uklopko Napisano 3. avgust, 2006 Prijavi Napisano 3. avgust, 2006 evo kolega pa si ga do?aku!!! Vse najbol?e in ?e veliko varnih kilometrov!!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 3. avgust, 2006 Prijavi Napisano 3. avgust, 2006 Labi vse naj naj :mi pijemoo: Citiraj
poky Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Vse naj naj stari!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Labi vse najbolj?e! Na mnogo mnogo pojetih ?evap?i?ev..... in pleskavic... in hamburgerjev.... in pic, kotletov, ra?nji?ev, perutni?k..... vse naj Citiraj
suicidal Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 ?estitam! jap, pa veliko pri?tin, istanbulov, skopij, severnih morij in seveda ljubljane. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Hrdzo Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Sve najboljse..... :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj
vuk Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Labi, vse najbolj?e.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mazda-mx3 Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 vse naj naj Labi, pa ogromno slastnih kebabov!!! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Vse najbolj?e za te, Vse najbolj?e za te, Vse najbolj?e dragi Labi, Vse najbolj?e za te ! :mi pijemoo: Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Vse najbolj?e za te, Vse najbolj?e za te, Vse najbolj?e dragi Labi, Vse najbolj?e za te ! :mi pijemoo: oooouuu yeahhhh Citiraj
Symon Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Evo ga, de?urni jedec ima rojstni dan! Vse naj pa ?e na veliko Big Macov, pleskavic .... Ma saj so ti ?e napisali ?esa vse. No vse najbolj?e! Citiraj
wildcat Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Labi vse NAJ NAJ!!! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
LabiGT Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 haha hvala hvala danes grem pa v Pizza Hut potem pa :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nu?a Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Tudi jaz ti ?elim vse najbolj?e!!! Citiraj
Segi Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Iskreno sozalje se iz moje strani ,pa da ga bos fajn zapil ane :mi pijemoo: Sam da nebo pol kaksen mu kej prevec za povedat Lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
makaveli Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 ?elim ti, da ne bo? nikoli la?en!!! Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
BOBI Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 :mi pijemoo: :mi pijemoo: vse naj naj,najboljse zate Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 OOO - ?e en lev v mazda mafii! ?estitke :mi pijemoo: in NA DNAR (zdrav si itak)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
wiperboy Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 vse najbolj?e labi pa se vidimo kaj v pohorski kavarni Citiraj gremo na?i.....
YavarYe X6V6 Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Evo se cestitke od mene in moje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mazda323 Napisano 4. avgust, 2006 Prijavi Napisano 4. avgust, 2006 Ooooo kdo ima rojstni dan... Vseee naj naj Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.