COBO Napisano 12. junij, 2006 Prijavi Napisano 12. junij, 2006 No najverjetneje bo poleg stabilizatorja treba se kaj zamenjat kajti vedno bolj mi zadaj levo nekaj poka. Vec kot ocitno je amortizer ampak ne vem zakaj bi le ta pokal ? Ma kdo kako idejo kaj bi lahko blo. Amortizerji naj bi bili obnovljeni pri Vugi leto dve nazaj tako da verjetno ni ti krivo... Mogoce fedre zamenjat ? ce ja zakaj? Ce ima kdo kako idejo naj izdavi. Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
KAALman Napisano 12. junij, 2006 Prijavi Napisano 12. junij, 2006 poka kdaj ? preko neravnin ? je avto v tisti strani nestabilen ? ?e je to spredaj, ali poka ko zavija? ? ... malo bolj opi?i Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 12. junij, 2006 Prijavi Napisano 12. junij, 2006 Moja diagnoza je za zadnji stabilizator Citiraj
makaveli Napisano 12. junij, 2006 Prijavi Napisano 12. junij, 2006 meni je enkrat zamaknilo tisto ?tango ki povezuje sprednja stabilizatorja. in potem sm ugotovil, da se mi je amortizer pri ostrih zavojih zaletel v stabilizator,in je pokalo. najbolj? je avto dvignat pa pogledat. lahko so kugle na rokah, lahko ti samo ?kriplje povezava med stabilizatorji( kjer je ?tanga 2x vpeta v gumo...) Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
YavarYe X6V6 Napisano 12. junij, 2006 Prijavi Napisano 12. junij, 2006 No najverjetneje bo poleg stabilizatorja treba se kaj zamenjat kajti vedno bolj mi zadaj levo nekaj poka. Vec kot ocitno je amortizer ampak ne vem zakaj bi le ta pokal ? Ma kdo kako idejo kaj bi lahko blo. Amortizerji naj bi bili obnovljeni pri Vugi leto dve nazaj tako da verjetno ni ti krivo... Mogoce fedre zamenjat ? ce ja zakaj? Ce ima kdo kako idejo naj izdavi. Eno ledvico dam ?e ni kateri kon?nik od stabilizatorja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
COBO Napisano 12. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2006 Ja desni koncnik stabilizatorja moram nujno zamenjat mam ze narocene ampak al napacno prnesejo pr anetu al pa zgubijo in sm ze 4x bil tam. No jst srcno upam da bo to to. Porocam Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Marko_mx-3 Napisano 12. junij, 2006 Prijavi Napisano 12. junij, 2006 k Potokarju bi ?el pogledat tam sem jaz sprednje dobil po ceni 4.500 komad Pa ena slo firma jih dela. Citiraj
Boss Napisano 14. junij, 2006 Prijavi Napisano 14. junij, 2006 Ja desni koncnik stabilizatorja moram nujno zamenjat mam ze narocene ampak al napacno prnesejo pr anetu al pa zgubijo in sm ze 4x bil tam. No jst srcno upam da bo to to. Porocam ja sej ?e vse ve? Ko bo? zamenjal bo tudi pokanje ?ude?no izginilo Citiraj
jossgood Napisano 23. junij, 2006 Prijavi Napisano 23. junij, 2006 Hm... pa ce se stabilizator (ali koncnik) ne zamenjata in se dalje vozis z pokanjem? Le lohk kaj narobe? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. junij, 2006 Prijavi Napisano 23. junij, 2006 Mislim da ?e ti po?i ti vpliva na lego na cesti. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. junij, 2006 Prijavi Napisano 23. junij, 2006 Hm... pa ce se stabilizator (ali koncnik) ne zamenjata in se dalje vozis z pokanjem?Le lohk kaj narobe? Kolikor ?asa poka-ropota ni panike, ?e pa zelo po?i in potem naperej ne ropota potem pa zna bit mal problem, ker se avto za?ne bolj nagibat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
COBO Napisano 11. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2006 Aaa balzam koncno dobil in porihtal zadevo. Pa so le bili koncniki in nic hujsega. Hvala vsem se 1x. Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Napisano 11. julij, 2006 Aaa balzam koncno dobil in porihtal zadevo. Pa so le bili koncniki in nic hujsega. Hvala vsem se 1x. Pa sem obdr?al obe ldevici. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.