poky Napisano 2. februar, 2007 Prijavi Napisano 2. februar, 2007 Ma ne,ni treba,grem spat po?asi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 2. februar, 2007 Prijavi Napisano 2. februar, 2007 Ajde!!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
madmax Napisano 4. februar, 2007 Prijavi Napisano 4. februar, 2007 Ahoooooooooooj! Anybody out there? Citiraj
uklopko Napisano 4. februar, 2007 Prijavi Napisano 4. februar, 2007 HOJ HOJ!!!! I'm still hire!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 4. februar, 2007 Prijavi Napisano 4. februar, 2007 Jst tud nekak ?e ustrajam pri ra?unalniku Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 4. februar, 2007 Prijavi Napisano 4. februar, 2007 Kaj si se ravno oz. slu?ajni zbudil ker si bil ?ejen!!! jaz po?asi korakam zmagi!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
madmax Napisano 4. februar, 2007 Prijavi Napisano 4. februar, 2007 Khmm, nevem kam ti koraka?.....pod kouter mogo?e Citiraj
uklopko Napisano 4. februar, 2007 Prijavi Napisano 4. februar, 2007 Res je!!!! Dobrojutro!!! ravnokar vstal!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 17. februar, 2007 Prijavi Napisano 17. februar, 2007 Hello vsem ta pridnim!!! Kdo mi bo delal danes dru?bo skozi celo no?!!!! lep ve?er ostalim ki ste fraj!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 17. februar, 2007 Prijavi Napisano 17. februar, 2007 ti bom jaz delal druzbo, sem tud delaven danes... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 17. februar, 2007 Prijavi Napisano 17. februar, 2007 Priden!!!! jas imam ?e 2x ?e danes ne ?tejem Kako drga? ,kje si se potepal ........ pogre?ali smo te v CE Sploh ko smo zagrizli v mafine!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 17. februar, 2007 Prijavi Napisano 17. februar, 2007 ni casa za nc... ta teden sem spal 3x, izgleda da bo tko se 2-3 tedne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 17. februar, 2007 Prijavi Napisano 17. februar, 2007 AHA!! Kaj pa po?ne? ?e ni skrivnost!!!? Aja druga?e pa unih feltn nism dobu (jih bo mel zase) mam pa ?e neki ogledanga momo GTR Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
blindek Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 ravnokar domov pri?el, verjetno najhitreje po doooglem doooglem ?asu drugi pa o?itno tudi ali ?urajo ali spijo... vseeno lahko no? vsem skup Citiraj
nisde Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 ravnokar domov pri?el, verjetno najhitreje po doooglem doooglem ?asu drugi pa o?itno tudi ali ?urajo ali spijo... vseeno lahko no? vsem skup Eni smo hotl ?urat pa se je gostitelj preve? napiu in tko sm biu prsiljen it dam Sj grem zdj mogo?e na burek k sm la?n k osu.Ostalim pa lepe sanje. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 in kdo je ta gostitel!!? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 uros, momo gtr so lepe, kvalitetne ampak tudi ene najtezjih felten... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 res je ......... robusne so ni kaj!!! Ma treba bo neko varjanto prtisnt da bo ql!!! Se strinja??? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 bom se jaz mal pogledal okol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 no jaz sem pri?el iz pustne zabave pri nas na Viru, se ?e nadaljuje samo glavni del je mimo nekaj utrinkov Citiraj
uklopko Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 Tomi preve? ...........Tomi morto di krepo!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 uros kako si? jaz komi zivim Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 uros? anybody?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 uros?anybody?? Pa kaj ti ne more? spat?? He he,druga?e pa lepe slikce Marko!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 18. februar, 2007 Prijavi Napisano 18. februar, 2007 ?er !!! Evo me s5 na sceni!!! Labi 6:35 sm pa js ?e bil zadekan!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.