Skoči na vsebino

En predlog prostora za piknik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
:bravo: evo tu vam dam slikico lepiga placa za piknik ki bo verjetno v kaki prihodnosti,to je pod mojo hiso,mam samo par stopnic pa sem tam,imate dva tenis igrisca,odbojko ter nogomet ograjen sistem na odboj kao dvoranski,vsaj tenis sem videl da vas kar zanima,predvsem david je strokovnjak :P no cena pa je 15.000sit za plac,pa ce bi tudi kaki dezek bil smo lahko pod streho,najt pa tudi ni tezko,ce vete kje so terme ptuj to je zelo blizu

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Sli?i in vidi se dobro, zdej treba samo ?e miting organizirat - bi blo fajn enkat npr. za?etek avgusta, pa da tisto LJ sre?anje pol takat spustimo, ?e boste tut ostali za! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

prvi teden avgusta sem -----> Kreta. :ouje:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

prvi teden avgusta sem -----> Kreta. :ouje:

eh... ti s kreten ?ez ceu let... :)

aja.. pardon... na Kreti si... sorry :hohoho:

@bobi: lahko tebi, da gre? potem takoj domov spat :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

I'm in ladies..... :bravo: Sam ne prva dva tedna v avgustu,.,.,, dopust.press

Feel free....

Napisano

Ma ja,sploh bomo te?ko najdli pameten datum zaj ko so dopusti.... :(

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano
<_< ma zaj je tak res tesko termin dolocit bomo verjetno se mogli kaj za september zmenit,glavno da bo ko bo :mi pijemoo: :cheers:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Ptuj, to je blizu, pa tudi ?e bi bilo v LJ ali kje drugje, letos pridem, da se spoznamo, bom probal ?e cruiserja prepri?at, da pride... se vidimo...

Lp

Napisano

No,to mi delajte! :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

Samo da ne boste zdaj preve? glasni potem pa ne bo ni? iz piknika, ?e pvi je skoraj propadel pa smo le izpeljali. Tako da prosim da ste resni da ne bomo se kej preve? opekli.

Sedaj pa rabimo ?e organizatorja/e!!!

Bobi je recimo ?e poskrbel za plac kaj pa ostalo ???

Datum bi jaz postavil 3. ali 10. september, to sta prva in druga nedelja v mesecu, ?e se pa da prespati tam kje pa ?e tudi v kampu se pa v soboto naredi.

Napisano

Samo da ne boste zdaj preve? glasni potem pa ne bo ni? iz piknika, ?e pvi je skoraj propadel pa smo le izpeljali. Tako da prosim da ste resni da ne bomo se kej preve? opekli.

Se popolnoma strinjam! :rispekt: ?e prevelikokrat je bil cel forum navdu?en nad sre?anjem/piknikom potem nas je bilo pa ravno za vzorec... ?al. :(
Napisano

Resnost naj se izka?e z pla?ilom za hrano, pija?o in ostalo, pred piknikom, da se ne bo prijavilo 100 ljudi, pa se nabavilo toliko pija?e in jeda?e, potem pa bo to vse krilo 15 ljudi... torej, pla?ilo pred piknikom, pa potem, ?e kdo ne pride, si je sam kriv...

Ker sem iz Maribora, me lahko ponucate za kaj, torej se javljam prostovoljno...

Lp

Napisano

Se popolnoma strinjam! :rispekt: ?e prevelikokrat je bil cel forum navdu?en nad sre?anjem/piknikom potem nas je bilo pa ravno za vzorec... ?al. :(

Jaz sn vedno navdu?en nad pikniki in sre?anji,samo kaj ko vedno na koncu izberete vikend,ko sn de?urn.... :(

Ti?a vun!!

Napisano

Resnost naj se izka?e z pla?ilom za hrano, pija?o in ostalo, pred piknikom, da se ne bo prijavilo 100 ljudi, pa se nabavilo toliko pija?e in jeda?e, potem pa bo to vse krilo 15 ljudi... torej, pla?ilo pred piknikom, pa potem, ?e kdo ne pride, si je sam kriv...

Ker sem iz Maribora, me lahko ponucate za kaj, torej se javljam prostovoljno...

Lp

:rispekt::rispekt:

Poky tebi je odpu??eno, nadsestra z jajci. :P

Napisano

:rispekt::rispekt:

Poky tebi je odpu??eno, nadsestra z jajci. :P

He he,hvala! :bravo: Samo ?e vedno ne bom mogo it,?e bote spet taki datum zbrali,ki mi ne bo ustrezal.... :(:P

Ti?a vun!!

