Skoči na vsebino

ponočnjaki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 1,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

No da ostanem v temi... bom pa jz ravnokar zacel gledat Kingdom of Heaven...

LP, Andrej

Napisano

Se je spet nabralo neki uporabnikov vidim...

Napisano

No ze ko smo tu... me zanima kolk kaj stane servis pr 100k km? me caka....

Napisano

Dosti drago :D

Kaj pa ?e bi sam kupil dele pa bi jih dal kakemu mehaniku zamenjat? Ker servis pri Mazdi ojoj, pa ?e ?udno te bodo gledali ker ima? stari model Mazde, ve? za stare Mazde pa niso imeli izobra?evanja.... :hohoho:

Napisano

Ne sej na uraden servis tko al tko ne... sam okvirno bo verjetno 90k verjetno ne..

Napisano

Zakaj bi bilo toliko? Saj ni potrebno menjati vse kar pi?e, to ni pogoj, ?e so ?e deli nekateri ok, potem ni panike, zavorne plo??ice so ?e ok, bobni tudi...., Kaj si imel v mislih vse menjati? Jermene pa le menjaj.

Napisano

No pr 100 je treba verjetno menjat jermen + natezovalc, potrosni filtri... in olje. al se kaj ? Samo mislim da se samo z jermenom in natezovalcem pocasi blizam tej cifri ce racunas se da ma mehanik uro nekje po 4000sit.

Nadaljujemo jutri...bom pogledu zdej film... POzdrav in lahko noc vsem

LP,Andrej

Napisano

Misli da ne, ?e so ?e bremze ok te tak ni panike, mislim zavorne obloge.... Menjaj, klinasti pa zobati jermen z natezovalcem naj bi se ?e zraven tudi menjala vodna pupma ampak nevem zakaj ?e nebi delovala, pa seveda olje+filter, priporo?am ?e ti da menja? bencinski filter, zavorno olje ?e ga ?e nisi pa mogo?e potem pa ?e sve?ke pa olje v menjalniku, seveda će ?e tega sploh nisi menjaval druga?e ni potrebe, vendar vpra?anje je kdaj si kaj menjaval pri koliko kilometrih. Nekatere stvari pa lahko tako sam opravi? in zamenja?... Keri letnik ima? F-ko?

Napisano

po ?em pa ve? da je vodna pumpa kaput?

kaj vse se vzdr?uje pri klimi? ker zopet nemorem spat malo vpra?am vas pono?njake :)

Napisano

smo ?e v slu?bi. <_<

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Eni ste pridni :D

po ?em pa ve? da je vodna pumpa kaput?

kaj vse se vzdr?uje pri klimi? ker zopet nemorem spat malo vpra?am vas pono?njake :)

Vodna pumpa se preventivno menja da ti ne bo ?ez recimo 15 000 km spustila pa bo? moral ponovno menjati jermen

Napisano

Jaz sn tudi ?e tu... :P Samo grem zaj spat,tak da,fajn se mejte... :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

?e en tekmovalec je pri?el domov :bravo:

marko bom probal ta vikend dol snet napis mazda6 zadaj...ce mi ne gre te bom poklical, pa bos ti pol kriv :) hehe

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Uuuu Marko je pri?el! Pazite see ! :D

Zakaj ?e, a ker bom spet preve? nabijal poste, sej si bom po?as mal oddiha od foruma naredil druga? bom preve? zasvojen :D pa da bo mal miru.

No Labi ti kar veselo nad znakce, samo tisto lepilo ki je spodaj zna v?asih malo ponagajat :D

Napisano

sej si bom po?as mal oddiha od foruma naredil druga? bom preve? zasvojen :D pa da bo mal miru.

Meni po?asi ampak vztrajno uspeva, da se odvajam.. Ampak postajamo zasvojen z drugimi re?mi namesto forumov... Si re?em: "Ne smem biti skoz na netu!" potem pa ?pilam GT4 na PS2 in sem ?e vedno na neprofitni dejavnosti. :hohoho:

U spat bo treba. :blink:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.