suicidal Napisano 23. februar, 2009 Prijavi Napisano 23. februar, 2009 ?e. zakaj? bi rad kaj zaupal, pa nima? komu? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 23. februar, 2009 Prijavi Napisano 23. februar, 2009 ?e. zakaj? bi rad kaj zaupal, pa nima? komu? mal si prepozen bil... sam ene dve uri. Citiraj
uklopko Napisano 6. marec, 2009 Prijavi Napisano 6. marec, 2009 ?er!! Kaj res samo jaz pazim na forum pono?i Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 7. marec, 2009 Prijavi Napisano 7. marec, 2009 Kaj res samo jaz pazim na forum pono?i Dana?nja smena je o?itno moja. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 7. marec, 2009 Prijavi Napisano 7. marec, 2009 Dana?nja smena je o?itno moja. i beg to differ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 7. marec, 2009 Prijavi Napisano 7. marec, 2009 haha pa moja tud!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 jaz vam bom pa podnevi napisal, da boste pono?i lahko prebrali... pridte na sre?anje mazda?ev:http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry144835 Citiraj LP KAALman
323f Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Napisano 10. marec, 2009 evo me lih pr?u iz ?ihta pa da se pofo?kam KLIK Citiraj
uklopko Napisano 24. marec, 2009 Prijavi Napisano 24. marec, 2009 ?er!! A mi kdo dela dru?bo danes pono?i?? lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 24. marec, 2009 Prijavi Napisano 24. marec, 2009 Tebe sem pa videl, ko si ?el na ?iht smo imeli eno intervnecijo pa smo ravno zaklju?eval, ko si mim priletel Citiraj
uklopko Napisano 24. marec, 2009 Prijavi Napisano 24. marec, 2009 Aha!! Priletel ta je dobra-kaj misl? da kr usaki? raketni pogon priklopim Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 No danes sem pa jaz na 'delu'......svakov PC je samo se za Format C.....tok svinjarije ko pri Strojanovih doma...samo klik certifikat snel pa fresh copy of windows...YES, YES, YES thank you for installing Windows (illegaly...) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 15. april, 2009 Prijavi Napisano 15. april, 2009 kaj je zdaj to!!? A ?e ne spite porko dijo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 21. april, 2009 Prijavi Napisano 21. april, 2009 Hellow se kdo nespecen danes? Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 21. april, 2009 Prijavi Napisano 21. april, 2009 lihkar jedu fenomenalno pico zdaj bo treba sam se spat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BlueRay Napisano 25. april, 2009 Prijavi Napisano 25. april, 2009 kje je pa danes kdo? smo glih piknik zaklju?l... ma je blo fajn Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2009 Prijavi Napisano 26. junij, 2009 Vse ?e spiiiii (je ?e zdavni ?ez) polno?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 26. junij, 2009 Prijavi Napisano 26. junij, 2009 Vse ?e spiiiii (je ?e zdavni ?ez) polno?! js se ne spim Citiraj www.trziskisladoled.si
qwerty Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Napisano 22. julij, 2009 ka zej banda? jz v pojstli lezim pa se s PSP-jem enmal spilam... drgac se kdo tu? Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Napisano 22. julij, 2009 ka zej banda? jz v pojstli lezim pa se s PSP-jem enmal spilam... drgac se kdo tu? Jebenti PSP, k bi imeu eno lu?tno blond in bi se ona malo s tabo igrala, bi bolj zanimivo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Napisano 22. julij, 2009 Jebenti PSP, k bi imeu eno lu?tno blond in bi se ona malo s tabo igrala, bi bolj zanimivo. blond rde?elaske so IN Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.