mazda-mx3 Napisano 19. avgust, 2004 Prijavi Napisano 19. avgust, 2004 Vir: finance-on.net Milo? Mila? milos.milac@finance-on.net objavljeno 18.8.04 22:00 povezava do ?lanka Japonska znamka Mazda je na preizkusu zanesljivosti nem?ke organizacije ADAC prevzela vodstvo. S 7,7 okvare na tiso? vozil v zadnjih petih letih je prehitela Toyoto (8,1 okvare). Naslednjih pet mest zaseda ?e pet japonskih znamk: Subaru, Daihatsu, Honda, Suzuki in Mitsubishi. Prva evropska znamka Audi je s 11,3 napake ?ele na osmem mestu. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Bosti Napisano 19. avgust, 2004 Prijavi Napisano 19. avgust, 2004 Fajn, samo mene vseen ?aka spet en velik servis, ?eprav je letos ?e bil. Je pa res, da je to le in samo zaradi kilometrov. Verjetno bi blo malo neumno pri?akovat, da prva sklopka pri 190.000 km ne bo ni? drsela. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 20. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2004 Je pa res, da je to le in samo zaradi kilometrov. Verjetno bi blo malo neumno pri?akovat, da prva sklopka pri 190.000 km ne bo ni? drsela. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..........to bi ti moralo zdrzat se enkrat tolko hahahaaa...... Jaz se z mojo tudi blizam magicni meji 200k km se malo manjka Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
torstorm Napisano 20. avgust, 2004 Prijavi Napisano 20. avgust, 2004 mazda rullz..... Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.