YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 ?e si pijan te dobr strezne Pol mislim, da mimam problem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 Tist plac v ?u?emberku so dobr zrihtal, mam familijo dol in sem v mladih letih vsako poletje pre?ivel v ?u?bemberku. Morte pa vedet da je Krka mrzla ko pra***a, tja do 18 stopinj se segreje, tko da ?e si pijan te dobr strezne Men i je prijetna.... hm.... sam neopren pomaga malo pri tem a?? Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 Neoprem bi bil primeren ja, sej gre? pa lahko ene 50m vi?je kjer so slapovi pa tam mal ska?e? pa se norca dela? sej k smo bli mali smo se cel avgust v krki kopal, upam da ne bom revme fasu ?ez cajt Mene pa ?al ne bo na piknik, mam en ohcet lih na ta vikend. Citiraj
ReDevil Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 Hehe nekateri pa o?itno niste glih "eskimske sorte" - jaz sem plaval v Krki ?e velikrat, med drugim tut pred 2 dnevi, pa je bil ?e skoraj ve?er, pa nisem zmrznu, no res pa je da ko ima morje 25 stopinj, ga jaz ?e smatram za mlaku?o! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.