urban Napisano 19. julij, 2006 Prijavi Napisano 19. julij, 2006 Pozdravljeni, moja M6 mi je popila malo preve? olja pa me zanima katero lahko dolijem v dieselski motor. v navodilih mi ni? ne pi?e... Hvala za odgovore Citiraj
KAALman Napisano 19. julij, 2006 Prijavi Napisano 19. julij, 2006 probaj pogledat pod havbo, ?e ma? na servisnem listku kaj napisano, ali pa na ra?unu zadnjega servisa, druga?e pa na servis in 1 liter dokupit. Citiraj LP KAALman
urban Napisano 19. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2006 je KAALman napisal: probaj pogledat pod havbo, ?e ma? na servisnem listku kaj napisano, ali pa na ra?unu zadnjega servisa, druga?e pa na servis in 1 liter dokupit. sem kupil rabljenega, notri je samo nalepka, ra?una pa ni. hvala vseeno Citiraj
IngvarL Napisano 19. julij, 2006 Prijavi Napisano 19. julij, 2006 je urban napisal: sem kupil rabljenega, notri je samo nalepka, ra?una pa ni. hvala vseeno Kolikor se jaz spomnim, je v prirocniku zapisano (nekje bolj na koncu), katero olje je primerno (gradacija). Sicer pa poklici na katerikoli servis in ti bodo povedali. Citiraj
LabiGT Napisano 19. julij, 2006 Prijavi Napisano 19. julij, 2006 je urban napisal: Pozdravljeni,moja M6 mi je popila malo preve? olja pa me zanima katero lahko dolijem v dieselski motor. v navodilih mi ni? ne pi?e...Hvala za odgovore poglej kaj pisen na motornem pokrovu (tisto plastiko mislim) mora bit nalepka in pise kero olje, recimo men pise SLX drugace pa lahko dolijes castrol txt pa bo ok.kdaj mas servis? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
urban Napisano 19. julij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2006 ?ez 4000 km imam servis... pa ga ne bom vozil na poobla??enega ker mi v Gorici stvari ne ?timajo... do Ljubljane ali pa kopra pa je dale?... Citiraj
RoKo Napisano 19. julij, 2006 Prijavi Napisano 19. julij, 2006 je urban napisal: ?ez 4000 km imam servis...pa ga ne bom vozil na poobla??enega ker mi v Gorici stvari ne ?timajo...do Ljubljane ali pa kopra pa je dale?... Ja ne vem kaj si mislu stem, da ti ne ?timajo stvari v Gorici, v glavnem ?e je bla ?estka servisirana v Gorici je notri olje Mobil1 ful sinteti?no , ki ga by the way porsche na ?tartu uliva v svoje motorje! Druga? pa vpra?aj prej?nega lastnika oz. servis kjer si ga kupu! LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.