BOJČ Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 sam tale forum je prov nasty ratu Ja, smo udarl pono?nja?ko temo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Bi moral tole temo zaklenit in da se jo da videti samo od 22. ure pa do 6. ure zjutraj Kaj ?mo pomlad se bli?a Citiraj
zemir Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Po kolk se pobira ???? Ma jz ?astim ?e so za Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 A sem ?e prezgoden za v to temo, po eni logiki, nisem, ker zgleda ?e ?ez dan uletavate vanjo! Sej bom pisal Miklav?u (Bo?tiju), pa pol ne boste dobil nobenih daril, mogo?e samo kak?no leskovo ?ibo al vam bodo pa parklni gume dol po?ravfal, pol pa se boste navadl REDA! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 6. oktober, 2006 Prijavi Napisano 6. oktober, 2006 Sej bom pisal Miklav?u (Bo?tiju), pa pol ne boste dobil nobenih daril, mogo?e samo kak?no leskovo ?ibo al vam bodo pa parklni gume dol po?ravfal, pol pa se boste navadl REDA! Rde?i vrag party brejkr....... Citiraj
Nu?a Napisano 8. oktober, 2006 Prijavi Napisano 8. oktober, 2006 Pomojem je ?tanga ?e najbolj?a izbera .Za tak ?ov gremo pa tud nove kupit ?e treba Hojla! Malo zaustajam! Sam ena ?tanga ne bo zadosti, vse se ne bomo mogle zbasat gor!!! Zakaj pa je ?tanga tako interesantna??? ?e bomo me mogle imeti pripomo?ke (?tango), kaj boste pa vi imeli za pripomo?ke???- mogo?e drug drugega Citiraj
Boss Napisano 8. oktober, 2006 Prijavi Napisano 8. oktober, 2006 Hojla! Malo zaustajam! Sam ena ?tanga ne bo zadosti, vse se ne bomo mogle zbasat gor!!! Zakaj pa je ?tanga tako interesantna??? ?e bomo me mogle imeti pripomo?ke (?tango), kaj boste pa vi imeli za pripomo?ke???- mogo?e drug drugega ?udne fantazije ma? ti tole - Mazdillack, a rabi? slu?ajno pomo??? Citiraj
ReDevil Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Odpiram no?ni program (treba prerezat slavnostni otvoritveni trak), no pa za aplavz - hvala hvala! Zdele sem ugotovu da semje dans zgodila tragedija, kar pomen, da sem opazu da sm Titanik zamudu (dobr gledu sm ga ene 4 - 6 krat - ne vem to?no), ampak to je film, ki se ga gleda spet in spet , ponavat sem sicer zaspal, nasprotni spol pa ves romanti?no razpolo?en! ?e nebi filma zamudu, bi bila prilo?nost spet za kak?no solzo, sem namre? tok ganjen ko vidm tako lepo ladjo, da si ne morem pomagat! Zdej je kar je, ?e bi blo BOL? bi blo ?e SLAB?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 ?e nebi filma zamudu, bi bila prilo?nost spet za kak?no solzo, sem namre? tok ganjen ko vidm tako lepo ladjo, da si ne morem pomagat! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Ti se kr smej kolega, jutr takle cajt ga bova pr Ravbarju pila, pa bomo pol vidl kdo se bo smeju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Ostali (trenutno prisostni) ?lani foruma, pa zgleda kinkajo na tipkovnci, al pa jih je sram sem uletet! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 A ?e ne spi?? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Kdo spi?? :ne vem: Sn komaj domov pri?o z ?ihta! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Poky ?e malo pa te bom izrinil iz drugega mesta najbolj zgovornega na forumu Citiraj
poky Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Poky ?e malo pa te bom izrinil iz drugega mesta najbolj zgovornega na forumu A ti tekmuje???? ?aki pol bom pa jaz gas dodal.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 tekmujem ravno ne sam ne morem pomagat ko pa se ti vztrajno bli?am Sej zdej grem pa spat ker se mi ne da ve? tle sedet Lahko no?, jutri je nov dan Citiraj
Boss Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 kaj a to je tekmovanje - zakaj mi pa tega noben ni povedal, ko sem se v?lanil na forum Citiraj
poky Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Ajde de?ki,grem jaz tudi spat,mejte se! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 9. oktober, 2006 Prijavi Napisano 9. oktober, 2006 Pa je le pouno?, zdele bi ?ele mogl odprt tale dev foruma, ne pa ko nekteri uletavajo not ob 2h popoudne! Jz bom pa zdele usak cajt v vlogi osebnega zdravnika, ki mi bo predpisal recept za cca. (vsaj) 10 urno zimsko spanje, pa ?e mogo?e se mi bo pri tem sanjal da vozim RX7 biturbo! Sej veste kako je, ve? ko spi?, ve? ?ans je da sanja? kej lepga, sicer te loh tut mora poprime, ampak upam da me nav! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Ki ste pa danes vsi,nobenga ni za to temo?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Danes pa nima nih?e rojstnega dne. Pa samo zato sem bedel, da sem preveril in hotel prvi ?estitati! Citiraj
nisde Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Danes pa nima nih?e rojstnega dne. Pa samo zato sem bedel, da sem preveril in hotel prvi ?estitati! Res da nimam rojstnega dne sm pa gor!I win i win i win! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 Jaz tudi gor. bebe Damn it! Joke! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Mazda323 Napisano 10. oktober, 2006 Prijavi Napisano 10. oktober, 2006 nina nana, to zna David dobro Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.