Marko_mx-3 Napisano 12. september, 2006 Prijavi Napisano 12. september, 2006 Jaz grem pa ravno zdej malo v posteljo pole?avat Lahko no? Citiraj
LabiGT Napisano 12. september, 2006 Prijavi Napisano 12. september, 2006 danes je bil tezek dan...arbeit do zdaj...zdaj pa domov pa vzpostavljanje zveze s posteljo ..oo yeaahhh najboljsi del dneva Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Guest DANDO1 Napisano 13. september, 2006 Prijavi Napisano 13. september, 2006 sonce na obzorju...spat bo treba. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 13. september, 2006 Prijavi Napisano 13. september, 2006 sonce na obzorju...spat bo treba. Ejga majster kje je 350Z? Ene slikce si obljubljal? Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 v torek grem po z-ja.potem se sli?imo. Citiraj
madmax Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 Uuaaaa!!! ?estitam!!! @symon@-?e eden ve? za "tvoj" forum Citiraj
Symon Napisano 14. september, 2006 Prijavi Napisano 14. september, 2006 @symon@-?e eden ve? za "tvoj" forum Moj. Daj nehi ker mi je res nerodno. Sem samo en navaden Nissan fan. Aja pa Mazda pa vse Japonsko fan pa?. Citiraj
Grega_ Napisano 15. september, 2006 Prijavi Napisano 15. september, 2006 evo cajt je da se pogovori preselijo iz chata v tole temo k je ?e no?. In kje boste pre?ivel no??? jest za ?ankom Citiraj
Nu?a Napisano 17. september, 2006 Prijavi Napisano 17. september, 2006 evo cajt je da se pogovori preselijo iz chata v tole temo k je ?e no?. In kje boste pre?ivel no??? jest za ?ankom Pijanec!!! :mi pijemoo: Citiraj
Grega_ Napisano 17. september, 2006 Prijavi Napisano 17. september, 2006 Pijanec!!! :mi pijemoo: ..smotka Citiraj
Nu?a Napisano 18. september, 2006 Prijavi Napisano 18. september, 2006 ..smotka Ti bom dala jaz eno smotko okoli kepe!!!! Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 18. september, 2006 Prijavi Napisano 18. september, 2006 v torek pono?i grem po niossana.verjetno vse do takrat ne bom spal.1000 km v eno, 1000km nazaj.dolga bo, ampak nazaj ko bi moralo iti te?je bom ?el la?je.ja. z nissanom seveda...ampak, dokler ne bo parkiran doma, nne bom miren.ko sem ga videl na netu, sem vedu da ?aka name.moj nissan... Citiraj
Grega_ Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 Dando velik sre?e pri nakupu, pa da ga ne bo? ?e ?ist zgonu ?e preden ga bo? domov pripelju Citiraj
poky Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 No pa bo,your dream car! Veliko sre?e pri vo?nji domov,ko ga ?e ne bo? navajen! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 tole ratuje ?edalje bolj zanimivo in samo ?akam na kak?en troboj: Poky's RX-8 vs. Dando's 350Z vs. DonFelipo's Impreza WRX Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 tole ratuje ?edalje bolj zanimivo in samo ?akam na kak?en troboj: Poky's RX-8 vs. Dando's 350Z vs. DonFelipo's Impreza WRX Pa aipcih z minimoto, Vuk in jaz pa z mopedom. Je ?e kdo ki bi ?el z biciklom ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 tole ratuje ?edalje bolj zanimivo in samo ?akam na kak?en troboj: Poky's RX-8 vs. Dando's 350Z vs. DonFelipo's Impreza WRX Samo to so trije v bisvu ?isto druga?ni avti.Vsak bi zmagal v nek kategoriji! Citiraj
poky Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 No,z Nissanom bi se ?e kosal,samo z Imprezo pa raj?i ne.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 No,z Nissanom bi se ?e kosal,samo z Imprezo pa raj?i ne.... saj se ne rabi? kosati samo po zmogljivostih - va?en je tudi vizualno/estetski nastop... se pravi kako se pripelje?, polo?aj sedenja in na?in izstopanja iz avta, kako izpod ?rnih ?peglov pogleda? zbrana dekleta se nasmehne? in tanajlep?i za?epeta? na uho Do you wanna ride my baby?Now do you wanna ride with me baby?I know you wanna roll with me honeyoooohooooooh uh um uh um uh umyeaaaahhhhmmmmooooh Citiraj
poky Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 Boss.... Mislim no,pa ja nima? ve? 19 let.... Je pa cool tak ja,ko si napisal,?eprav tega ne prakticiram....?al! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 Do you wanna ride my baby?Now do you wanna ride with me baby?I know you wanna roll with me honeyoooohooooooh uh um uh um uh umyeaaaahhhhmmmmooooh Bwahahahahahah Bossss frajer.... hahahahaha Citiraj Feel free....
Nu?a Napisano 19. september, 2006 Prijavi Napisano 19. september, 2006 Boss, kaj se ti pa danes tako poje???? A mi kaj ne vemo??? Citiraj
BOJČ Napisano 20. september, 2006 Prijavi Napisano 20. september, 2006 saj se ne rabi? kosati samo po zmogljivostih - va?en je tudi vizualno/estetski nastop... se pravi kako se pripelje?, polo?aj sedenja in na?in izstopanja iz avta, kako izpod ?rnih ?peglov pogleda? zbrana dekleta se nasmehne? in tanajlep?i za?epeta? na uho Do you wanna ride my baby?Now do you wanna ride with me baby?I know you wanna roll with me honeyoooohooooooh uh um uh um uh umyeaaaahhhhmmmmooooh Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
madmax Napisano 22. september, 2006 Prijavi Napisano 22. september, 2006 Tale tema pa zadnje ?ase kr neki sameva, kaj vsi spite.................blagor se vam! : Eh, grem pa ?e jst spat Citiraj
uklopko Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Kva je dj!!!! Kje ste pono?njaki!!!!!! Kdo so?ustveno sodeluje z mano!!!? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.