fr3ak Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 ej, fr3ak, kaj je ta mo?? pa lahko mi enostavno pove?. ker zan? sem bil na tej strani, pa mi ni? ni bilo jasno (ok, imel sem ma?ka, ampak vseeno), a ma res ni? jasno. ?e se ti da. mo? si lahko tudi ti kdaj pa kdaj z nami poto?i? kak napitek po grlu na pokru, bowlingu, drek rejsu, se pelje? z vozi?kom... mo?nosti so skoraj neomejene poznamo pa tudi dokaj u?inkovita zdravila proti ma?ku in tigru ter ostali puhasti nadlogi Citiraj
uklopko Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 ti lavfa? ma alko al kaj!! Kok oktanskega pa tanka?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 mo? si lahko tudi ti kdaj pa kdaj z nami poto?i? kak napitek po grlu na pokru, bowlingu, drek rejsu, se pelje? z vozi?kom... mo?nosti so skoraj neomejene poznamo pa tudi dokaj u?inkovita zdravila proti ma?ku in tigru ter ostali puhasti nadlogi ?e zmeraj ni? jasno. najbr? je nekaj z mano narobe (na misel mi je pri?la tista, od Constanze: "It's not you, it's me" he he). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
fr3ak Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 tu ti v bistvu ne sme biti nix jasno. si mo? al nisi. tisti ki pa to niso postali pa smo jih poslali na strokovno izbra?evanje na a*********** Citiraj
suicidal Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 ti lavfa? ma alko al kaj!! Kok oktanskega pa tanka?? kaj si mislil s tem, ?e laufam alko? res mi ne delajo mo?gani prav dobro (CPU 95% ) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
uklopko Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Sory pi?na napa?a!!! ?e lavfa? na alko(hol) pa kok oktanskega tanka? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Lahko no?, jutri je delovni dan. zzzzzzzzzzzzzz Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 kaj zdaj, si jo al nisi? al si obe Zakaj te to tok zanima Kaj pa ?e sm avto v avspuh nabrisu pa sm zato tok vesele volje Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
suicidal Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 nisde, ?e prej nam povej, ?e je kej dogajalo! kje okoli senika al pa podobno uklopko, kadar sem na/po aklotu, sem bolj po?asne vrste (se zasedim v kafi?u al pa se vle?em doma kot megla). a si dobil odgovor? :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
nisde Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 to je ljubezen do avta Lukna je lukna Kdaj si pa ti kj nazadnje fasala Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 prav al umetno? Kakorkol, sam da si u?ivala Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 no no pa ne re?e se tko grdo!!!!! Mor? lepo pra?at ,kdaj si pa imela ti nazadnje spolni odnos?? Ali pa bol tako, Ali kaj fuka? pa zakaj ja pa zakaj ne in kdaj!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 ona pa pol re?e: sem, pa ne povem, pa tud ?e bi, ne bi povedala sam, uklopko, kok ma? krut avatar, ojoj. groza. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
fr3ak Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 spolni odnosi so zelo relativna stvar Citiraj
suicidal Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 hmmm, niti ne. od Clintona in Monice naprej, je kar natan?no definirano Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
nisde Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Uglavnm pote?eni ali ne, treba je it spat. ?e le lahko prtisnite svojo drago, ?e ne pa lahko tud avto Bodite v cvetju, se beremo zju3! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
fr3ak Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 tisto je bil samo rajc s cigaro. mogo?e je billu ?esa primankovalo da je raj?i mela cigaro drga? pa so relativna stvar. spolno odnos je lahko tui vsakdanje ?ivljenje ki te lahko nonstop jebe v glavo. zanimivo je edino to, da to sploh ni rajcig in orgazmi?no Citiraj
suicidal Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 razen ?e ti njega j*b*? nazaj. takrat je bolje. ?e vedno pa ni orgazmi?no. orgazmi?en je res le The One & Only. z vsem potrebnim. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
uklopko Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Hm zadeva se po?asi zapleta kar pa sploh ni tako slabo!!! Ja avartar je pa fenommenalen!! (meni podobno) kaj ne? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Hm zadeva se po?asi zapleta kar pa sploh ni tako slabo!!! Ja avartar je pa fenommenalen!! (meni podobno) kaj ne? Uklopko piroman Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
suicidal Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 raje temu recimo Vatreni, he he. marko je uletu Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
uklopko Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 marko je uletu Kje?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.