KAALman Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 torej... z Mazdami prevozil ?e ?ez 60k km Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 jaz bom tud kmalu mel tako cifro Citiraj MAZDA POWER
blindek Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 kaj ma? to neke rde?o okoli ?tevcov? ?e veliko sre?nih kilometrov Citiraj
KAALman Napisano 8. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 kaj ma? to neke rde?o okoli ?tevcov? ?e veliko sre?nih kilometrov to doda 3 konje za vsak ?tev?ek po enega druga?e pa je to ?isto navadna rde?a samolepljiva folija, namesto crom obro?ev Citiraj LP KAALman
Nu?a Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 to doda 3 konje za vsak ?tev?ek po enega druga?e pa je to ?isto navadna rde?a samolepljiva folija, namesto crom obro?ev A je pa to res, ali samo larifari? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 Res doda tri konje potrjeno, ?e ima? pa ?e na tanku nalepko pa ?e tja do 10 konjev plusa, ?e pa ima? ?e kak?no turbo ali 16v nalepko zadaj ti pa doda kar 15 km Citiraj
Boss Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 edina stvar, ki konje po?ira so pa zavesce in vle?na kljuka, vse ostalo pa jih, po navedbah strokovnjakov, dodaja... sicer na merilnih valjih se to ne poka?e ampak taisti strokovnjaki trdijo, da avto bolj leti - mislim, da je to stvar za Mythbusterje, ker znanstvene razlage tukaj odpovejo Citiraj
Mazdilack Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 Res doda tri konje potrjeno, ?e ima? pa ?e na tanku nalepko pa ?e tja do 10 konjev plusa, ?e pa ima? ?e kak?no turbo ali 16v nalepko zadaj ti pa doda kar 15 km Potem bom pa jaz nalepil enih 10 na ?tevec in ?e eno na tank, pa bom mel 130 konjev. ?e dobro, da nisem ?el kakega ?ipa menjat, ko pa je re?itev tako enostavna. Citiraj
KAALman Napisano 8. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 A je pa to res, ali samo larifari? folija je resni?na, konji so pa larifari Res doda tri konje potrjeno, ?e ima? pa ?e na tanku nalepko pa ?e tja do 10 konjev plusa, ?e pa ima? ?e kak?no turbo ali 16v nalepko zadaj ti pa doda kar 15 km 16v odpade 24V pa ni zanimivo Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 KAALman koliko ljudi te je pa kej ?udno gledalo ko si jim recimo omenil da ima? 24 ventilov Citiraj
poky Napisano 8. avgust, 2006 Prijavi Napisano 8. avgust, 2006 No,naj ti ?e dalje zelo uspe?no slu?i! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 9. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2006 KAALman koliko ljudi te je pa kej ?udno gledalo ko si jim recimo omenil da ima? 24 ventilov krneki, marsikdo je samo zjal, ko sem mu povedal, da ni 2.5 ampak je 1.9 V6 hehe... nekaj posebnega pa?... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 9. avgust, 2006 Prijavi Napisano 9. avgust, 2006 krneki, marsikdo je samo zjal, ko sem mu povedal, da ni 2.5 ampak je 1.9 V6 hehe... nekaj posebnega pa?... ?udo tehnike ne ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 9. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2006 ?udo tehnike ne ??? yap... celo od danes naprej Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 9. avgust, 2006 Prijavi Napisano 9. avgust, 2006 yap... celo od danes naprej Tastr ni panike bomo potuhtal in se bo? z nasmehom naprej vozu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wiperboy Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 jaz man na moji stari mazdi ?ez 270 000 km pa ?e vedno laufa ko urca Citiraj gremo na?i.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.