Marko_mx-3 Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 ne verjamem dokler ni dokazov Citiraj
uklopko Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 dokazi med galerijo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 lep dokazni materjal ne ?uj pa niti niso tak slabe!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Zgleda ?e ve? kt en mesc usi spite! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Niti ne! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 E Pokson, zihr si ?e zalegu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 E Pokson, zihr si ?e zalegu! Jaz tud ?e pokonc!?Sam pa komi gledam Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Evo trenutno sm edini na forumu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 8. september, 2007 Prijavi Napisano 8. september, 2007 kdo bo pa dans zmagu Citiraj If in doubt, flat out...
suicidal Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Anybody? Po?asi postajam nervozen. Taka zdrava trema me za?enja dajati, kot pred koncertom, ko si 100% vase. O ?em govorim? Seveda, v petek imam zagovor diplome. Upam, da bo! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LiPi Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 No bomo drzali pesti...mam pa lih v soboto zur k je prjatu diplomiru..bijokemija..??'WTF Citiraj
Allyssa Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Anybody? Po?asi postajam nervozen. Taka zdrava trema me za?enja dajati, kot pred koncertom, ko si 100% vase. O ?em govorim? Seveda, v petek imam zagovor diplome. Upam, da bo! bomo dr?al pesti Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nomisDJ Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 bomo dr?al pesti Dr?im tudi jaz pesti Citiraj
Boss Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 OK...vsi jih dr?imo... ... pesti, da ne bo pol dve strani Offtopika Citiraj
LabiGT Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 jaz predlagam, da na naslednjem LJ srecanju suicidal casti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Ne vem al sm se za dons kvalificiru med pono?njake al ne, sam zdej se vdam in grem "pod ko?o gledat" P.S. Suicidal, ne poznam prov nobenga k bi zagovor diplome "zaril", tko da v tem primeru bo? pa? prvi in v vsakem primeru pol ?asti?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 ?e vsaj 20 min pa se bi kvalificiral Citiraj
poky Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Pa da ne bo? predolgo pod ko?o gledal,pol bo? v medolandiji pristal. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 A to pomen d me bo pol namest budilke za u?esa potegnu ena Uklop?i?u podobna ?vau! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Ma Boj?a sn mislo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Vdam se tik pred koncem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 21. september, 2007 Prijavi Napisano 21. september, 2007 a kej dogaja, banda?! all alone I walk through the forum. I look around and around and I find ... nobody! malo se mi tr?e. ajoj! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.