wildcat Napisano 7. avgust, 2006 Prijavi Napisano 7. avgust, 2006 Sodelujte !!! Ve? info tukaj: European Mazda Photo Competition Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Symon Napisano 7. avgust, 2006 Prijavi Napisano 7. avgust, 2006 Ne bi se branil MX5ke. Samo kaj, ko vem, da nimam dovolj dobrih fotk... Kar vidim kak?ne profesionalce, ki bodo naredili miljav?nt slik in celo serijo itd.. in poslali kak?no res lepo. Wildcat posodi? RX-8ko, da naredim kak?no dobro sliko? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. avgust, 2006 Prijavi Napisano 7. avgust, 2006 Samo Slovenije pa ni tam vmes ko izbira? dr?avo? Kako se potem ostali prijavimo, ?e kdo kaj ve? Citiraj
Mazdilack Napisano 7. avgust, 2006 Prijavi Napisano 7. avgust, 2006 Ne bi se branil MX5ke. Samo kaj, ko vem, da nimam dovolj dobrih fotk... Kar vidim kak?ne profesionalce, ki bodo naredili miljav?nt slik in celo serijo itd.. in poslali kak?no res lepo. Wildcat posodi? RX-8ko, da naredim kak?no dobro sliko? Mislim, da ni fora v dobri fotografiji, ampak v ideji. Citiraj
poky Napisano 7. avgust, 2006 Prijavi Napisano 7. avgust, 2006 He he,bi blo treba naret sliko v stilu one "Alfa pravnice",ko je prodajala avtek! Samo,da bi bla Mazda na sliki namesto Alfe! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 7. avgust, 2006 Prijavi Napisano 7. avgust, 2006 saj so ?e nekatere fotke na tisti strani, vendar tista, ki je trenutno prva (po moje) ni bohve kaj. me mika, da bi ?el jaz tudi kaj slikat. inspiracije je dovolj Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 7. avgust, 2006 Prijavi Napisano 7. avgust, 2006 hja same MX-5 so med prvimi izbori - po moje se ja kak?en MX-5 fan klub gor spravu in glasujejo kot utrgani Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. avgust, 2006 Prijavi Napisano 7. avgust, 2006 Takoj ko kak?na moja ali od kakega znanca slikca pade gor boste obve??eni da ?e vi glasujete Samo na prvem mestu je Italijanska MX Citiraj
poky Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 Kake brezvezne slike eni tja po?iljajo..... ko nimajo nobene zveze z ZOOM-ZOOM! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wildcat Napisano 8. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 Wildcat posodi? RX-8ko, da naredim kak?no dobro sliko? Ni blema, vi kr pridite ?e potrebujete fotomodel Samo Slovenije pa ni tam vmes ko izbira? dr?avo?Kako se potem ostali prijavimo, ?e kdo kaj ve?Mislim da bo ?lo ?e izbere? dr?avo samo zaradi jezika in potem vnese? podtake!? Kake brezvezne slike eni tja po?iljajo..... ko nimajo nobene zveze z ZOOM-ZOOM! exactly my point! zato dajte sodelovati!!! Tukaj objavite slikce, katere tekmujejo, bom z veseljem glasovala za vas! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Marko_mx-3 Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 Najorej bodo fotke tukaj objavljene da boste lahko glasovali pa ustrezni linki Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 9. avgust, 2006 Prijavi Napisano 9. avgust, 2006 a bi za?gal ?e bi na blatnike mx5 montiral od bika rogove? Citiraj
poky Napisano 10. avgust, 2006 Prijavi Napisano 10. avgust, 2006 ?e bi na njih pisalo ZOOM ZOOM mogo?e! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 23. avgust, 2006 Prijavi Napisano 23. avgust, 2006 Evo ena slikca je ?e uploadan Klik do slikce in za glasovanje Bi prosil za ?im ve? va?ih glasov ?e zmagam bom vsakega/o peljal na sladoled ali pa kam drugam Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. avgust, 2006 Prijavi Napisano 23. avgust, 2006 Trenutno Rank: 1422 pa spet update Rank: 1219 Citiraj
komar Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Evo ena slikca je ?e uploadan Klik do slikce in za glasovanjeBi prosil za ?im ve? va?ih glasov ?e zmagam bom vsakega/o peljal na sladoled ali pa kam drugam You have my vote!Marko_mx-3 ... ten points Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Update 493 mesto and still counting...... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Hvala za glasove in trenutno 480. mesto Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Danes je pa bolj slabo samo par mest sem napredoval Rank: 464 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Evo ?e mojo 1. slikco In ?e mojo 2. slikco In ?e mojo 3. slikco Zdej pa lahko glasujete. In ?e vnaprej hvala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 No pa ti je le uspel JAp in tud napredujem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 samo sem ti lahko ocenil samo eno slikco, zakaj ne ve? ne vem pa a sta mogo?e dve isti: prvi dve Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.