Jolly Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 Malo sm zdej precekiral tuning sekcijo in videl da se vedno ni nikjer podrobnega opisa (vsaj nasel ga nism) kako taka predelava poteka. No tako da prilagam zdej res lepo opisan/poslikan How To : http://www.honda-tech.com/zerothread?id=1263795 Potek je sicer na Hondi, vendar je osnova ista pri vsaki taki predelavi, je pa citivo napisano v anglescini.Ob morebitnih dodatnih vprasanjih bomo pa seveda kar se da pomagali in odgovorili L.P. Jolly Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 Hvala za link bo pomagal, ker ?e bo vse posre?i se bom jaz drugo leto spustil v en tak manj?i projekt Citiraj
David Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 UU noro.... zelo podrobno opisan DIY..... Pohvalno..... Citiraj Feel free....
matej mx3 Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 To!!!!!! Koncno nekje kjer lahko preberem kako predelat motor avta. ?e bo vse po sre?i, cez en mesec moja MX-3jka ne bo imela ve? serijskih 90km, pa? pa krepko ?ez 100. Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Symon Napisano 7. julij, 2006 Prijavi Napisano 7. julij, 2006 To!!!!!!Koncno nekje kjer lahko preberem kako predelat motor avta. ?e bo vse po sre?i, cez en mesec moja MX-3jkane bo imela ve? serijskih 90km, pa? pa krepko ?ez 100. Turbo??? Potem ne krepko preko 100 ampak vsaj 150, ?e boste dobro naredili. Pod toliko se niti ne pogovarjamo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.