LabiGT Napisano 22. avgust, 2004 Prijavi Napisano 22. avgust, 2004 A kdo ve kaksen dober sprej ali karkoli za odstranjevanje (a sem prav napisal?) insektov na avtu? Sem probal s Sonax-om ampak je cist beden. Ce ma kdo kaksen predlog ali pa posebno metodo- povejte. lp Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mazda323 Napisano 22. avgust, 2004 Prijavi Napisano 22. avgust, 2004 Jaz vedno ?istim insekte s plo?evine, z ?istilcom za steklo (od interspara) in kar dobro gre dol! Druga?e pa krpa voda pa za?ne? dol strgat Druga?e pa je dobro insekte sproti odstranjevat, druga?e se preve? zasu?ijo ˝za?rejo˝ na lak in potem lahko samo ko se zabava? z odstranjevanjem Citiraj
Bosti Napisano 22. avgust, 2004 Prijavi Napisano 22. avgust, 2004 Jaz uporabljam Sonax, mi je ok, edino tako mo?an je, da mi je grb zbledel. Citiraj
KAALman Napisano 23. avgust, 2004 Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 vodo pa moker cajtengpapir... (delo, slovenske novice,... NE REVIJ !) meni deluje zadovoljivo, je pa res da ne rabi? tak drgnit da bi vse po?krampal, ampak z ob?utkom, sproti pa ve?krat ! Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 23. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 Ocitno bo treba "rucni rad" Sem upal da mi boste rekli da obstaja sprej "XY" katerega samo dvakrat spricnes in grejo insekti dol takoj, pa stane 100 SIT. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mazda323 Napisano 23. avgust, 2004 Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 Je pa ?e ena zadeva ki se imenuje Elate ki je namenjena ?i??enju avtomobilov razma??evanju.......S tem pa res dobi? vse dol (insekte tudi ter pikice ki se naberejo na laku od asvalta..) preverjeno (vsaki? ?istim s tem avto)! Samo se ga ne dobi v trgovini Citiraj
mazda-mx3 Napisano 24. avgust, 2004 Prijavi Napisano 24. avgust, 2004 Je pa ?e ena zadeva ki se imenuje Elate ki je namenjena ?i??enju avtomobilov razma??evanju.......S tem pa res dobi? vse dol (insekte tudi ter pikice ki se naberejo na laku od asvalta..) preverjeno (vsaki? ?istim s tem avto)! Samo se ga ne dobi v trgovini Da ne bos ti na vasi mazdici barvo dol spravu....hehehe Kje se ga pa dobi???? cistilo namrec.. meni je ful cudno, ki sploh nimam tezav z musicami in ostalimi tujki po avtu...0 jasno Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 24. avgust, 2004 Prijavi Napisano 24. avgust, 2004 Mazdek ti se samo enkrat od 7-8h zve?er pelji po na?i prelepi dolino, pa bomo vidl koliko insekotv se ti bo prilreplo na avto. Ve? ne ?ivimo vsi na obali. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 14. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2007 sem pa iskal tole prazgodovinsko temo.... a ma kdo kako idejo kako jih odstrant prasce? ker jim ze tok, da se mi zdi, da so mi zacel unicit aerodinamiko (komi 210 gre) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 sem pa iskal tole prazgodovinsko temo....a ma kdo kako idejo kako jih odstrant prasce?ker jim ze tok, da se mi zdi, da so mi zacel unicit aerodinamiko (komi 210 gre) looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
theBill Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 wap, pa 150 barov, pa gasa.... sam ?e bo? luknjo v pleh naredu, ne pol mene jagat... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
KAALman Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 Labi... avto v senco, ohladiti avto in sebe , po?pricati z steleksom havbo do mokrega, vzeti navadn cajtengpapir, po?pricati cajteng papir, potem pa 30miinut zmernega drgnjenja s cajtengpapirjem... ponavljati do ?elenega rezultata ali pa fleks pa lamelno brusilko Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 krpica iz mikrovlaken je dobra re?itev Citiraj
suicidal Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 KAALman: a ni tako, da steleks ni najbolj?i za avtolak? tako sem sli?al. :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
theBill Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 KAALman: a ni tako, da steleks ni najbolj?i za avtolak? tako sem sli?al. :ne vem: Sprobi, pa bo? vedel zagotovo... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
suicidal Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 pripelje? avto? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Alex Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 Jest sem pa mojega fajn spoliral,pa ?ez dvakrat nanesel liquid-glass in sedaj,ko imam gor insekte gredo dol samo z vodo. Citiraj
Strom Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Malo limoninega soka v vodo pa gasa.... Citiraj
wiperboy Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Napisano 21. junij, 2007 fleksa party pa bo ?eska iz ?rne barve se ?ude?no spremenila v srebrno strelo ki bo ?la 160 km/h Citiraj gremo na?i.....
Sishi Napisano 22. junij, 2007 Prijavi Napisano 22. junij, 2007 Jaz sem kupu v leclercu ?prico odstranjevalec insektov, mr?esa in drevesnega soka (zdaj v akciji 3,9 EUR), pa sem vso smolo odstranu Pa zdej gre ful hitrej - aerodinamika pa to Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.