Symon Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 In s to se bom js vozil next week. Baha?. I tata bi sine. Sicer pa niti 6ka MPS niti 3ka nista slabi izbiri. Res je pa RX-8 wankel powered pa zadnji pogon... Mikavno. Citiraj
poky Napisano 6. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2006 kaj pa mx5? MX 5 mi pa ne pride v po?tev,ker je dvosed.... Pri nas doma pa smo 3je,tak da na ?alost odpade! :ne vem: Kaj se tega ti?e mi RX 8 ravno ugaja! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 In s to se bom js vozil next week. Ma ja saj za to eno sivo vem, da je v SLO, samo drugih ni, da bi lahko ljudem sploh kaj prodali - men je to rahlo ?alostno, da je v vseh katalogih, testih a kupit je pa ne more? in nih?e ne ve/no?e vedet kdaj bo normalna dobava. Citiraj
Mazda323 Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 Tale MPS-ka ima Ljubljansko registracijo slu?ajno? Aja pa v Nem?iji se jih ?e kar nekaj prodaja.... www.mobile.de Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 Kot sem videl je imela ljubljansko z ljubljanskim grbom Citiraj
wildcat Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Napisano 11. julij, 2006 Glede Mazde6 MPS - dve srebrni sta v Slo in to je zaenkrat vse. Nakup je mo?en in redne dobave seveda so, le dobavni roki so malce dalj?i. Na voljo je v 4 barvah - ?rna / rde?a / srebrna / titan siva Odvisno od barve je trenutna dobava nekje Okt/Nov Z veseljem sprejemam naro?ila na znano tel. ?t. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.