Skoči na vsebino

ponočnjaki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ni zgleda nobenga ki socustvuje s tabo:)

"Jz sm lih s partide kal?eta prsu domov..."

LP, Andrej

• Odgovori 1,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Eno mazda ekipo bi morali sestavt!

Al pa ?e ne druzga vsaj enkrat na kak?nem sre?anju eno za?pilat :vesel:

Yap, lahko ?e v soboto na Rakitni! :jupiii:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Yap, lahko ?e v soboto na Rakitni! :jupiii:

eh pedri... :(

jaz bi raje bil na pikniku kot v dojclandu...beda

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

labi n? bat bo vse dokumentirano!!!! :bravo::bravo:

Le okusa ?evapov ne bo? mogu imet v ustih!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Tale konec foruma malo spi - jesensko spanje, zgleda sem dans jaz edini ?e prisoten in PRISEBEN - kolkor tolko! :bravo:

Kon?no sem enkat upravi?eno zaharal v tole temo! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

A zdej bova midva pinkponk ?pilala, ampak zihr bom zgubu, ker komi ?e gledam! :blink: - dobesedno BLINK!

Ti pa tut ?e Spiiiii?, o?i so ?edalje te?je, kooooomaj ?e gleda? .... in potem je po?il lonec, pravljice pa je bilo konec in tako se je Medmeks naslednje jutro zbudil in odpujsal proti policijski postaji! :hohoho:

Bo treba res it spat, se mi ?e po?teno dogaja! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja verjamem da sem talent, ker zdej mi je ratal tut samga sebe uspavat! :P

Kooomi ?e TIPKAAAAAAAAAAAAAMMMMMM! sramezljiv

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pa ne da ?e spite :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Seveda jst sm zmeri za akcijo sam sm ?ele zdj porajtu da forum za pono?njake laufa! In Sa?o kako si drga?? Laufa?

POZOR!

Napisano

More laufat....... :P

ej, kako je kej z avtom....si zadovolen......kej problemov???

Zadovolen na polno, edin kar je blo da sm meu v prostem teku mal premal obratov ampak je marko po?timal tko da laufa naprej! Kako pa teb nissan slu??

POZOR!

Napisano

Premau obratov v prostem teku?! :huh:

Meni se zdi ?isto o.k. ?e so obrati tam na 500-600 v prostem teku, bi se bl zamislu ?e bi bli na 1000-1500.

mah, nissan ko nissan.....nima? kej z njim po?et ko tankat......kr mal dolg?as :hohoho:

ajde grem jst pod odeje ;)

Napisano

Lahko no? pa se ?e kj sli?mo!

Pismo ReDevil za mal sm te falou....Sj naslednji? te bom ujeu! :bravo:

POZOR!

Napisano

serijsko ima v prostem teku 750 - ni? ve?, ni? manj.

Jst sm pa meu ene 600, u?asih je pa tud na predtazadno ?rtico padu, se prav ene 250! Zdj mam pa ene 800-850 pa se mi ne zdi preve?! Bom pa probu ?e mal zmanj?at sam kj preve? pa ne!

POZOR!

Napisano

Denis, jaz ?e vedno mislim da je: SPANEC BOLJ?I KOT ?GANEC! :hohoho:

Vrjamem, sm dans 5 ur spau pa vidm kok se pozna, pa ?e vreme je bl smotan, mi deluje k da bo ornk nevihta u?gala! ?e dobr, da je avto pod streho :bravo:

POZOR!

Napisano

Nevihta?? ?zmeden? Pri nas je ?isto lepo vreme,samo piha malo preve?.... :(

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

O, ta tema ?e ?ivi??? :blink:

Seveda da ?ivi, sam trenutno smo se mal ob napa?nem cajtu spravl sm pisat :D:P

POZOR!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.        
    • Ne,ni imel...pa sem za 31€ kupil rabljen set...dela BP😃👍 Tega Lenovo Full WLAN Wi-Fi Kit 04X2735 00XJ019 00JT480 M900 M700 M715 M600 OFFERS OK WWW.EBAY.DE FRU's04X2735 / 00XJ019 / 00JT480. - WLAN card -FRU : 00JT480 (Note - exact WLAN card model numbers may vary but all are genuine...  Je imel tudi samo en RAM z 8GB,pa sem za 40€ kupil en par,tako,da so ziher identični,in je edaj 16GB in dvokanalni dostop. Tele Samsung 8GB DDR4 2133MHz Laptop RAM SO-DIMM 2Rx8 PC4-2133P-SE0 M471A1G43DB0-CPB WWW.EBAY.DE Frequency: 2133MHz. Application: Laptop. Module specifications: 260pin. Item specifics. Function: NO ECC. Type: M471A1G43DB0-CPB. In za slabih 15€ še razširitveni modul za HDMI...k itak ima že dva DP izhoda. Tega https://www.aliexpress.com/item/1005006389008948.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1817f19cXkOH7o Obstajajo namreč moduli za HDMI,DP in USB-C (podatkovni+Video)...pa mi je USB-C brez veze,ker bi moral imeti tak kabel... Npr. če kam greš-skoraj vsepovsod po hotelih ipd. je kak TV z HDMI vhodi. Obstajajo pa še za USB-A (2.0),serijski port in VGA...res "malo čudo" kar je Lenovo tu skupaj "spacal"😄 Npr. tukaj dobiš https://www.aliexpress.com/item/1005005685685164.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.5a78mbX7mbX7XU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a,tpp_buckets:668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!17.03!17.03!!!17.52!17.52!%40211b615317317909392347274efe1e!12000034006833853!rec!SI!720042727!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A   Tako je sedaj "spimpan do kraja"...čeprav bi lahko dal novejši Wifi+Bt kartico,samo najboljše so takoj 50€+,kar se mi pa zdi malo "mimo" pri takem "stroju"...dela BP,Wifi tudi...za tak PC-polna kapa. Orico je skoraj 4xhitrejši od tega "poceni" Kingstona pri pisanju,pri branju sta pa približno enaka...boot-a v 32s z Win-10Pro,Office in nekaj programi...čist dost kot rezerva ali za mulca in šolske naloge.   Ta tvoj je novejši,in ima boljši chipset,ki ima dovolj pasov,da so lahko to realizirali PCIe M.2...ta v mojem pa jih nima dovolj,in ne gre drugače kot pač le SATA.    
    • Super opis. 👍   Res je. Giulietta ni bla tako čudovita. Hibridne turbine so naredle še 1x korak naprej.   Če je 150KM motor, je navor isti, konji pa se pro 4.5 rpm posekajo. Tak da, dokler ga ne ženeš, sta identična.   Še druga raketa:   Ima še 10s overboosta na 304 NM(če je olje toplo, ne prevroče in gorivo ok kvalitete) od 3 predstave navzgor med 2000 - 4000.   Meni je res fascinantno, kaj so uspeli spraviti iz 1.5 in 1.6 motorjev In kljib temu zagotoviti neko "normalno" življensko dobo.
    • Jaz imam 15 let starega inkjet canon. Pa še skener ima. Čas je za novega.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.