LiPi Napisano 25. september, 2006 Prijavi Napisano 25. september, 2006 Ni zgleda nobenga ki socustvuje s tabo:) "Jz sm lih s partide kal?eta prsu domov..." LP, Andrej Citiraj
madmax Napisano 26. september, 2006 Prijavi Napisano 26. september, 2006 Eno mazda ekipo bi morali sestavt! Al pa ?e ne druzga vsaj enkrat na kak?nem sre?anju eno za?pilat Citiraj
BOJČ Napisano 26. september, 2006 Prijavi Napisano 26. september, 2006 Eno mazda ekipo bi morali sestavt! Al pa ?e ne druzga vsaj enkrat na kak?nem sre?anju eno za?pilat Yap, lahko ?e v soboto na Rakitni! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 26. september, 2006 Prijavi Napisano 26. september, 2006 Yap, lahko ?e v soboto na Rakitni! eh pedri... jaz bi raje bil na pikniku kot v dojclandu...beda Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 26. september, 2006 Prijavi Napisano 26. september, 2006 labi n? bat bo vse dokumentirano!!!! Le okusa ?evapov ne bo? mogu imet v ustih!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 Tale konec foruma malo spi - jesensko spanje, zgleda sem dans jaz edini ?e prisoten in PRISEBEN - kolkor tolko! Kon?no sem enkat upravi?eno zaharal v tole temo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 A zdej bova midva pinkponk ?pilala, ampak zihr bom zgubu, ker komi ?e gledam! - dobesedno BLINK! Ti pa tut ?e Spiiiii?, o?i so ?edalje te?je, kooooomaj ?e gleda? .... in potem je po?il lonec, pravljice pa je bilo konec in tako se je Medmeks naslednje jutro zbudil in odpujsal proti policijski postaji! Bo treba res it spat, se mi ?e po?teno dogaja! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 A ti je ?e kdo rekel da si talentiran za pravlji?arja.... Ma sej jst bom tudi kmalu v vodoravnem. Citiraj
ReDevil Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 Ja verjamem da sem talent, ker zdej mi je ratal tut samga sebe uspavat! Kooomi ?e TIPKAAAAAAAAAAAAAMMMMMM! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 Ja verjamem da sem talent, ker zdej mi je ratal tut samga sebe uspavat! Kooomi ?e TIPKAAAAAAAAAAAAAMMMMMM! Pa ne da ?e spite Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 Uau, nisva ve? sama! Vidim da je pri?el gor novi lastnik "moje" lantiske! Citiraj
nisde Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 Seveda jst sm zmeri za akcijo sam sm ?ele zdj porajtu da forum za pono?njake laufa! In Sa?o kako si drga?? Laufa? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 More laufat....... ej, kako je kej z avtom....si zadovolen......kej problemov??? Citiraj
nisde Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 More laufat....... ej, kako je kej z avtom....si zadovolen......kej problemov??? Zadovolen na polno, edin kar je blo da sm meu v prostem teku mal premal obratov ampak je marko po?timal tko da laufa naprej! Kako pa teb nissan slu?? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 Premau obratov v prostem teku?! Meni se zdi ?isto o.k. ?e so obrati tam na 500-600 v prostem teku, bi se bl zamislu ?e bi bli na 1000-1500. mah, nissan ko nissan.....nima? kej z njim po?et ko tankat......kr mal dolg?as ajde grem jst pod odeje Citiraj
nisde Napisano 2. oktober, 2006 Prijavi Napisano 2. oktober, 2006 Lahko no? pa se ?e kj sli?mo! Ja verjamem da sem talent, ker zdej mi je ratal tut samga sebe uspavat! Kooomi ?e TIPKAAAAAAAAAAAAAMMMMMM! Pismo ReDevil za mal sm te falou....Sj naslednji? te bom ujeu! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Guest BrainY Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 serijsko ima v prostem teku 750 - ni? ve?, ni? manj. Citiraj
nisde Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 serijsko ima v prostem teku 750 - ni? ve?, ni? manj. Jst sm pa meu ene 600, u?asih je pa tud na predtazadno ?rtico padu, se prav ene 250! Zdj mam pa ene 800-850 pa se mi ne zdi preve?! Bom pa probu ?e mal zmanj?at sam kj preve? pa ne! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 Denis, jaz ?e vedno mislim da je: SPANEC BOLJ?I KOT ?GANEC! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 Denis, jaz ?e vedno mislim da je: SPANEC BOLJ?I KOT ?GANEC! Vrjamem, sm dans 5 ur spau pa vidm kok se pozna, pa ?e vreme je bl smotan, mi deluje k da bo ornk nevihta u?gala! ?e dobr, da je avto pod streho Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 Nevihta?? Pri nas je ?isto lepo vreme,samo piha malo preve?.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 Dons bo ?tala z vremenom, sploh na ?tajerskem koncu tko da.....pazte na avto?ke in ostalo, ?e posebi pa na svojo glavo, yo yo yo http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...003_3081366.php Citiraj
nisde Napisano 3. oktober, 2006 Prijavi Napisano 3. oktober, 2006 O, ta tema ?e ?ivi??? Seveda da ?ivi, sam trenutno smo se mal ob napa?nem cajtu spravl sm pisat Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.