uklopko Napisano 17. julij, 2006 Prijavi Napisano 17. julij, 2006 oj!!! Dijo porko same ?urke na forumu!!! Vse najlep?e ?e na mnoga leta!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 18. julij, 2006 Prijavi Napisano 18. julij, 2006 vse tanatabul? u lajfu, jupiiii! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
DonFilipo Napisano 18. julij, 2006 Prijavi Napisano 18. julij, 2006 ZIVO TOVARIS Vse naj, naj..... Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
poky Napisano 18. julij, 2006 Prijavi Napisano 18. julij, 2006 He he,pa res vsak da en RD!!! Skratka vse naj naj tudi v mojem imenu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 18. julij, 2006 Prijavi Napisano 18. julij, 2006 se pridru?ujem ?estitkam ! Vse naj naj ! Citiraj LP KAALman
Guest BrainY Napisano 18. julij, 2006 Prijavi Napisano 18. julij, 2006 vse najbolj?e tud z moje strani Citiraj
David Napisano 18. julij, 2006 Prijavi Napisano 18. julij, 2006 ... pa iz moje tudi Same from me..... ala ?ingulingu jasaaaaaaa Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 18. julij, 2006 Prijavi Napisano 18. julij, 2006 Vse naj, naj tudi z moje strani Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.