Z M A J Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Pa lahko no? vsem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 A ?e Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mamica Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Upam, da bodo otroci zjutraj vsaj malo potegnili, da ne bom morala vstat, ?e preden se ule?em... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Fajn odpo?ijte in lahko no?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 uff danes grem pa zgodi spat... skor s kurami... v glavnem lahko no? Citiraj
jures Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Dobro jutro Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 Too old for this shit.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 Party animal? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mamica Napisano 27. maj, 2014 Prijavi Napisano 27. maj, 2014 Dobro jutro. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 29. maj, 2014 Prijavi Napisano 29. maj, 2014 Danes se je pa dan lepo za?el. Najprej mo?ek, nato se je prikazalo krasno sonce, pogled skozi okno tak, kot bi bili na morju (pod nami so megle in nizki oblaki), otroci so malo pole?ali in se ?ele zdaj po?asi prebujajo... Skoraj prelepo za en navaden ?etrtek... 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 29. maj, 2014 Prijavi Napisano 29. maj, 2014 Forumovci, fajn odpo?ijte in LAHKO NO?! Pri tem pa?e ena lepa in umirjena pesem od Cindy Lauper; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. junij, 2014 Prijavi Napisano 8. junij, 2014 Fajn odpo?ijte oz. prijeten za?etek novega delovnega tedna; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 19. junij, 2014 Prijavi Napisano 19. junij, 2014 Svoje male nor?ke (vsi trije otroci zboleli za noricam in so pikasti kot mu?nice..) pospravila spat, zdaj pa sem si pripravila jagodni puding s ko??ki jagod, nato pa grem ?e jaz spat. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 No pa lahko no? in LEPE SANJE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tawko Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 vsi neki spat jst pa kumi iz sihta prsu 1 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
mamica Napisano 2. avgust, 2014 Prijavi Napisano 2. avgust, 2014 Dobro jutro. O?itno je bolj po?itni?ko vzdu?je tu gori, ko vsi ?e spijo... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 2. avgust, 2014 Prijavi Napisano 2. avgust, 2014 vsi neki spat jst pa kumi iz sihta prsuDopust je zakon sam kaj, ko so zadni dnevi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 25. avgust, 2014 Prijavi Napisano 25. avgust, 2014 watching emmys pa ne morem spat, ker sem pol dneva prespala.. Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 No grem dremat, ker jutri je velik dan za na? klub in kolege, ki pripravljajo mega dogodek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 LEPE SANJE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Dobro jutro. 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
uklopko Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Dobro jutro.se pridru?ujem ..... malo kasneje ampak od 3h pokonci 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 dober dan 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Dobro jutro! Nekam mrtvo je na tem forumu... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.