vuk Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 Danes je Premacy-ja doletela ?ast, da ga je dobil v roke Mr. CarWash oz. Mazda323, tako,da je sedaj temeljito o?i??en zunaj in tudi pod motornim pokrovom. Naj slike govorijo zase Matej,?e enkrat hvala. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 6. julij, 2006 Prijavi Napisano 6. julij, 2006 HeHe, ni problema z veseljem, pa ?e kdaj!!! Upam da si zadovoljen, pa tvoja bol?a polovica tudi Samo res dobro zgleda Citiraj
Sishi Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 Halo Vuk long time no see. Lepo se je potrudil. A bi mojega tudi? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 Mazda 323..... kaj ?e bi ti ?e mojega pripeljal??? Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 sam feltne si mu pozabil prat, od umazanije so crne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 lep avto!!! Stari feltne ma? pa res dobre!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Mazda323 Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 @David & 323F lahko, vendar vaju bo to drago pri?lo Citiraj
David Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 je Mazda323 napisal: @David & 323F lahko, vendar vaju bo to drago pri?lo No problem.... bomo nekonvertibilne marke s sabo prnesli.... Citiraj Feel free....
vuk Napisano 7. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2006 je Mazda323 napisal: HeHe, ni problema z veseljem, pa ?e kdaj!!! Upam da si zadovoljen, pa tvoja bol?a polovica tudi Samo res dobro zgleda Jp,zelo zadovoljen,bolj?a polovica pa tudi.@323F - ne vem,?e bi tudi tebi 'porihtal' avteka. Tu je te?ki VIP v igri. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
vuk Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Sem videl,da vsi nekaj stylate svoj avto..no tudi jaz sem nekaj ?raufal okoli svojega avta in je tole potem ratalo ven kar je na slikah. Mislim,da mi je kar uspelo, edino pri barvi sem nekaj zajebal in je ratal rde? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 No comment. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 he he kaj potem si se znebil premacija? pa zadaj si pozabil zakrit tablico ?e si jo ?e spredaj Citiraj
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 je vuk napisal: Sem videl,da vsi nekaj stylate svoj avto..no tudi jaz sem nekaj ?raufal okoli svojega avta in je tole potem ratalo ven kar je na slikah.Mislim,da mi je kar uspelo, edino pri barvi sem nekaj zajebal in je ratal rde? Kaj zdaj si golfist?Ja,ta s tablico ti ni najbolj ratala. Citiraj
LabiGT Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ja vuk...cist drug avto...sigurno si se tudi ti spremenil a ne? zdaj si starejsi feltne so pa lepe Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Pubeci, ?e enkrat dobro poglejte tablico... No saj Premacy je mel tudi tak?no podobno tablico Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 je vuk napisal: Pubeci, ?e enkrat dobro poglejte tablico... No saj Premacy je mel tudi tak?no podobno tablico Aja,moja gre?ka.prej nisem opazu. Citiraj
Ploki Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 zamenu si japonca za svaba? :ne vem: Citiraj
Mazda323 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Uuuu Si ?e dobil Felge, lepo lepo, samo spustit si ?e ga mora? bolj kot je ?e In koliko si dobo za Premaciya? Kdaj me bo? pelo malo okoli? Citiraj
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Opa,vuk je uresni?il svoje napovedi! Kak motor pa ma? to? Aja,pa naj ti vredu slu?i! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 je Mazda323 napisal: Uuuu Si ?e dobil Felge, lepo lepo, samo spustit si ?e ga mora? bolj kot je ?e In koliko si dobo za Premaciya? Kdaj me bo? pelo malo okoli? NEAKTIVEN! Citiraj Papa, Tomi
YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 je komar napisal: NEAKTIVEN! Ni? novega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
komar Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 je YavarYe X6V6 napisal: Ni? novega. Saj vem, pa vseeno ... ... neaktiven my as Citiraj Papa, Tomi
YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2007 Prijavi Napisano 10. maj, 2007 Saj to ima samo pod avatarjem(katerega je tudi pobrisal), druga?e pa v statistiki pi?e: Nazadnje aktiven 10 May 2007 @ 00:24 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.