uklopko Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 lepo!!! veliko varnih km!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sirius Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 Notranjost naj bi izgledala nekako takole: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Guest DANDO1 Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 nekako ja brez tistih krac na pokrovu za navigacijo na sredini.moj ?E nima navigacije, zaenkrat... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 a ?oferski zic je pa malo bolj obdelan kot sopotnikov gledano sedalni del Citiraj
Sirius Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 a ?oferski zic je pa malo bolj obdelan kot sopotnikov gledano sedalni del Predvideno je, da imajo sopotnice malo vi?je noge, tako, da za ta del ni tako pomembno , kako je obdelan. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Guest DANDO1 Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 vsak zakaj ima svoj zato... Citiraj
Sirius Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 DANDU1 ni ti treba odgovoriti ?e no?e?, ampak zgolj informativno: Koliko (+) oziroma (-) 30 kЄur si dal…??? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
nisde Napisano 23. september, 2006 Prijavi Napisano 23. september, 2006 Lep avto svaka ?ast! Tud kle po dom?alah se en z oran?nmu nissanom 350 Z voz okol pa usaki? k gre mem kr trdga dobim (mal za ?alo mal za res). Res lep voz! Lepo ravnaj z njemu pa bo ?e doug tvoja ljubezen! Velik varnih km! ?estitam!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Guest DANDO1 Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 DANDU1 ni ti treba odgovoriti ?e no?e?, ampak zgolj informativno:Koliko (+) oziroma (-) 30 kЄur si dal…??? ni bil poceni, je bil pa ugoden na takega kar sem dobil, bolj?i bi bil samo ?e iz trgovine, pa mi denar ni igral veliko vlogo, ?eprav sem dal skor vse, s tem, da sem zadr?al ?e vse tri mazde.ko se pogovarjam o mojem nisiju, se o denarju no?em.najve? bi zanj od?tel, ?e bi ga pla?al z du?o, da ga ne bi dobil.edino reg in kasko to pa je mal velik, s 50% pride 500.000 tiso?.ni? zato, da se le moja zverinica pelje varno in elegantno.prvi? kar zjutraj naredim je, da ga pogledam skozi okno, ?ele potem vo??im dobro jutro osebi poleg mene.zaenkrat je tako in s tem ni ni? narobe.smo pa? na fri?no ZALJUBLJENI!Ha... Citiraj
Sirius Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 smo pa? na fri?no ZALJUBLJENI!Ha... Prednost take ljubezni je, da te ne more prevarati in, da se ne spogleduje s tistim, ki ima ve? denarja. Sedaj je samo tvoja, ....brezmejno TVOJA..... Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Guest cruiser Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 oblika kaj pa vem, pa prelahek je rx8, dvosed, hvalabogu, se bom vsaj sam vozu, famili pa doma. RX8 je prelahek ? Kaj pa zelis s tem povedat ? Si pa prvi, ki so mu vsec tezki avti. Jaz ne vidim nobene prednosti, ampak res nobene, ce je avto tezji. Citiraj
Guest cruiser Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 Dugace pa cestitke ob nakupu. Dobra izbira. Ko/ce bos pa delal tuning, ti pa priporocam da kupis vse kar rabis naenkrat in naredis res vse tako kot je treba in ne polovicarsko. Temu avtu res manjka turbina, pol se pa zacne veselje Citiraj
suicidal Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 DANDO, ker hud avto. upam, da te bo obogal tvoj zlati NIS. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Guest DANDO1 Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 RX8 je prelahek ? Kaj pa zelis s tem povedat ? Si pa prvi, ki so mu vsec tezki avti. Jaz ne vidim nobene prednosti, ampak res nobene, ce je avto tezji. nisi ti da ob?utek, zelo dober in varen ob?utek, kot da sedi? in se pelje? v oklepniku. Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 o moj nisi, kak si lep... Citiraj
Sirius Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 o moj nisi, kak si lep... Pravo veselje je opazovati ljudi, ki postanejo nastni?ko zaljubljeni... Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Guest DANDO1 Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 tralala hopsasa... Citiraj
Guest cruiser Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 nisi ti da ob?utek, zelo dober in varen ob?utek, kot da sedi? in se pelje? v oklepniku. Dobro, ce bi imel kaksne preference bi si kupil armiranega S-a Za sportnika je pa vseeno fajn da je cim lazji. Lazje pospesuje, boljse zavira in bolj je vodljiv skozi ovinke Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 24. september, 2006 Prijavi Napisano 24. september, 2006 bog ne daj, ampak ?e se nepredvidoma ustavi?, je pa tudi pomembno kako te zavaruje, tukaj je med mrx8 in z razlika.tudi hi?e se ne zidajo da so ?im la?ji materiali, ampak protipotresno itd.nih?e ne gleda na to ampak na ?alost in potem pogojno je treba ra?unat tudi s t em. Citiraj
uklopko Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 potem pa si sezida? avto ki bo imel proti potresno konstrukcijo,ki bi tehtal tam okoli 10ton in imel motor od ladje...... je pa res da se je razlika peljati v kaki 2tonski limozini kot pa v kakem obi?nem avtu!!! Ma pa zato ?portni avto bol?o aerodinamiko da ga ti??i v tla in je zato lahko la?ji!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 In ?e je avto konstrukcijsko dobro narejen je lahko lahek kot pero, to mislim na varnostne elemente kot so zme?kljive cone in preusmerjanje sil itd.... Citiraj
Sishi Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Dando res ima? lep stroj. Ampak ?e zdej ne vem, ?e si to ti kolega kluka stara al je to en nov (drugi) foruma?? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest DANDO1 Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 ja, ja sishi to sva jaz in moj nisi Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 vse takse , davke , homologacijo, zavarovanja sem pla?al, zdaj grem samo ?e po tablice ene na x, ker moram svoje po naro?ilu ?akat 10 dni, in po desetih dneh znova pla?at novo prometno dovoljenje, te tabla do takrat pa v uni?enje, samo , da ta dr?ava slu?i many.saj drugje od mene itak ni? ne dobijo. Citiraj
Nu?a Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Dando, baje si danes Mazdilaka malo popeljal naokoli, in je ?ist navdu?en. Da je pa on navdu?en nad kak?nih avtom, ki ni mazda, pol more biti pa res fajni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.