pierce Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Napisano 28. junij, 2006 Ja, vro?e je kot pes, moja mazdica pa nima klime, pa sem si tale skuter omislil, da bo la?je ?ez poletje. Mogo?e kdo ve, ?e je to za kej, na kaj moram pazit ipd. Verjetno bi mogu na to prej mislit, samo men je tale skuter tok lep, da sem si ga kar ubodu, je en v piko lep ?akal na avto.netu. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Napisano 28. junij, 2006 Dej kako slikco da vidim kak je! Benellija jaz ne poznam preve?, kako je pa z servisi pa sploh ne vem ?e ima kdo v SLO ?e. Citiraj
pierce Napisano 28. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2006 ja, sem zdej malo bral, bo kar je*a s servisi in deli Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Napisano 28. junij, 2006 Zaenkrat ni? skreb glede servisov ti se kar lepo voz, ?e bo? pa kake dele rabil pa povej in bomo probal poiskat. A misli? kej frizirat da bo bol letelo? Citiraj
pierce Napisano 29. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2006 Neverjetno, tonix, ?lovek, ki je meni foto?opal mazdo, da je ratala tak?na kot je, ma genau isti skuter kot jst, ista barvna kombinacija, lepo lepo Tonix, ga ma? ?e dolgo, si zadovoljen, ma kak?no serijsko napako, katero olje tanka? + ?e kak nasvet prosim Citiraj
ToniX Napisano 29. junij, 2006 Prijavi Napisano 29. junij, 2006 Imam ga 2 leti, zaenkrat brez ve?jih problemov, v?asih zjutraj ko je mrzlo no?e v?gat z elektro ?tarterjem. No?no pa gre . Lu?i so mogo?e malo pre?ibke, zato se pono?i ni najbolje preve? vozit (i??em ?e mo?no re?itev za to :ne vem: ). Sicer je pa fajn . Pije malo . Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.