Segi Napisano 27. julij, 2006 Prijavi Napisano 27. julij, 2006 Sem lih mal po forumu brsku pa zasledim da ma baje en gorenc dons rojstn dan.. Pa se prvic bom eno temo za rojstni dan odpru... Tak da YavarYe, zelim ti velik varnih in srecno prevozenih kilometrov s tvojimi 1300 kilami pleha Pa da ga bos dobro zapil ! Lp :mi pijemoo: Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
uklopko Napisano 27. julij, 2006 Prijavi Napisano 27. julij, 2006 Lej pa res !!!! No direktor pa si do?aku svoj dan!!! Lepo ga praznuj pa ne pozab da ?alujemo s tabo ker si eno leto starej?i! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 pa je pri?el tudi na? B. iz Yavary na spisek eno leto starej?ih. kako ?e re?e David: ?ingulingu!!!! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazda-mx3 Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 OOoooooo haha.... Bo?tjan, sej ve?, za tebe so ?elje vedno le in samo najbolj?e, sploh za tvoj rojstni dan!! Uzivaj na dopustu! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 Vse NAJboljse mister... lepo ga praznuj (as in: gas do daske ) :mi pijemoo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 hehe, tako se dela, ?e si gorenc... ko ma? rojstni dan spizdi? na dopust, da ti ni treba ?astit sodelavcev Druga?e pa vse naj, naj za RD in veselo u?ivaj na dopustu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 Kdo je na dopustu ????? Druga?e pa hvala lepa za ?estitke in vsi lahko greste v prvi bar-gostilno naro?ite pija?o katera vam je najbolj v?e? jo spijete v mojem imenu PLA?ATE in greste. To je po gorenjsko !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 Mr..... bostjan... bla bla bla Ni? ne bom govoru.... sam glej da ne bo? jutri zgledal tako...... Seveda ker bo? sodnik naj najbolj?ej?i dirki v sloveniji..... .... in seveda h temu spada precej....hm... tega..... .....tudi tega...... ...no pa tudi takega je precej.....predvsem ob progi.... ...torej res nebi blo fajn da zgleda? tako.... Kakorkoli prjatu...... u?ivaj na max.... :prsti gor: Ajaaa..... ?ingulingu ?in ?in.... Pa ?e eno tortico zate...... pa ?e eno no ker vem da bo? la?en..... SERVUUUUS!!!! Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 Koktail mejker, d nau? slu?ajn kej mankou na dirki !!!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 Koktail mejker, d nau? slu?ajn kej mankou na dirki !!!!!!!!!!!! sej sem ti povedal.... pridem ?ele v nedeljo... Prej ne bo ratalo.... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 VSE NAJBOLJ?E ! SPECIJALEC ! :mi pijemoo: Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 David! YAVARYE vse najbolj?e zdaj si ?e v Kristusovih letih! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 vse najbolj?e tudi z moje strani Citiraj
makaveli Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 Vse naj,naj...bolj?e!!! Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
BOBI Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 :mi pijemoo: vse najtaboljse Citiraj MAZDA POWER
zemir Napisano 28. julij, 2006 Prijavi Napisano 28. julij, 2006 Vse najnaj Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
wiperboy Napisano 30. julij, 2006 Prijavi Napisano 30. julij, 2006 bo?tjan vse najbolj?e in ?e enkrat hvala za uslugo avto sem pa ?e nabavil mazdo 323 f letnik 96 Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Madona vas ma R.D.ko me ni.... He he,vse najbolj?e tudi tebi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.