blindek Napisano 15. avgust, 2006 Prijavi Napisano 15. avgust, 2006 ja saj piva lahko tudi v litrih pije? Citiraj
poky Napisano 15. avgust, 2006 Prijavi Napisano 15. avgust, 2006 Danes je pa bolj zati?je tu...grem ?e jaz te spat! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest DANDO1 Napisano 15. avgust, 2006 Prijavi Napisano 15. avgust, 2006 dober ve?er in lahko no? vsem skupaj, ker je forum prazen. Citiraj
uklopko Napisano 15. avgust, 2006 Prijavi Napisano 15. avgust, 2006 si pa hitro opravil!!! No dobrve?er ostali ko berete tole!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 si pa hitro opravil!!! No dobrve?er ostali ko berete tole!! Dobro jutro. Uklopcic, domnevam, da si se ti v?eraj popoldne po Rakitni z dvokolesno ma?inco vozu. Sm do bajte sli?u dober zvok! ?e si bil ti, ?estitke Lp, Boj?. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 ne vem to?no!!! Mogo?e ja ali pa tud ne..........so bli vsi stroji zunaj u?eri!!! Nekateri po hosti ostali pa v bli?ini!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 ne vem to?no!!!Mogo?e ja ali pa tud ne..........so bli vsi stroji zunaj u?eri!!!Nekateri po hosti ostali pa v bli?ini!!!lp Divjaki. press Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 Tisto kar sem jaz v?eraj popoldne sli?al je bila kroska z zeeeelooo globokim konkretnim glasom. Vozila se je po cesti mimo jezera skozi vikend naselje oz. mimo nas "zahribcev" v stilu gas-potem pred ovinkom previdno popusti, pol pa spet gas, itd. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 jah...kar navadi se!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 Danes bo spet grmelooo...... pridem ?e jaaaaz..... Citiraj Feel free....
suicidal Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 kdaj se za?nejo no?ne? najbr? takrat ko je zunaj temno, kaj ? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 A je ?e tprava ura da se preselmo v no?ni koti?k??? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest DANDO1 Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 ajde, gremo, pa da vidimo kdo rastura ... Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 ni? ne dogaja.lahko no?. Citiraj
uklopko Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 ?er!!! Kako da ne dogaja!!!? Valda da trga sam gas navije?!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 ja sam res niste resni,..usi se neki hvalte kok se no?ni pti?ki pol pa nikjer nobenga Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Guest BrainY Napisano 16. avgust, 2006 Prijavi Napisano 16. avgust, 2006 joooj.. ?ist notr padu Citiraj
Guest BrainY Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 pa ?e kr nisem ven zlezel Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 Meni se v?eraj zve?er ni ni? ve? dalo delat, pa ?e ni? pametnega ni bilo po tvju tko da sem ?el kar spat in tud na MSNju ni bilo nobenega Citiraj
BOJČ Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 jah...kar navadi se!!! N? bat, ti sam u?ivi Pa kaj se okol pripelji, da mal po?vekamo. Ko bo moj sin?ek tvoj stroj vidu te pa tako al tako ne bo ve? pr mer pustu, ker ga ?e pri 6-ih vle?e med motorje in kar naprej spra?uje kdaj mu bom kupil minibike Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 ja sam res niste resni,..usi se neki hvalte kok se no?ni pti?ki pol pa nikjer nobenga Ah to j pa? tvoja za?etni?ka smola d ni blo nobenga gor!!! Ostali pa ..................sami izgovori a ne marko mx3? Boj?...............tamlemu nabavi toricross js pa ga pelem v zalo in nazaj!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Guest DANDO1 Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 jaz bom danes do polno?i, potem pa spet vse po starem, do 5 zjutraj pa spat.lahko se pa poslovim tukaj ob 5 zjutraj ?e to ?teje...ha, ha Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 Danes dogaja ?ist ni? tukejle Citiraj
suicidal Napisano 17. avgust, 2006 Prijavi Napisano 17. avgust, 2006 dogaja, dogaja. meni se bodo ?ez 20 minut sanje za?ele . lahko no?, banda. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.