Baby Viper Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 Jupiii gremo na ?iht Vn kidat al na ?iht ?iht? No ja, v vsakem primeru.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 Jupiii gremo na ?iht Vsaj guzve nimas.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 ma ja, sreda, ?et. in petek sem vstajal ob 3.00, ob 3.30 pa ?e na je?ici pa gasa na kamijon. Na sre?o je fura na dolensko, tko da res ni nikjer gu?ve. Nazaj pa isto okolo 15.00, petek sva celo nekaj ?ez 4i pri?la nazaj v lj Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 u pm.. od tega 4 tednskega dopusta ne morm zaspat pred eno ali drugo pono?.. res top ?it delat heheh:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 tole je pa direkt za v tole temo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 odlozil sm ljubico zdej pa spat. jutr je zame delovni dan. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 jutr je zame delovni dan. a si mislu danes Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 a si mislu danes ja. evo ze delam. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 2. februar, 2013 Prijavi Napisano 2. februar, 2013 ja. evo ze delam. X2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Panter23 Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 ?ihtam, najprej od 7 zjutrej do 4, pol pa ?e od ?estih zve?er do zdele ... dru?bo mi dela Gary Moore Citiraj
canyon Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 pa? je blo treba windowse sesut pa na novo gor nalo?it ... ... pa ?e 32 bitne sm gor nalo?u namest 64 ... se nardi pa? ... sesuvat jih pa negrem ?e 1x Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 pa? je blo treba windowse sesut pa na novo gor nalo?it ... ... pa ?e 32 bitne sm gor nalo?u namest 64 ... se nardi pa? ... sesuvat jih pa negrem ?e 1x Pa kaj po?nete z ra?unalniki, js ne nalagam win-sov na novo nkol, mi laufajo sistemi bp, nekateri clo brez AV programa, pa na njih testuiram vse mogo? softevr in tud veliko hardvera, za katarega ne vem al dela al ne. :ne vem: Vpra?anje, zakaj tla?it gor 64bitni sistem, ?e potem NIMA? nobenega programa ki bi dejansko znal in izkoristil 64 bitni sistem ?Ponavadi je samo sranje, razen ?e se gre za neko profi ma?ino za kako firmo.Mi v firmi imamo vseh 5 na 64bitov in tudi programi so taki da znajo uporabljat 64 bitno tehnologijo in tudi ve? jedrne processorje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Turbo Lumpi Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Kon?al ?iht...okoli 1.30. Potem pa peljal en krog sodelavko po snegu, pa se je mal zavlekl Citiraj
Deeyan Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Kon?al ?iht...okoli 1.30. Potem pa peljal en krog sodelavko po snegu, pa se je mal zavlekl ti si lisac Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Kon?al ?iht...okoli 1.30. Potem pa peljal en krog sodelavko po snegu, pa se je mal zavlekl Pa ne mi re?t, da te je mogla iz jarka vn vle?t? Al sta ''odbija? popravljala''? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Pa ne mi re?t, da te je mogla iz jarka vn vle?t? Al sta ''odbija? popravljala''? ?e je taprav jo je poklepal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Pomoje je res kam zaplu?u in sta mal porivala..vem kako je to Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Davidcene Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 pomoje je probu kej porint pa je njej dopizdil .. ga je omav?ala in ?la naprej pe? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Haha... smo porival & klepal... sam ne avta Citiraj
Deeyan Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Haha... smo porival & klepal... sam ne avta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Haha, doma mi zgleda sploh ne poka?e tega tadrujga smajlija.. sm ?ele zdele na ?ihtu opazu. Aaaah, se kako uro na ?ihtu popa gasa v ma?karado Citiraj
Davidcene Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 Bohvar kej spat ... jest mam tud se eno urco dela pol pa kodkuce Citiraj
Boss Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 Bohvar kej spat ... jest mam tud se eno urco dela pol pa kodkuce Ma? prav .... spal bomo pol k se v grob zvrnemo. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Moj moto: spal bomo k bomo umrl. Druga?e pa spal ene 4 ure. Spomnem se da smo ?li spat ko je bil ?e konkreten dan zuni... potem sva z deeyanom cel dan ?ravfala avto. In zdej spet bluzim in prav ni? me ne mika da bi ?el spat Citiraj
Deeyan Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Moj moto: spal bomo k bomo umrl. Druga?e pa spal ene 4 ure. Spomnem se da smo ?li spat ko je bil ?e konkreten dan zuni... potem sva z deeyanom cel dan ?ravfala avto. In zdej spet bluzim in prav ni? me ne mika da bi ?el spat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.