Napisano

He he,hvala! :bravo: Samo ?e vedno ne bom mogo it,?e bote spet taki datum zbrali,ki mi ne bo ustrezal.... :(:P

pa te povej, kdaj si kaj fraj :D

kak te naj mi vemo, kdaj lahko ti pride? ?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

He he,se nisn reko,da se morte meni prilagajat!! :whatever: Jaz samo ?akam,da vidim,za keri datum se odlo?ite,pol pa pa? re?em lahko pridem ali pa ne.... :P:D

Ti?a vun!!

Napisano
:D tako ja kar predlagajte datume pa mo vidli,verjetno bi blo za prespat v kampu term za kake tri stiri pa bi se pri meni naso plac ce majo spalke mam eno sobo fraj pa lahko na tleh ajajo,hrano pa pijaco bi pa ze jaz nabovo se s pomocjo katerega :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Me zanima kaj bo iz tega ratal in kolk boste nekateri resni, al bo spet cela falanga izgovorov! :P

Dobrodo?li na forumu!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

U?eri sem bil na potepu po Suhi krajini & Beli krajini, pa smo se nakonc ustavl v ?u?emberku (sej zih kdo ve kje bi to blo), pa se mi zdi ful dobr plac za kak?en Septembrski mazda piknik, imajo ful dober ro?tilj plac, vodo primerno za kopanje, bi? voli plac, igri??e za fuzbal, odli?no pokrajino, pa ?e bi se kaj najdlo, zdej pa ne vem kok bi vas kaj mikalo???

P.S. To je iz LJ natanko 50 km, mimo Ivan?ne gorice, proti Beli krajini! Ne bi blo slabo! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

P.S. To je iz LJ natanko 50 km, mimo Ivan?ne gorice, proti Beli krajini! Ne bi blo slabo! :jupiii:

Vem sem ?e bil tam. :D:D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tist plac v ?u?emberku so dobr zrihtal, mam familijo dol in sem v mladih letih vsako poletje pre?ivel v ?u?bemberku. Morte pa vedet da je Krka mrzla ko pra***a, tja do 18 stopinj se segreje, tko da ?e si pijan te dobr strezne :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• No tko zlo hudo ne delajo, da bi pobijali in grozili z genocidom kot se je to dogajalo v UA - Kijev, Odessa, Mariupol... Če se kje zadeve zataknejo le pri dvojezičnosti verjetno res ni ustrezen vzrok za spopad. Najprej se uporabijo vse možne pravnopolitične opcije za razrešitev spora potem pa le nič ne zaleže se pa žal večinoma poseže v nadaljevanje politike z drugimi sredstvi kar je definicija vojne. Govorimo o državah, ki imajo to moč, da lahko to naredijo. Slovenija bi pač morala sklonit glavc, ker svojih manjšn vojaško ne moremo zaščitit. Ampak hvala bogu to ni treba, ker obstaja visok nivo demokracija in varovanja človekovih pravic, kar pa žal tega ni bilo in niti ni zdaj v Ukrajini. Zelenski uradno celo ni več predsednik, ker mu je mandat potekel pred pol leta, a novih volitev ni razpisal, poleg tega je pa, kako prikladno, razpustil celotno opozicijo in vlada dobesedno avtokratsko diktatorsko.   Aja pa problem manjšin, če sploh temu lahko tako rečemo, ker če je manjšina velika za 25% prebivalstva bi prej rekel, da je to bolj potrebno v taki državi zagotoviti ali federativnost, kot je bilo v jugi, da so se narodi lahko zdrućili v okviru republik z nekim nivojem samoodločanje v okviru širše skupnosti. ali pa konfederacijo. V Jugi smo imeli velikansko srečo, da je Kardelj zahteval vpis v ustavo SFRJ, ki je omogočal tudi odcepitev. Če tega ne bi bilo bi nas lahko centralna oblast potolkla, tako kot je Španska Katalonce ob poskusu osamosvojitve. In zakaj smo se odcepili? Zato, ker se nismo strinjali z odločitvami večine in smo bili prepričani, da nas samo izkoriščajo. Kaj pa če je na jugovzhodu UA tudi tak občutek prevladal leta 2014?   Sicer je pa vedno tako, da je vse odvisno kako se razumeš z ameri. To so ugotovili Srbi leta 1999, ker so bili po pravoslavni strani preveč navezani na Rusijo. Če bi bili na ZDA bi danes še veselo imeli Kosovo in Albanci tam bi morali biti pridno tiho.
    • Samo kazni in to velike bodo nspametne spametovale, ker tisti ozaveščeni bomo zbirali smeti tako ali tako.... 
    • https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.