Marko_mx-3 Napisano 4. julij, 2006 Prijavi Napisano 4. julij, 2006 Z tole kubika?o nad 2500 ccm bi se morali zbunit in dati prito?be, ker avto ima dejansko 1300 ccm in ne 2600, to je verjetno spet en uradnik zajebal ko ne ve kaj je Wankel. Citiraj
suicidal Napisano 4. julij, 2006 Prijavi Napisano 4. julij, 2006 Z tole kubika?o nad 2500 ccm bi se morali zbunit in dati prito?be, ker avto ima dejansko 1300 ccm in ne 2600, to je verjetno spet en uradnik zajebal ko ne ve kaj je Wankel. pod tole se pa valjda podpi?em. ne more mi blagajni?arka ra?unat dve ?truci kruha, ?e sem kupil le eno. ?e ena v vrsti debiljad na?e vrle JU. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
vuk Napisano 4. julij, 2006 Prijavi Napisano 4. julij, 2006 Z 50 % popustom med 300 in 350kSIT! Z kaskom ali brez kaska.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
fredo Napisano 4. julij, 2006 Prijavi Napisano 4. julij, 2006 Jaz mislim da je to z kaskom. To ni drago, to je 27K do 31k mese?no ?e res ho?e? met si kupi?. Citiraj
vuk Napisano 4. julij, 2006 Prijavi Napisano 4. julij, 2006 Mene pride Premacy cca. 200.000 SIT z kaskom in 50% bonifikacijo;obvezno zavarovanje & AO+ za motor me stane 170.000 SIT,kasko pa ?e vsaj 250.000 SIT zraven. Tako,da kot je ?e Fredo ugotovil ni to taki denar za RX8ko. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 4. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2006 Ja to je z kaskom,pa pri obojem mam 50% popusta! Pri 3ki me full kasko pa osnovno zavarovanje z nekaj dodatki pride 160k SIT! Tak da bi blo pol skoraj 1x ve?,samo avto pa je res tapravi! ?e zaj se ne morem odlo?it,se ko mi ga bojo prodali,pa bom jokal.... Vuk,kolko da? ti za zavarovanje mopeda??? To mi nekaj ne ?tima...preve? se mi zdi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 4. julij, 2006 Prijavi Napisano 4. julij, 2006 Ja to je z kaskom,pa pri obojem mam 50% popusta! Pri 3ki me full kasko pa osnovno zavarovanje z nekaj dodatki pride 160k SIT! Tak da bi blo pol skoraj 1x ve?,samo avto pa je res tapravi! ?e zaj se ne morem odlo?it,se ko mi ga bojo prodali,pa bom jokal.... Vuk,kolko da? ti za zavarovanje mopeda??? To mi nekaj ne ?tima...preve? se mi zdi! Cca. 170.000 SIT je osnovno zavarovanje & AO+. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 4. julij, 2006 Prijavi Napisano 4. julij, 2006 @Poky, vendar ra?unaj da motorja nima? celo leto registrirana, vsaj ve?ina motoristov ne.... Citiraj
poky Napisano 4. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2006 @Poky, vendar ra?unaj da motorja nima? celo leto registrirana, vsaj ve?ina motoristov ne.... No se zato pa mi ne ?tima.....Vuk je verjetno mislo to za celo leto! Ta cifra pa se pol razpolovi,zato pa mi je blo preve?.... Pri avtu pa nima? te mo?nosti,torej ostane samo da pla?a? celo leto zavarovanja! Itaq pa se z avtom pol tudi celo leto vozi?! Z motorjem je to malo bolj te?ko! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 se razpolovi ampak je vseeno dosti preve? .. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 No se zato pa mi ne ?tima.....Vuk je verjetno mislo to za celo leto! Ta cifra pa se pol razpolovi,zato pa mi je blo preve?.... Pri avtu pa nima? te mo?nosti,torej ostane samo da pla?a? celo leto zavarovanja! Itaq pa se z avtom pol tudi celo leto vozi?! Z motorjem je to malo bolj te?ko! ?e ?e, samo registracijo pa je treba pla?at za celo leto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 5. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2006 ?e ?e, samo registracijo pa je treba pla?at za celo leto. No,samo tista pa ni tolko....po mojem. