Allyssa Napisano 11. april, 2013 Prijavi Napisano 11. april, 2013 Vidm da nisi updatan z dogodki Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 Vidm da nisi updatan z dogodki U bistvu ne, ma? zdej "samo" otroka , je tretjo ?ou po svoje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 No sj otroke mam ?e zmer tri ja, samo dokler ne po?tudirava dolo?enih zadev je tatret na drugem naslovu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazdaman Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 No sj otroke mam ?e zmer tri ja, samo dokler ne po?tudirava dolo?enih zadev je tatret na drugem naslovu Postavila ga je na hladno, ?e prav razumem. Ampak, ?e je pravi ded mu je tak dovolj, ?e ga v?asih da malo na toplo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Allyssa Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 Ne je bla ?ist sporazumna odlo?itev, glede na vse okoli??ine ... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Turbo Lumpi Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 njom njom njom... pica burek. Zdej pa spa t Citiraj
DeanKS Napisano 28. april, 2013 Prijavi Napisano 28. april, 2013 Evo prva leto?nja oddelana poroka je za mano Zdej pa po?asi spat Citiraj When in doubt, duck it!
Baby Viper Napisano 28. april, 2013 Prijavi Napisano 28. april, 2013 Kolkrat se ma? pol namen letos poro?it? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lava Napisano 28. april, 2013 Prijavi Napisano 28. april, 2013 Evo prva leto?nja oddelana poroka je za mano Zdej pa po?asi spat Hehe, doma?i so bili tudi v?eraj na poroki Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Sem se ravno vrnu s sobotne ?urke. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Aja ?e? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Sem se ravno vrnu s sobotne ?urke. 2h za tabo XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DeanKS Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Zbudu sem se 1h nazaj zdej pa nemorm vec zaspat .. Fail Citiraj When in doubt, duck it!
canyon Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 oddelu ?iht zdej pa spat lahko no? Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
iceman22 Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 oddelu ?iht zdej pa spat lahko no? Presuha. Citiraj www.trziskisladoled.si
Turbo Lumpi Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 Jest sm pe?en juhej postla je 1m od mene, sam kaj ko morm na srebrno poroko od starcev zdele ob 9ih... mam ob?utek da bo ta nedelja zelo produktivna Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 Juhej ?ezmer ni? spal... ?e grem zdele ?vasat avspuh bo ziher vse postran Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 ?e kar dr?im tempo... zdele pa razmi?lam al se mi spla?a za 3 ure spat al ne Citiraj
Deeyan Napisano 29. maj, 2013 Prijavi Napisano 29. maj, 2013 hehe, podobna zgodba se tut men odvija, s tem da bi lohk spal pa se zbujam pono? pa se premetavam, dons sm se pa odlo?u popoldan spat, zdej sm ko nov! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 hehe, podobna zgodba se tut men odvija, s tem da bi lohk spal pa se zbujam pono? pa se premetavam, dons sm se pa odlo?u popoldan spat, zdej sm ko nov! A si zaljubljen? Citiraj
Deeyan Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 A si zaljubljen? pa fak, zakaj me to zadnje ?ase vsi spra?ujejo druga? pa ne nism! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 8. junij, 2013 Prijavi Napisano 8. junij, 2013 ?ez 24min bo minilo 24 ur od kar sem ustal To pa dela dvojn ?iht, da ne omenjam kaj sem ?e use umes naredil doma Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 15. junij, 2013 Prijavi Napisano 15. junij, 2013 Kdor ugane kaj delam prav zdajle dobi za Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 15. junij, 2013 Prijavi Napisano 15. junij, 2013 PS: tokrat mineva samo 23 in pol ur od kar sem ustal Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.