pierce Napisano 1. avgust, 2006 Prijavi Napisano 1. avgust, 2006 Sem hotel postat na DIY podforumu, pa ni omogo?eno. Torej, imam modul in daljin?ka, zraven so nem?ka navodila, nem?ko pa ne znam. Modul ima 8 ?ic, samo za rde?o in ?rno vem, da gresta na baterijo, za ostalih 6 se mi pa sanja ne kam in kako... ima kdo kake izku?nje? prosim za pomo? btw, hvala kaalmanu, ki je zadevo zelo ugodno zrihtal Citiraj
KAALman Napisano 1. avgust, 2006 Prijavi Napisano 1. avgust, 2006 daj poskeniraj ali pa poslikaj navodila, ti probamo prevesti pa razlo?iti Citiraj LP KAALman
pierce Napisano 2. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2006 Tole so navodila, se kar solidno vidi kako in kaj. Te?avo imam ?e s tem, ker je navedenih 5 opcij, katera je zame? http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&sort=2&cat=500 Kje se to sploh ve?e, pod havbo ali pod armaturno plo??o? Citiraj
Mazda323 Napisano 2. avgust, 2006 Prijavi Napisano 2. avgust, 2006 Cja ne, ?e bi videl bol?e tekst bi bilo vse lepo in fajn, mantrat pa se ne mislim, druga?e bi ti lahko pomagal, mislim vsaj, preskeniraj Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. avgust, 2006 Prijavi Napisano 2. avgust, 2006 Tole montira? v bli?ino relejev ki skrbijo za centralno zaklepanje. Kako pa ne vem ker bi res lahko malo bolj? slikal ali pa poskeniral. Pa ?e treba je vedeti kak?no vezavo ima? na avtu. Moj alarm pa ?e zdej ni sprogramiran, druga?e dela BP samo ne smem klju?ev notri pustit ker se mi po eni minuti sam zaklene Citiraj
pierce Napisano 4. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Sem dal montirat tistim, ki se s tem profesionalno ukvarjajo. Ta modul nima priklopa na smerokaze, pa tudi dodatna 2 releja sem moral kupit, ker ima avto ?e sam vse motor?ke (modul je pa narejen, da se jih dokupi), dela pa super oz zaenkrat tako kot mora. Cena relejev 1.800 in monta?e 6.000, dela je bilo za 45 minut. Me pa zanima kje je modul sploh montiran (zraven motorja, spodaj pod armaturo ali kje), ker ho?em videti, ?e je vse skupaj dano, tako kot se ?ika, za ta denar bi skoraj moralo biti, saj jih grem povpra?at, ?e sam ne najdem Je pa mazda 323f, l.96, nimam pojma kje je rele za centralno zaklepanje Citiraj
KAALman Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 montira se to ponavadi v kabiini, ve?inokrat pod armaturo nekje pri ?katli z avarovalkami ali v bli?ini volanskega droga, kjer so pri mazdi releji itd... sicer ne razumem, zakaj si moral releje dokupit, ampak, saj niso bli dragi... upam da si vseeno zadovoljen Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Ali pa se nahaja pri sovozniku na desni strani pri desni nogi pri vratih Pa tudi ?e nima modul mo?nosti na smerokaze je to tudi mo?no naredit.... Citiraj
pierce Napisano 4. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 kaalman; sem zadovoljen, dela super, prime ?ez stene in ful od dale? in kvalitetne izdelave je, tako da ?e enkrat ti hvala, lepo si vse izpeljal mazda323; grem jutri gledat, me res zanima kako se pa potem to naredi, da bi se ?e na smerokaze vezalo Citiraj
Mazda323 Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 je pierce napisal: kaalman; sem zadovoljen, dela super, prime ?ez stene in ful od dale? in kvalitetne izdelave je, tako da ?e enkrat ti hvala, lepo si vse izpeljal mazda323; grem jutri gledat, me res zanima kako se pa potem to naredi, da bi se ?e na smerokaze vezalo Poi??i, lahko pa je za tapeto desnih vrat, nevem to?no, saj malo poi??i pa bo? ziher najdo, v prtlja?niku ziher ni, to pa treba najt pravo ?ico pa zmerit z volt metrom katera daje ven napetost ki po?ene motor?ke za odpiranje, potem pa to ?ico ?e vezat na releje od ?migavce, ?e potem ve? nebodo delali ?migavci pa ?udno utripali ve? da si varovalko skuril ... Varovalko menjat pa dalje probavat, HeHe tak se bo? nau?il Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.