Guest DANDO1 Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 res je lepo sva se peljala.ampak kaj sem moral do?ivet.?el sem lepo, ne povem kam v lj reg. oz po prometno in tablice.ra?un iz nem?ije ni dober papirji niso dobri.fak, sem m islil da je konec sveta.kaj ni dobr, kako.noru, grozil, j. vse po spisku, pokli?te policijo, ker bom vse razf., sem mislu da je vsega konec.grem drugam se za silo pomirim, tamala me miri,tam sem pa vse uredil,kak sem bil jaz sre?en ?lovek, to se ne da opisat, to se ne da opisatz, kakor ne trpljenja in kalvarije, ki sem jo pre?ivljal pol ure pred tem.zdaj smo pa sre?ni.?e me pa zdravje zapusti , si pa ?elim zna?ko mojega nisija na nagrobnik tisto spredaj z odbija?a.joj, kako veselje je to v srcu.?e tablico po naro?ilu, pa smo popolni.dost je... Citiraj
Boss Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Dando, preve? se razburja? saj te bo ?e kap sunla - relax man Citiraj
blindek Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 polno sre?nih in varnih kilometrov ti ?elim super kup?ija! se ti niti ne sanja kaj bi zja naredil da bi zamenjal ?ivljenje za 1dan z tabo Citiraj
Guest BrainY Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 lepo da so se ti sanje uresni?ile sre?no vo?njo! Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 28. september, 2006 Prijavi Napisano 28. september, 2006 v torek sem vlo?il in pla?al tablice po naro?ilu, 40.000 sit s takso.Danes sem klical na ig, kjer jih delajo in lepo prosil, ?e se da kaj prej, ?akalna doba na lepe o?i nekje 10 dni naprej,Mi je zelo prijazna gospodi?na, vem da je tudi lepa, ker sem bil tam, obljubila, da se bo potrudila, da bi bile jutri tablice v ljubljani.Torej, Bog pomagaj! Citiraj
Grega_ Napisano 28. september, 2006 Prijavi Napisano 28. september, 2006 ..in kaj bo pisal na tablcah?? ..sej ni skrivnost?? Citiraj
LabiGT Napisano 28. september, 2006 Prijavi Napisano 28. september, 2006 ..in kaj bo pisal na tablcah?? ..sej ni skrivnost?? MAZDA Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Guest DANDO1 Napisano 28. september, 2006 Prijavi Napisano 28. september, 2006 ja ful je te?ko:LJ DANDO Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 28. september, 2006 Prijavi Napisano 28. september, 2006 Dando potem ti pa preostane samo to da se mal naokoli pripelje? Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 29. september, 2006 Prijavi Napisano 29. september, 2006 evo ljuibavi moja ima novo tablico LJ DANDO, prav lep kontekst ?rk v zaporedju.Z se bo v kratkem podrobneje predstavil, slike pridejo in bo redni obiskovalec mazdinega foruma.ha,ha... Citiraj
poky Napisano 29. september, 2006 Prijavi Napisano 29. september, 2006 Dando,BTW,popravi si model avta pod tvojim imenom,vidim,da od navdu?enja nisi mel ?asa to spremenit! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest DANDO1 Napisano 29. september, 2006 Prijavi Napisano 29. september, 2006 res je res je ?eprav mi na parkiri??u boke ??itijo ?e tri f-ke. Citiraj
Mazdilack Napisano 29. september, 2006 Prijavi Napisano 29. september, 2006 Dando, a bo? zdaj spravil v promet svojo plavo formulo? P.S. Ampak ?ez mojo belo strelo je pa ni. Jo ?e fuuuulll pogre?am. Komaj ?akam na drug teden!!! Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 29. september, 2006 Prijavi Napisano 29. september, 2006 tvoja bela strela je ?e na monta?i.v pon jo dobi?, sem bil danes tam. Citiraj
LEPI Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 no in da zaj jast opi?m vo?njo s takim strojem glihkr sm pr?u nazaj me je ?ef furu s svojmu 350z cabrio delanem za ameri?ki trg s tristo konji in fak kr tresem se kva to dela 240 po obvoznc wiiiiiiiii.jao dando kai ti zavidam in vsem ka imajo take stroje Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 dobesedno se ne hvalim ampak to pa so u?itki pa zvok...jao lepota kaj sem jaz nabavu!?e ?tiri dni se nisem peljal z njim niti metra, ker mam dela preve?, ampak vzela si bova jaz in moj nisi ?as zase. Citiraj
LEPI Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 dobesedno se ne hvalim ampak to pa so u?itki pa zvok...jao lepota kaj sem jaz nabavu!?e ?tiri dni se nisem peljal z njim niti metra, ker mam dela preve?, ampak vzela si bova jaz in moj nisi ?as zase. jp zvok pa najbol useka pr tem avtu :mi pijemoo: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 A bi lahko malo manj rajcala Citiraj
LEPI Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 A bi lahko malo manj rajcala ?lovk to se mor? jet enkrat pelat drga? nov? vedu kai zamuja? jebe? ti mazde Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 jebe? ti mazde Js ponavad kako predstavnico ?enskega spola raje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LEPI Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 Js ponavad kako predstavnico ?enskega spola raje. Citiraj
poky Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 jebe? ti mazde Hmmm,malo mo?ne besede..... Si se ?e peljal gdaj z RX8 in izku?enim ?oferjem v njej?? Ali pa z katerim od modelov MPS?? Se ne re?em,da Nissan ne gre,samo ne more? tak na hitro sklepat neka dejstva.... Poleg tega si do pred kratkim vozil Mazdo,tak da..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest DANDO1 Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 fantje ne se kregat, mazda nissan honda vsak ima za vsak okus nekaj hudega in dobrega.pred dnevi so me vpra?ali doma, kako to da ni mat?zda, ker sem ?e deset let na mazdah.odgovoril sem, ker mazda ni ali pa ?e ni naredila tako lepega in dobrega avta kot je z350.mislim , da je odgovor po?ten, ta avto me je o?aral, je vreden samega sebe.tako to pa? je v mojem srcu.rad mam svojega nisija. Citiraj
poky Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 Ma,noben se ne krega.... Se meni je Z350 ful huda zadeva,samo kot sn ?e omeno,meni pa? ni pri?o v po?tev,ker je dvosed,mi smo pa 3je doma! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest DANDO1 Napisano 30. september, 2006 Prijavi Napisano 30. september, 2006 ja men je pa ta avto res sam za life.za nekoga ?isto odve? sam se tud najve?krat vozim sam oz z deklino, otrok je star 13 let , ve? no?e iti z nama, ?e gremo pa skup jih je pa itak ?e tri mazde pa jeep, za pozimi. je tud moji zadi?ala rx 8 sam sem ji reku da ji raj dodam pa naj si kupi nissana murana, ki je pa od jeepov spet zame najlep?i avto. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.