ali pa V10 motor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Model ?e nisi po?tudiral niso vse konji, jaz imam raje ve? navora in to pri ?immanj rpm-ih. Saj s turbino jih tudi to dobi?. @Komar: Nizka! Citiraj
Boss Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 al pa kamion - velik litrov, ni? obratov in ziljoni Nm-jev - Javorjev dreamwehicle Citiraj
LabiGT Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Saj s turbino jih tudi to dobi?. s turbino pri nizjih obratih ne dobi nic Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Sam iz firbca sem ?el preverit koliko navora ima tista 350Z--->427 lb ft. Koliko je ?e to Nm? Ok pustimo to, tole ?e postaja filozofska debata... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 s turbino pri nizjih obratih ne dobi nic Pol pa kompresor in turbino pa je Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 al pa kamion - velik litrov, ni? obratov in ziljoni Nm-jev - Javorjev dreamwehicle Sem se parkrat peljal s tovornjakom v slu?bo, to samo s "traktorjem")to je samo sprednji del od ?leperja. Samo je brezveze ker ima take pospe?ke da ga ni avta da bi se v?tric peljal do 90 km/h, pol je pa itaq konc vsega.pri 90 km/h ima okrog 1500 rpm-ov. Aja pa bil je 470 konjski MAN - avtomatik !!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
blindek Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 torej govora o ferrariju oni dan se je zgodila nesre?a, en tu z okolice ga je verjetno zgrabil infarkt in je odpeljal na drugo stran, ko je nek hrvat priletek z njegovim ferrarijem in sta ?elno tr?ila tisti model ko ga je zgrabil infarkt je imel nekega peugeota in je bil na mestu mrtev , oni z ferrarijem ma pa samo roko zlomljeno tak da o?itno je tudi v ferrariju nekaj varnosti Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 No ja,v avtu za take mastne denarce bi pa ?lovel ?e pri?akoval vsaj malo varnosti.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.