KAALman Napisano 9. julij, 2006 Prijavi Napisano 9. julij, 2006 sem gledal malo po ebayu, in imajo za 20 euronov ... + po?tnina... se pravi okrog 30 ? kar je nekje dobrih 7 jurjev... a je kdo kaj podobnega ?e kupil, probal ? pr nas mam najcenej 20 jurjev z monta?o... ampak, si upam kaj takega kar sam vgradit po moje ni prete?ko... morm vpra?at DjJesolota vmes, on je vedel za neke poceni naprave.. LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 9. julij, 2006 Prijavi Napisano 9. julij, 2006 Mene tudi zanima nek alarm z daljinskim zaklepanjem, tako da ?e se ti lahko pridru?im pri nakupu
KAALman Napisano 10. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2006 ok.. ker nas je ve?, se bom malo bolj potrudil , pa probal izbrskat Djjevo telefonsko, da ga pokli?em druga?e pa lahko naro?imo z Ebaya kao Group Buy LP KAALman
blindek Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 torstorm si je to montiral notri... kolko vem sta 2 ?i?ki pri centralnem in potem ?e 2 za ?migavce...to naj bi bila vsa umetnost da vas pa ?e opozorim...kolega je kupil neko poceni daljinsko centralno in na ?ase ne dela kot bi moralo...tako da raje malo ve? denarja in bo delovalo kot mora
YavarYe X6V6 Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 torstorm si je to montiral notri...kolko vem sta 2 ?i?ki pri centralnem in potem ?e 2 za ?migavce...to naj bi bila vsa umetnost da vas pa ?e opozorim...kolega je kupil neko poceni daljinsko centralno in na ?ase ne dela kot bi moralo...tako da raje malo ve? denarja in bo delovalo kot mora To je pa itaq povsod in za vsako stvar. Ni pa treba extremno pretiravat. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 10. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2006 kokr ho?ete... jaz si bom omislil tole : http://www.red-carparts.de/SHOP/xtcommerce...products_id=731 ?e kdo ho?e, naj mi po ZS sporo?i, da denar in mu zrihtam... sicer ?e ne vem to?no kdaj bom ?el po njih, bo pa najkasneje na sre?anju 21.07 do 23.07 cena pa 40? brez po?tnine... grem pa v Graz sam iskat... probajte ?e danes napisat, koliko vas je resnih, da probam do vikenda zrihtat ?e se bo dalo... ?e mi do jutri zjutraj, 11.07.2006, do 9.00 ure sporo?ite, grem v soboto po njih... neki drobi? bo po?tnine zraven, torej, ?e nas ve? naro?i, se to porazdeli mislim da 10? AJA, pa da NEBO POMOTE, to je samo daljinsko upravljanje, centralno zaklepanje mora biti obstoje?e, in mora na obeh sprednjih vratih odklepat in zaklepat ! da vas pa ?e opozorim...kolega je kupil neko poceni daljinsko centralno in na ?ase ne dela kot bi moralo...tako da raje malo ve? denarja in bo delovalo kot mora ovi s corso ? je razlagal ja.. on je vzel tu v SLO nekje tisto, ko se klju?ek odpira iz daljin?ka... LP KAALman
blindek Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 kaalman to?no toti ja za daljinsko, to je potem npr fiksna cena okrog 50-60?? pa te bi to lahko ?e v nedeljo pri?el iskat? ker moj avtek nima daljinskega pa tudi jaz to kupujem
KAALman Napisano 10. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2006 @blindek: tu nekje, al pa ?e malo manj.. ?e vzameva dva, je cena okrog 45-50 eurov, ?e nas bo ve?, pa ?e mal cenej LP KAALman
Guest BrainY Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 ni mi jasno zakaj ne date par k sit ve? pa mate ?e alarm zraven :ne vem:
blindek Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 saj ?e lahko alarm naknadno zmontira?... kaalman ?e ti danes povem ?e bom mel
Marko_mx-3 Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 Hm jaz sem tudi mislil da je vsaj alarm zravn
uklopko Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 Spal as80 to je nekaj najcenejega pri nas ki je kao alarm!!! ukol 20.jurju ?e se ne motm Pa enostavn je za zvezat in ima nekaj odprtih mo?nosti za priklop dodatnh modulov!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 10. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2006 @Marko-mx3: ?al... alarmi so na isti strani, od 99 eurov naprej... ?e te keri zanima, lahko povpra?am za 40 eurov alarma ne dobi? nikjer... LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 bom pol ko bom imel malo ve? ?asa mal pobrskal in ti do jutri povem kako in kaj!
Guest BrainY Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 saj ?e lahko alarm naknadno zmontira?... niti ne... ali alarm + centralno al pa samo centralno
BOBI Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 a kdo kupi od f-ke,daljinsko z alarmom,se mam vedno od one razbite,firme sikura,dam za 10.000sit,pa se nacrte mam kak pride zvezano,sem dobo poleg mojega,jih skopiram. MAZDA POWER
uklopko Napisano 10. julij, 2006 Prijavi Napisano 10. julij, 2006 sikura....hm.....tuud odli?na zadeva svoje ?ase!!! Celo policaji so jih mel pred META alarmom!!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 11. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2006 NARO?ILO ODDANO ! Udele?eni boste obve??eni preko zasebnih sporo?il LP KAALman
Priporočeno sporočilo