uklopko Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ammmm mrbit pa res!!! Druga?e pa s5 vesel danes od 11h dalje!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
komar Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Po moje te ni treba bit....ma? ziher kakega komarja za sabo. In my dreams only ... Citiraj Papa, Tomi
nisde Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Evo mene za kompom, visim tle k en zombi. Jebem to ku***vo luno. Dol sm padu ob pol 9, zbudu se ob pol 3, se premetavu eno uro, popizdu in pri?u na forum Sam ?koda k nobenga ni gor Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
theBill Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Jest pa direkt pr?u iz na?rtovanega enega ve?ernega pira v mestu.... se je spet mal zavlekl.... :mi pijemoo: Jebiga, nedelja se bo (spet ) za?ela z dirko F1.... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
uklopko Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 ?er zaspanetje Minil je 14dni od zadne objave v tej rubriki!!! Pa jo bom jaz spet mal zasvinal he he!!! Klinc pa taka stra?a..............kje ste starogardisti ste pozabil na no?no stra?o!!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 no lepo da se nekdo ?e odzove!! S kerega bataljona se javla?!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 to pa res...no evo se javljam na dolznost...in grem spat :mi pijemoo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 Na mestu odmor!!!!!! No v postelji odmor sm mislu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Guest BrainY Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 ?e 25 minut go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go, go... Citiraj
fr3ak Napisano 15. julij, 2007 Prijavi Napisano 15. julij, 2007 kere si de dau fortuh gor da bo a?npehere spuca Citiraj
poky Napisano 15. julij, 2007 Prijavi Napisano 15. julij, 2007 Kaj ti nizozemsko govori??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 22. julij, 2007 Prijavi Napisano 22. julij, 2007 hm, a zakaj sem ?e pokonc? me nervira komar (un ta prav, bzzz) v spalnici. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ajde nocne ptice dze ste? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 25. julij, 2007 Prijavi Napisano 25. julij, 2007 kaj je? je ta tema "pala v zaborav" ? se bom pa sam s sabo v vseh mojih jezikih -O Lab a je mirë? -Mirë diqysh... -Labi how's it goin'? -Fine, could be worse could be better -Labi kako gre? -Gre gre..lacen vsaj nisem -Labi ne var ne yok? -Hiç bir şey vallahi -Labi wie gehts? -Verdammt jetz ich bin hungrig! -Labi jebote jel si skroz poludeo? -Jebes ti to idem da spavam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zemir Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 kaj je? je ta tema "pala v zaborav" ?se bom pa sam s sabo v vseh mojih jezikih -O Lab a je mirë?-Mirë diqysh... -Labi how's it goin'?-Fine, could be worse could be better -Labi kako gre?-Gre gre..lacen vsaj nisem -Labi ne var ne yok?-Hiç bir şey vallahi -Labi wie gehts?-Verdammt jetz ich bin hungrig! -Labi jebote jel si skroz poludeo?-Jebes ti to idem da spavam Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Allyssa Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 kaj je? je ta tema "pala v zaborav" ?se bom pa sam s sabo v vseh mojih jezikih -O Lab a je mirë?-Mirë diqysh... -Labi how's it goin'?-Fine, could be worse could be better -Labi kako gre?-Gre gre..lacen vsaj nisem -Labi ne var ne yok?-Hiç bir şey vallahi -Labi wie gehts?-Verdammt jetz ich bin hungrig! -Labi jebote jel si skroz poludeo?-Jebes ti to idem da spavam Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 hehe Prvi odstave je v alban??ini?, Kaj pa ?etrti - Tur??ina, mrbit? Citiraj
LabiGT Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 hehe Prvi odstave je v alban??ini?, Kaj pa ?etrti - Tur??ina, mrbit? sedi pet Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 He he Labi....ti je pa res blo dolgcajt! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 26. julij, 2007 Prijavi Napisano 26. julij, 2007 To pa je zato ker se ?pila ?efa!!! aja D.?er ta pridnim tokrat tudi jaz med njimi!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 27. julij, 2007 Prijavi Napisano 27. julij, 2007 ?eeeer oz. dobr jutr! Zemir, soboto popoudne upam d ve? kam mor? pridt, no z?el bomo okol 14h! :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 27. julij, 2007 Prijavi Napisano 27. julij, 2007 ?eeeer oz. dobr jutr! Zemir, soboto popoudne upam d ve? kam mor? pridt, no z?el bomo okol 14h! :mi pijemoo: Seveda da vem!?No me je marko prej spomnil Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
BOBI Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 prisel iz mini meeta mazda,sem delal do 22 ure,pol pa klopkota kontaktiral in sem zvedel da je na ptuju v druzbi frikice,mateja,ter bratov tic,in sem se pridruzil,skoda da tak hitro zapirajo gostilne cez teden,bi se zavlekli malo,blo je fajn :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 hehe se podpi?em!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.