poky Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 He he,bravo Dando! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 No sej se strinjam - treba tut kdaj u?ivat, ne pa kot kak?ni penzioneri - cev ?ivlene ?krtarjo, zato ker misljo da bodo kej s sabo nesl, al pa ?e bol?, da si bodo olaj?ali pot na oni svet! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest DANDO1 Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 na konc gremo vsi z enako karto na isti na? na isto mesto.u pm, tam ni nobenih razlik. Citiraj
Violet Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 na konc gremo vsi z enako karto na isti na? na isto mesto.u pm, tam ni nobenih razlik. kaj si v?eraj gledal "ALO ALO s tisto trugo", al kaj, ves ?as sem se Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 ne ne lahko pa midva alo alo, na zs?ne?kakor ho?e?... Citiraj
poky Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 ne ne lahko pa midva alo alo, na zs?ne?kakor ho?e?... Opa,vidi ti njega..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest DANDO1 Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 kaj vidi, z violet se ?e povohala nisva?!do zdaj ne, pa kakor ka?e na zs ?e nekaj ?asa ne. Citiraj
poky Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 kaj vidi, z violet se ?e povohala nisva?!do zdaj ne, pa kakor ka?e na zs ?e nekaj ?asa ne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 ne ne lahko pa midva alo alo, na zs?ne?kakor ho?e?... oooo si pa kot drugi Reneé, njemu ni dovolj samo ena natakarica Citiraj
Nu?a Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 oooo si pa kot drugi Reneé, njemu ni dovolj samo ena natakarica O super, Violet, jaz navijam za tebe. Daj ga!!! Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 oooo si pa kot drugi Reneé, njemu ni dovolj samo ena natakarica [/qo jaz pa ne, na zs ?e vedno ni?... Citiraj
Violet Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 breskvica, ni problema dando, kaj je zs? Citiraj
David Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 breskvica, ni problema dando, kaj je zs? zs- zasebno sporo?ilo aka. personal message.... LP david Citiraj Feel free....
Guest DANDO1 Napisano 11. avgust, 2006 Prijavi Napisano 11. avgust, 2006 breskvica, ni problema dando, kaj je zs? violet, ne me zafrkavat Citiraj
Violet Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 kak?na je razlika med zasebno sporo?ilo in zasebno? kak?en pa je 350Z - ?portni, je ta, ki ga je kaalman prilepil; Kaalman, ?e primerjam sliko, ki si jo prilepil s sliko tvojega avtomobila, sta skoraj identi?na le z nekaj izbolj?ave, bolj ga nisi zadel ali pa (je mogo?e to tvoj naslednji avto?) Citiraj
KAALman Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 @Violet: I'm having really hard time reading you... ampak.. ni 350Z moj naslednji avto, kar sicer ne pomeni da ga nebi mel.. ampak ni to to Citiraj LP KAALman
Mazdilack Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 Te na?e mazda?ice. Na splo?no jih nikjer ni, kakor hitro sta pa vsaj dve na kupu pa ?e zganjajo teror. Citiraj
poky Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 He he,Mazdilack,da ne bo? ti pol na kake zagovore hodo v Velenje zaradi tvojih besed... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest DANDO1 Napisano 12. avgust, 2006 Prijavi Napisano 12. avgust, 2006 kaalman kaj bo? nabavu? Citiraj
KAALman Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 kaalman kaj bo? nabavu? odkrito povedano ?e ne vem... razmi?ljam v smeri dizla Citiraj LP KAALman
Guest DANDO1 Napisano 13. avgust, 2006 Prijavi Napisano 13. avgust, 2006 diesel, joj tud sli?at no?em , pa ?e bi bil zastonj. Citiraj
poky Napisano 14. avgust, 2006 Prijavi Napisano 14. avgust, 2006 odkrito povedano ?e ne vem... razmi?ljam v smeri dizla Et tu,KAALman?? A ti to resno,ker mi ne deluje? kao neki low fuel usage freak!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 14. avgust, 2006 Prijavi Napisano 14. avgust, 2006 Dando, kaj ?e bi stroja enkat prpelju pokazat na na?e sre?anje, ko bo zadeva pr hi?i - seveda! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest DANDO1 Napisano 14. avgust, 2006 Prijavi Napisano 14. avgust, 2006 Dando, kaj ?e bi stroja enkat prpelju pokazat na na?e sre?anje, ko bo zadeva pr hi?i - seveda! vsak dan sem na netu, pa ?e naro?en je, glede na barvo jaz upam da do konc meseca bo, sem ?iv?en, doma ji ?e nekaj ni prav, samo zdaj me pa res ne zanimajo mnenja drugih.ODLO?U SEM SE.To je najbolj va?n.dobesedno zaljubljen sem v ta avto.?e po pravic povem, se v?asih kar mal zjokam, ker ?e nimam klju?a. Citiraj
Symon Napisano 14. avgust, 2006 Prijavi Napisano 14. avgust, 2006 samo zdaj me pa res ne zanimajo mnenja drugih.ODLO?U SEM SE.To je najbolj va?n.dobesedno zaljubljen sem v ta avto.?e po pravic povem, se v?asih kar mal zjokam, ker ?e nimam klju?a. Jokica. Ne, saj te razumem.Doma naj si pa? mislijo ta svoje, cel svet naj govori, da je gred ampak jaz pravim kupil si ga zase in boli te pajo patak kaj drugi govorijo! Ko bo? v avtu, ko se bo? vozil naokoli bo? pa v resnici u?ival le ti. Kje si ga naro?il? @Violet: I'm having really hard time reading you... Sem mislil, da sem edini. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.