Skoči na vsebino

ponočnjaki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ej, fr3ak, kaj je ta mo?? pa lahko mi enostavno pove?. ker zan? sem bil na tej strani, pa mi ni? ni bilo jasno (ok, imel sem ma?ka, ampak vseeno), a ma res ni? jasno.

?e se ti da.

mo? si lahko tudi ti :D kdaj pa kdaj z nami poto?i? kak napitek po grlu na pokru, bowlingu, drek rejsu, se pelje? z vozi?kom... mo?nosti so skoraj neomejene :D poznamo pa tudi dokaj u?inkovita zdravila proti ma?ku in tigru ter ostali puhasti nadlogi
_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
  • Odgovori 1,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

:hohoho:

ti lavfa? ma alko al kaj!! ?zmeden?

Kok oktanskega pa tanka?? :hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

mo? si lahko tudi ti :D kdaj pa kdaj z nami poto?i? kak napitek po grlu na pokru, bowlingu, drek rejsu, se pelje? z vozi?kom... mo?nosti so skoraj neomejene :D poznamo pa tudi dokaj u?inkovita zdravila proti ma?ku in tigru ter ostali puhasti nadlogi

?e zmeraj ni? jasno. najbr? je nekaj z mano narobe (na misel mi je pri?la tista, od Constanze: "It's not you, it's me" he he).

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

tu ti v bistvu ne sme biti nix jasno. si mo? al nisi. tisti ki pa to niso postali pa smo jih poslali na strokovno izbra?evanje na a*********** :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

:hohoho:

ti lavfa? ma alko al kaj!! ?zmeden?

Kok oktanskega pa tanka?? :hohoho:

kaj si mislil s tem, ?e laufam alko?

res mi ne delajo mo?gani prav dobro (CPU 95% :hohoho: )

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Sory pi?na napa?a!!!

?e lavfa? na alko(hol) pa kok oktanskega tanka? :hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Lahko no?, jutri je delovni dan. zzzzzzzzzzzzzz

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

kaj zdaj, si jo al nisi? al si obe :D

Zakaj te to tok zanima :D

Kaj pa ?e sm avto v avspuh nabrisu pa sm zato tok vesele volje :hohoho:

POZOR!

Napisano

nisde, ?e prej nam povej, ?e je kej dogajalo! kje okoli senika al pa podobno :P

uklopko, kadar sem na/po aklotu, sem bolj po?asne vrste (se zasedim v kafi?u al pa se vle?em doma kot megla). a si dobil odgovor? :ne vem: :P

Napisano

to je ljubezen do avta :bravo:

Lukna je lukna :hohoho:

Kdaj si pa ti kj nazadnje fasala :D

POZOR!

Napisano

prav al umetno?

Kakorkol, sam da si u?ivala :D

POZOR!

Napisano

no no pa ne re?e se tko grdo!!!!!

Mor? lepo pra?at ,kdaj si pa imela ti nazadnje spolni odnos??

Ali pa bol tako, Ali kaj fuka? pa zakaj ja pa zakaj ne in kdaj!!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

ona pa pol re?e: sem, pa ne povem, pa tud ?e bi, ne bi povedala :hohoho:

sam, uklopko, kok ma? krut avatar, ojoj. groza.

Napisano

hmmm, niti ne. od Clintona in Monice naprej, je kar natan?no definirano :hohoho:

Napisano

Uglavnm pote?eni ali ne, treba je it spat. ?e le lahko prtisnite svojo drago, ?e ne pa lahko tud avto :P

Bodite v cvetju, se beremo zju3! :danzoman:

POZOR!

Napisano

tisto je bil samo rajc s cigaro. mogo?e je billu ?esa primankovalo da je raj?i mela cigaro :D drga? pa so relativna stvar. spolno odnos je lahko tui vsakdanje ?ivljenje ki te lahko nonstop jebe v glavo. zanimivo je edino to, da to sploh ni rajcig in orgazmi?no :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

razen ?e ti njega j*b*? nazaj. takrat je bolje. ?e vedno pa ni orgazmi?no. orgazmi?en je res le The One & Only. z vsem potrebnim.

Napisano

Hm zadeva se po?asi zapleta kar pa sploh ni tako slabo!!!

Ja avartar je pa fenommenalen!! (meni podobno) kaj ne?

attachmentzbg1.gif

Napisano

Hm zadeva se po?asi zapleta kar pa sploh ni tako slabo!!!

Ja avartar je pa fenommenalen!! (meni podobno) kaj ne?

Uklopko piroman :D

POZOR!

Napisano

raje temu recimo Vatreni, he he.

marko je uletu :danzoman:

Napisano

marko je uletu :danzoman:

Kje??

attachmentzbg1.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja res smo zanimiva družba, za kadilce, alkoholike, drogeraše bi se ful trudili pa čeprav so sami krivi za tako stanje, medtem, ko pa tiste, ki zbolijo za kakšno težko boleznijo, za katero niso sami krivi ampak so imeli le smolo, pa so velikokrat prezrti, sploh če ne pride zgodba v medije.
    • Teli veleumi iz avtoindustrija nas imajo pač čist za neumne in nas rabijo samo zato, da odpremo denarnice in s SUV-i jih folk pač bolj odpira kot z drugimi zato pa tako silijo v SUV-e.   Drugač pa je Mazda imela 5-vratno različico šestice v prvi in drugi generaciji, ki sta bili lep primer kako eleganco limuzine opremiš še z uporabnostjo. Ampak ker bi zaradi nje ubijali prodajo SUV-ov so jo šli ukinjat. Govorim za trge, kjer je bila popularna, kot recimo v Evropi.   Zdej bi se pa sprenevedali, da jih bi delali če jih bomo kupovali. A najprej so jih pa ukinili, ker je prodaja padala. Padala je pa zato, ker več kot 10 let niso menjali modela. Ja logično, da ni prodajno zanimiv pa gre kupec raje po frišno oblikovanega SUV-a, da tud sosedje vidijo da ima nov avto.   Ko sem sam leta 2019 kupoval šestko je to bil že takrat 7 let star model in sem prepričan, da ga kej dosti ni nihče od okolice porajtal, da je nov. Mene boli kurac za to, ampak ogromno ljudem pa to veliko pomeni, da vzbujajo zavist.
    • Enake gume, enak pritisk v gumah, enako težka voznika. 😄
    • Če delaš tolk kilometrov pomeni, da zdržijo dve sezoni, pogojno celo tri. Osebno bi se zato jaz odločil za 17 colske, kjer boš za vsak komplet dal 300 ali celo 400€ manj. Za teh 300-400€ pa najdeš sigurno kakšne rabljene litke na spletu.   Če pa ostaneš na 19 colskih je pa žal cena za zimske pač takšna kot je in če želiš kvaliteto gre pod 200€/gumo težko.
    • Koliko je dejanska , bomo ugotavljali direktno primerjavo z cx 30. Na enaki razdalji, pri enaki hitrosti.  To ostalo je kr neki. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.