-
Zadnja sporočila
-
Ja sej, kako sem pa pol dobil reklamo za penis enlarger? Kaj mi v gate gleda al kaj? 😜
-
Rajši ga spustit, kot da ti podrajsa to čudovito rdečo barvo, ki jo noben ličar ne naredi enako. 😁
-
Seveda jih spustiš, ampak tak bo to počenjal spet in spet, dokler ga en ne bo spustil... potem bo pa jok stok in inštitucije bodo iskale rešitev v coni 30km/h. Zato, ker se najde en ego in neprilagojen, ki svojo aroganco sporoča kako je več vreden od ostalih udeležencev vsi pol fašemo kazen v novih in novih omejitvah. Pa naj bo to promet, al pa recikliranje plastenk in pločevink. Zaradi posameznih potem dobivamo vedno več omejitev in kompliciranja, kot da to nujno rabimo, ker bi bilo drugače brez tega življenje preveč dolgočasno.
-
BIl je vzporedno z mano... in za mano ni bilo nikogar, kar se tudi vidi s posnetka... zato sem namerno zraven dodal se pogled zadnje kamere ... Naceloma, ce vidim, da je guzva spustim tudi koga... sploh ce dovolj zgodaj da smernik... Na pivce mi gredo pa taki, ki smernikov sploh ne uporabljajo in se vozijo obenem objestno ... Ta je sicer dal smernik... ampak sele takrat, ko je ze zacel manever vkljucevanja na glavno cesto ...
-
Mislim, da ga je @Jest spustil, če ga nebi bi mu zmanjkalo ceste! Jaz velikokrat take v takem položaju spustim, ker sekunda je praktično nič v primerjavi s pi.... jo, ki jo pozneje imaš! Tu nima veze kdo ima prednost in kdo ne....
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.