mamica Napisano 8. marec, 2014 Prijavi Napisano 8. marec, 2014 No, pri nas so otroci na drugo "?timungo": zve?er ob ?estih se za?nejo priprave in ob sedmih zve?er je ?e vse vodoravno. In kmalu tudi midva z mo?em. Zjutraj ni pa nobeno presene?enje, ?e otroci svojega tata pospremijo do vrat, ko gre v slu?bo - ob ?estih zjutraj... Zdaj, recimo, se tamlaj?a dva igrata na tleh ?e skoraj eno uro, starej?a pa je ?e narisala dve risbici mamici za osmi marec... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Spet cel forum spi? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 ?e Pono?njaki tema za?ivi po Polno?i, potem vam za?elim le ?e LEPE SANJE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 ?e Pono?njaki tema za?ivi po Polno?i, potem vam za?elim le ?e LEPE SANJE! kmalu, najprej so babe na vrst Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Eh, mo?ki pa?... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Eh, mo?ki pa?... ja, a ni to uredu, da damo ?enskam prednost pred spancem? bemti?, z ni?emer niste zadovoljne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 ?enske pa? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 ?enske pa? le kdo bi jih razumu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Nismo babe, ampak smo ?enske. ?e ni ?ena, lahko poleg ?enske samo dobesedno spi?. ?e je ?ena, se pa loti zjutraj kak?no uro pred budilko. Lepo po?asi in ne?no. Najprej ne?no bo?at, pa poljubljat, in ko se zbudi, se lotit predigre in nato akcije. In sploh ni pomembno, ?e smo zadovoljne, ampak ?e smo zadovoljene. In potem se lahko dan lepo za?ne. Ne pa ob desetih zve?er, ko smo uni?ene od celega dneva in samo ?akamo, da pademo v posteljo, prite?it ?e s kak?nimi idejami o seksu. Vzamem no? in ti ga odre?em, pa bo mir. Eh, mo?ki... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Nismo babe, ampak smo ?enske. ?e ni ?ena, lahko poleg ?enske samo dobesedno spi?. ?e je ?ena, se pa loti zjutraj kak?no uro pred budilko. Lepo po?asi in ne?no. Najprej ne?no bo?at, pa poljubljat, in ko se zbudi, se lotit predigre in nato akcije. In sploh ni pomembno, ?e smo zadovoljne, ampak ?e smo zadovoljene. In potem se lahko dan lepo za?ne. Ne pa ob desetih zve?er, ko smo uni?ene od celega dneva in samo ?akamo, da pademo v posteljo, prite?it ?e s kak?nimi idejami o seksu. Vzamem no? in ti ga odre?em, pa bo mir. Eh, mo?ki... Pa ni se slo za nikakrsno akcija ampak za klepet na daljavo, pa ne z mojo, ker sm trenutno se samski jojojoj, vedno vse kontra obrnete Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Ob pol no?i si klical punco? No, ja, zakaj pa ne... Pa dobro jutro, zaspanci! Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Ob pol no?i si klical punco? No, ja, zakaj pa ne... Pa dobro jutro, zaspanci! Socialna omrezja..... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Nismo babe, ampak smo ?enske. ?e ni ?ena, lahko poleg ?enske samo dobesedno spi?. ?e je ?ena, se pa loti zjutraj kak?no uro pred budilko. Lepo po?asi in ne?no. Najprej ne?no bo?at, pa poljubljat, in ko se zbudi, se lotit predigre in nato akcije. In sploh ni pomembno, ?e smo zadovoljne, ampak ?e smo zadovoljene. In potem se lahko dan lepo za?ne. Ne pa ob desetih zve?er, ko smo uni?ene od celega dneva in samo ?akamo, da pademo v posteljo, prite?it ?e s kak?nimi idejami o seksu. Vzamem no? in ti ga odre?em, pa bo mir. Eh, mo?ki... Ja ja, in pes ko laja tud grize. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mamica Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 Dobro jutro. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 Ok, za vikende pa nism tok zgodi pokonc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Otroci ne poznajo vikenda... No, vseeno nam je uspelo danes malo pole?at. Pa dobro jutro. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Baby Viper Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Kak?no jutro, zdej je ?ele ?as za lahko no? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mamica Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 ?e sem prav ulovila, imate pri vas dojen?ka. Se pravi, da je pri vas vsake tri ure ?as za lahko no?... Saj res, kako se pa dr?ita heroj?ek in Va?a ?ena? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Otroci ne poznajo vikenda... No, vseeno nam je uspelo danes malo pole?at. Pa dobro jutro. Zaenkrat se nimam teh problemov Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Zaenkrat se nimam teh problemov Za razliko od mene, no ampak se z ?verco zmeniva, da bo lepo v miru gledala ?iv ?av, jaz pa lahko ?e malo zadremam. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Za razliko od mene, no ampak se z ?verco zmeniva, da bo lepo v miru gledala ?iv ?av, jaz pa lahko ?e malo zadremam. Pa dobr, tvpja je ze mal starejsa, se vrjetn ne zbuja in ne joka vec ponoc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Pa dobr, tvpja je ze mal starejsa, se vrjetn ne zbuja in ne joka vec ponoc Tudi, ker se ji zna sanjat vse mogo?e, saj ima izredno bujno domi?ljijo ta ?verca, v?asih joka, drugi? se smeje, tretji? govori v spanju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Tudi mi imamo enega takega. Od za?etka sem se pogovarjala kar po pet minut, preden sem ugotovila, da govori v spanju... Ja, pa dobro jutro. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Danes smo pa kar pole?ali. Dobro jutro. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
YavarYe X6V6 Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Podalj?anje akcije, al samo po?itek po akciji ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.