KAALman Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 poraba nad 7,8l / 100km zadnji tank celo 8,4l /100km neverjetno... pri?akoval sem do 7,5 je res, da je ve?inoma mestna vo?nja in vo?nja do 10km, ampak vseeno... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 13. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2006 optimist sem prejle pogledal po bro?uri in ima napisano: za 1.4 motorUrban: 9.5Extra urban: 6.2Combined: 7.4 Top speed: 100 Mph / 160 km/h za 1.6 motor pa :Urban: 9.4Extra urban: 6.2Combined: 7.4 Top speed: 113 Mph / 180 km/h Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 Eh Mazde pa? ne tekmujejo pri ?im manj?i porabi. Citiraj
ReDevil Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 Eh Mazde pa? ne tekmujejo pri ?im manj?i porabi. Pa tut najvi?ji brzini ne! Tale poraba je malo huda cifra, ampak eno so podatki na papirju, drugo realnost, ?e se veliko vozi?, se spla?a vgradit plin! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Mazda323 Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 Hehe Tak je ja.... Pa da ga J...? Jaz imam enako Citiraj
Symon Napisano 13. julij, 2006 Prijavi Napisano 13. julij, 2006 Tale poraba je malo huda cifra, ampak eno so podatki na papirju, drugo realnost...Ja ampak konec koncev je pa ja bolje, da (naprimer Mazda) napi?e realno porabo v tovarni?ke podatke, kot pa kak?en Lupo 3L ali pa kak?no podobno preseravanje, ko ti v resnici nikoli ne uspe porabe spraviti na tovarni?ke podatke, ker so le ti bili stestirani v idelanih pogojih. Mazda te vsaj ne goljufa! Isto je pri nekaterih firmah, ko napi?ejo slab?e pospe?ke in kon?no ket sta v resnici. Nissan 350Z od valeta iz Avtomobilizem.com ima tako naprimer kar ob?utno bolj?e pospe?ke kot naj bi bili. Ampak, ?e se ne motim so ti podatki nekje (mogo?e UK) eden izmed faktorjev za zavarovanje. Tako kot imajo dolo?eni avti manj?o mo? od optimalne zaradi zavarovanja v dolo?enih dr?avah. 2.0 V6 ima po Yavaryejevih besedah ravno zaradi tega tako butasto narejen kolektor, da so konji omejeni. Ali pa 1.8 V6, ki ravno ?e ujame ni?ji razred itd... Citiraj
KAALman Napisano 14. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2006 Pa tut najvi?ji brzini ne! Tale poraba je malo huda cifra, ampak eno so podatki na papirju, drugo realnost, ?e se veliko vozi?, se spla?a vgradit plin! tale poraba je ?isto realna tako po papirjih kot v resnici, pa? sem pri?akoval malenkost manj, ampak s tem se bo tudi dalo ?iveti plina se mi ne spla?a vgrajevat, ker tudi ni tak poceni, in ne delam ve? kot 8-10k km letno s tem avtom, tak da se izide komaj po 4-5 letih Citiraj LP KAALman
323F Mate Napisano 14. julij, 2006 Prijavi Napisano 14. julij, 2006 Tale poraba je malo huda cifra, ampak eno so podatki na papirju, drugo realnost, ?e se veliko vozi?, se spla?a vgradit plin! Koliko pa stane vgradnja plina in kako se to pozna na porabi (jeklenk)? Verjetno, da potem ostane bolj malo placa za woofer v prtlja?niku... Citiraj
David Napisano 14. julij, 2006 Prijavi Napisano 14. julij, 2006 Koliko pa stane vgradnja plina in kako se to pozna na porabi (jeklenk)? Verjetno, da potem ostane bolj malo placa za woofer v prtlja?niku... Uporabi funkico SEARCH.... je blo ?e ogroooomno povedano okoli tega na tem forumu.... Citiraj Feel free....
mike007 Napisano 14. julij, 2006 Prijavi Napisano 14. julij, 2006 Ja ampak konec koncev je pa ja bolje, da (naprimer Mazda) napi?e realno porabo v tovarni?ke podatke, kot pa kak?en Lupo 3L ali pa kak?no podobno preseravanje, ko ti v resnici nikoli ne uspe porabe spraviti na tovarni?ke podatke, ker so le ti bili stestirani v idelanih pogojih. Mazda te vsaj ne goljufa! Isto je pri nekaterih firmah, ko napi?ejo slab?e pospe?ke in kon?no ket sta v resnici. Nissan 350Z od valeta iz Avtomobilizem.com ima tako naprimer kar ob?utno bolj?e pospe?ke kot naj bi bili. Ampak, ?e se ne motim so ti podatki nekje (mogo?e UK) eden izmed faktorjev za zavarovanje. Tako kot imajo dolo?eni avti manj?o mo? od optimalne zaradi zavarovanja v dolo?enih dr?avah. 2.0 V6 ima po Yavaryejevih besedah ravno zaradi tega tako butasto narejen kolektor, da so konji omejeni. Ali pa 1.8 V6, ki ravno ?e ujame ni?ji razred itd... A mi lahka pove? kje je bilo napisano glede tega kolektorja za 2.0 V6. Hvala. Citiraj
323F Mate Napisano 31. julij, 2006 Prijavi Napisano 31. julij, 2006 Uporabi funkico SEARCH.... je blo ?e ogroooomno povedano okoli tega na tem forumu.... Sem, hvala... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.