Marko_mx-3 Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 A je tale rde?a Limited? Citiraj
wildcat Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Ja, ta je ena od treh 3rd Gen Limited v Slo Ta ?rna je videti MX-5 1,8 Emotion. Lepo ji pa?e ?rna barva!!! Aja, kot zanimivost : Slovenska Playboy zaj?ica leta je dobila v uporabo eno tako MX-5 1,8 Challenge v rde?i barvi, z nalepkami Playboy-a in Interclass-a Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
keylonee Napisano 27. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2006 crna je cist navadna .rdeca pa je kompletna z opremo .zadavea je odlicna pa voznja kr udobna Citiraj
KAALman Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 crna je cist navadna .rdeca pa je kompletna z opremo .zadavea je odlicna pa voznja kr udobna hmjah... kar se vo?nje ti?e ne vem, zadn? mel priliko sedet v 1st in 2nd generation, pa sem obema okvir sprednjega stekla grizel pa tak sem hotel taki avto met... moram vzet zdaj ?as, da grem novo pogledat, mogo?e si jo ?ez 10 let potem kupim :ne vem: Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 zakaj ?akati 10 let :ne vem: samo za playboya se da? slikati, pa je tvoja joke btw je 1,8 Emotion oznaka za za osnovni model MX-5 naslednja stopnja je potem Challenge najbolj opremljena seveda Revolution, tako kot pri RX-8 Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
KAALman Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 @wildcat: ?e se jaz dam za plejboja slikat, me bojo zaprli Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Ravno prej sem v Meng?u videl petko od Playbojeve zaj?ice notr pa en mal starej mo?akar, no ?e ne drugega vsaj streho je imel odprto, pa kapco na glavi Citiraj
poky Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Napisano 28. junij, 2006 Ravno prej sem v Meng?u videl petko od Playbojeve zaj?ice notr pa en mal starej mo?akar, no ?e ne drugega vsaj streho je imel odprto, pa kapco na glavi Verjetno foter.... ali pa Playboy zajec! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 1. december, 2006 Prijavi Napisano 1. december, 2006 eko da nebom druge teme odperu bom kar tle limav!!! ko bo dnarcek bo pa pod mojim pokrovom tudi tak popadenano!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.