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 No,samo tista pa ni tolko....po mojem. Kaj mi ne verjame? da pla?am 170.000 SIT....ti lahko poka?em polico. ?e pa seveda ?para? pri AO+ pa pride zadeva okoli 90.000 SIT. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 No se zato pa mi ne ?tima.....Vuk je verjetno mislo to za celo leto! Ta cifra pa se pol razpolovi,zato pa mi je blo preve?.... Pri avtu pa nima? te mo?nosti,torej ostane samo da pla?a? celo leto zavarovanja! Itaq pa se z avtom pol tudi celo leto vozi?! Z motorjem je to malo bolj te?ko! Gre po novem tudi to da avta ne rabi? zavarovat za celo leto Citiraj
poky Napisano 5. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2006 Ve? da ti verjamem,zakaj ti nebi?? Samo nazadnje je blo govora o registraciji ne zavarovanju.... Kolko pla?a? samo registracijo,brez zavarovanja? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 Ve? da ti verjamem,zakaj ti nebi?? Samo nazadnje je blo govora o registraciji ne zavarovanju.... Kolko pla?a? samo registracijo,brez zavarovanja? Sama registracija:tablica+prometna+cestnina...mislim,da tam max. do 20.000 SIT...ne vem to?no na pamet. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
YavarYe X6V6 Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 Ve? da ti verjamem,zakaj ti nebi?? Samo nazadnje je blo govora o registraciji ne zavarovanju.... Kolko pla?a? samo registracijo,brez zavarovanja? Registracija je tehni?ni pregled (4k sit)+ cestna taksa (5,2k sit to je za moj moped 74 kW in 600 ccm.Evo pa ?e zavarovalno polico, ?e kdo ne verjame kako to ni pocen. Naslednje leto bo 1000 ccm, ke je vse skupaj dra?je za celih 5,5 ksit (samo cestnine je ve?). Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mazda323 Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 @Poky, zakaj pa si nebi omislil 6-ke Mps, samo malo mora? po?akat da bodo rabljeni ali pa kar novega nabavi?, bo? imel ve? od avta pa ?e hitrej?i bo? kot z RX-8 -ko potem pa ?e jo ?ipa? na 300HP pa si zmagal Citiraj
poky Napisano 5. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2006 Ja,na rabljeno 6ko MPS bi mogo ?akat ?e najmanj 2-3 leta.... Mel pa bi jo ziher,ve? da! Samo pri RX8 mi je oblika avta svetovna! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 z MPS-ko mal slabo ka?e, ker jih ni in ni v SLO... tako, da bo tudi koli?ina ?ez 2-3 leta pri rabljenih bolj simboli?na kot ne... aja pa ena bo itak moja Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. julij, 2006 Prijavi Napisano 5. julij, 2006 Pa ciljajte na 3ko MPS ?e ?e na 6ko ne morete, druga? pa bomo videli kaj bojo Kaburo naredil Vem da sem ?e mal siten glede Kabure Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 z MPS-ko mal slabo ka?e, ker jih ni in ni v SLO... tako, da bo tudi koli?ina ?ez 2-3 leta pri rabljenih bolj simboli?na kot ne... aja pa ena bo itak moja To pa ni res, poznam ?loveka ki ima 6 MPS je pa iz posavja bli?ina sevnice.V?eraj smo se menl da se nasledn teden primajam dol in se gremo "mal" okrog zapeljat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 To pa ni res, poznam ?loveka ki ima 6 MPS je pa iz posavja bli?ina sevnice.V?eraj smo se menl da se nasledn teden primajam dol in se gremo "mal" okrog zapeljat. ee what, jaz sem se pa pri Cosmusu, 14 dni nazaj, pregovarajal pa so sam jokcal, da jih ?e ni tako za test kot za prodajo ... nekdo tu nekaj prikriva zarota mogo?e Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 Kakor jaz vem je samo ena 6 MPS v sloveniji Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 Kakor jaz vem je samo ena 6 MPS v sloveniji In s to se bom js vozil next week. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.