Mraušk Mčk Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Ja zakaj jih pa zve?er ob sedmih na?ene? spat? Pusti jih malo dlje pa bodo zjutraj spali kot angel?ki. Predzadnjo no? pred ?olo pa spet nazaj na ?olski "urnik" pa ima? mir.Pri nas ne pali ker zavohajo prevaro in potem zanala?? ?e bolj zgodaj vstanejo.Btw., a kdo ve kako 4letniku in 2letnici razlo?it kaj je to prehod na zimski ?as? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Pri nas ne pali ker zavohajo prevaro in potem zanala?? ?e bolj zgodaj vstanejo.Btw., a kdo ve kako 4letniku in 2letnici razlo?it kaj je to prehod na zimski ?as?Razmisljaj po njihovo. Na zimski cas preidemo zato da se sonce prej skrije in ne topi snegOziroma zato ker je sel morje sedaj na drugo stran in da bo poleti prisel nazaj topel za kopat mora sonce na drugi strani dalj casa svetiti. Ce ne ne bo kopanja drugo leto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Ja jutribodo pa spali, ko teeba vstati zjutraj. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Katjaa Napisano 1. november, 2015 Prijavi Napisano 1. november, 2015 Ja jutribodo pa spali, ko teeba vstati zjutraj.Kako znano:) No na? danes spi ?e eno uro. Pa?e mir v nedeljo zve?er (?ez dan je pa? spal smo pol ure v avtu) Citiraj
mamica Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Dobro jutro. Ne vem, kaj je danes, a otroci so ?e razglasili, da je dan. Ampak zame je ?e no?... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Jest Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Dobro jutro. Ne vem, kaj je danes, a otroci so ?e razglasili, da je dan. Ampak zame je ?e no?...Prezgodaj ste jih spat nagnali Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Hvala,enako!Pa na bolni?ki sem.No zbudila naju je budilka od fotra.Zdej pa ka?lja mali k norc.Sm mu dala sirup pa tablco v roko,da sva se v postli:) Citiraj
Baby Viper Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Pa lahko no? 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mamica Napisano 8. december, 2015 Prijavi Napisano 8. december, 2015 Po?asi bom razglasila konec dneva, da ne bodo otroci vstali prej, kot bom ?la jaz spat... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
daSKAn Napisano 26. december, 2015 Prijavi Napisano 26. december, 2015 In ?e pokonc, komu na ?ast ne vem. Sem pa ?el malo na balkon in je ?e kar toplo. Ta zima mi je do sedaj ?ist v?e?. Citiraj
daSKAn Napisano 27. december, 2015 Prijavi Napisano 27. december, 2015 Ka?e me ?e zmer luna dr?i pokonc... Citiraj
Katjaa Napisano 29. december, 2015 Prijavi Napisano 29. december, 2015 Konec spanja-po?itnic.Pa takole lepo je bilo.... Citiraj
Deeyan Napisano 27. januar, 2016 Prijavi Napisano 27. januar, 2016 Zadn cajt, da se gre spat xD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 4. februar, 2016 Prijavi Napisano 4. februar, 2016 Sploh si ne ?elim spat kot dojen?ek. ?elim si spati kot moj mo?: zve?er mrkne in do jutra ga ni, pa ne glede na to koliko otrok se pono?i joka ali pa pride k nama v sobo... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 8. april, 2016 Prijavi Napisano 8. april, 2016 Tale tema je pa kar nekako potonila v pozabo. Nih?e ve? ne pono?uje? No, pri nas je bila o?itno ta prava luna, saj sem celo no? hodila od postelje do postelje in mirila. In zdaj mi je pozno za it spat in prezgodaj, da bi kaj za?ela delat. Malo ?e po?akam, potem pa za?nem pakirat otroke v ?olo in vrtec... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 8. april, 2016 Prijavi Napisano 8. april, 2016 heh, lahk bi vsak dan ob 4.30 objavlu v tej temi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 17. april, 2016 Prijavi Napisano 17. april, 2016 Med tednom moram otroke buditi za v ?olo, v nedeljo budijo pa oni mene... ?e dobro, da imamo en stari ra?unalnik, da jim nastavim kak?no risanko in grem ?e malo nazaj vodoravno... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 27. april, 2016 Prijavi Napisano 27. april, 2016 Poln k mam intervencij dons Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 21. maj, 2016 Prijavi Napisano 21. maj, 2016 Bli?a se ura ?arovnic. Najbolje, da odidem k svoji ?eni... Citiraj
Deeyan Napisano 23. maj, 2016 Prijavi Napisano 23. maj, 2016 ?e bi mel voljo, bi se lohk ob 2h zutri kamot tuki javu, ampak postla je pa le postla Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 4. junij, 2016 Prijavi Napisano 4. junij, 2016 Zdaj bom pa tudi jaz razglasila no? in od?la v posteljo. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 5. junij, 2016 Prijavi Napisano 5. junij, 2016 Eh, ja, otroci so razglasili jutro. Gremo dalje... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Mraušk Mčk Napisano 10. julij, 2016 Prijavi Napisano 10. julij, 2016 Mal preizku?am kako se obnesejo rostfrej vakumske termovke. Medij v poizkusu: ohlajen Staropramen. Tole gre ziher z mano na kajak na morje: http://www.camelbak.com/en/International/Sports-Recreation/Travel-Mugs/Forge-12.aspx Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Deeyan Napisano 13. julij, 2016 Prijavi Napisano 13. julij, 2016 u?eri me je pa ob 2h pono?i spravu po?ar na na?i firmi... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 17. julij, 2016 Prijavi Napisano 17. julij, 2016 Zakaj so otroci v nedeljo med po?itnicami pokonci ?e ob ?estih in pol, med tednom med ?olskim letom jih pa ob sedmih moram buditi? Tega najbr? nikoli ne bom razumela... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.