-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
možno, zato sem tudi zapisal, da za tako pikico popravit je OK, razen če bi bila taka da bi res motila....če bom imel pa v prihodnje (upam da ne) pa bom šel v menjavo tam kjer bom res prepričan da bo narejeno tako kot se za gre... -
Ne, sem zmanjšal proizvodnjo in ga nimam več za prodajo. Samo še "za lastne potrebe": - 50 do 55 kg za nas - 10 kg za sestro - 10 kg za ženino sestro - 5 do 10 kg za darila "dobrotnikom" To pa zato, ker je skoraj vsak, ki je prišel na dvorišče, najprej vprašal, koliko dam popusta, potem šele, koliko je sploh cena. In pa malo prevečkrat sem slišal stavek: "Ja, v Lidlu ga dobim pa za ... ... ..."
-
Pri nas se v ustavljenih vozilih najdejo starejše osebe z zdravstvenimi težavami. V Ljubljani pa ustreljene... V vozilu, ki je oviralo promet, našli mrtvega ustreljenega moškega | 24ur.com WWW.24UR.COM Policisti so bili obveščeni, da je na Poti za Brdom vozilo, ki ovira promet, v njem pa je najdena neodzivna oseba. Po prvih podatkih je ugotovljeno, da je moški umrl zaradi poškodb s strelnim orožjem. Identiteta umrle...
-
Jaz mislim, da se @Janez007u že cedijo sline za ta motor v CX-30/3ki....
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.