mazdohist Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 Pri men to ni izvedljivo jah eni mamo sreco!!!sam bom pa poj tud krepko v nasledni dan mogu delat pol pa spet pride 2dnevno spanje! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 jah eni mamo sreco!!!pol pa spet pride 2dnevno spanje! Spanje ubija Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdohist Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 Spanje ubija to je res sam tle sam neki po neti brezglavo lutat se mi pa tud ze ne da!!!dobr da je vsaj se kdo na kakem forumu pa lahk poj mal tezim! !!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
suicidal Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 I think I'm alone now. It's 2:47. are you all sleeping or what, where is that Mazda spirit??? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
zemir Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 I think I'm alone now. It's 2:47. are you all sleeping or what, where is that Mazda spirit??? No,no im stil here No grem pa zdej spat lahko no? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 Do kdaj pa se ?teje da si pono?njak Citiraj
ReDevil Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 Boss, a ti pa kr med malco mal v no?no rubriko sko???! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 11. januar, 2007 Prijavi Napisano 11. januar, 2007 Again, alone I wonder through this Mazda forum. a ma kdo kaj proti nespe?nosti? hodim ob 4ih ali 5ih spat, pol se pa ob 13ih zbudim, ko je pol dneva mimo . what am I supposed to do? :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 11. januar, 2007 Prijavi Napisano 11. januar, 2007 Idi prej spat! Al pa si uro nastavi zjutraj,da ne prespi? pol dneva pol. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 11. januar, 2007 Prijavi Napisano 11. januar, 2007 sploh ne it spat tako jaz v?asih naredim Citiraj
Violet Napisano 11. januar, 2007 Prijavi Napisano 11. januar, 2007 Boss, a ti pa kr med malco mal v no?no rubriko sko???! sm tok, da popljuvam ra?unalnik in tipkovnico Citiraj
mazdohist Napisano 12. januar, 2007 Prijavi Napisano 12. januar, 2007 eko za enkrat sm kr sam tle gor!!!! sam pa jz tud picim pancat tak da se ga drzte! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
suicidal Napisano 12. januar, 2007 Prijavi Napisano 12. januar, 2007 bom probal danes ne it spat. aja, spet sem sam. ena slikca za lahko no?: edit ob: 4:09 edit2 ob: 6:03, ?e vedno pokonc Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
nisde Napisano 14. januar, 2007 Prijavi Napisano 14. januar, 2007 Hehe jst sm pokonc vi pa ne!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 14. januar, 2007 Prijavi Napisano 14. januar, 2007 Dobro jutro vsem skupaj Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
nisde Napisano 14. januar, 2007 Prijavi Napisano 14. januar, 2007 Dobro jutro vsem skupaj Tudi tebi ?eprav se jst ?ele odpravljam spat! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
suicidal Napisano 14. januar, 2007 Prijavi Napisano 14. januar, 2007 jaz sem zdaj vstal. zgleda se mi je dnevni ritem malo umiril. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazdohist Napisano 17. januar, 2007 Prijavi Napisano 17. januar, 2007 ekola ocitno sam ostajam tuki gor! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
uklopko Napisano 17. januar, 2007 Prijavi Napisano 17. januar, 2007 js tudi ?e vedno prisoten!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
cleopatra Napisano 17. januar, 2007 Prijavi Napisano 17. januar, 2007 mar si se zbudu, ka si ?el na skret pa si nekaj napisal!pejt nazaj spat! dnd Citiraj
uklopko Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 mar si se zbudu, ka si ?el na skret pa si nekaj napisal!pejt nazaj spat!dnd ?e je to letelo name potem moram priznati da zelo dobro pozna? moje navade,ker hodim vsak dan tako na WC(no?no mam) No kdo je ?e pokonci in priden razen mene? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
cleopatra Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 opa uklopko.. am ja dando pa zdajle lepo pan?ka.. jaz bi tud ?la ajat, pa mi kemija ne da miru.. spet en kolokvij, pa nevem a se naj u?im al grem spat.. itak sem tak zaspana, da ?e komaj kaj razmi?ljam.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.